Beč Praznične Rasprodaje Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Putovanje - Beč Praznične Rasprodaje autobusom 2 noćenje sa doručkom u hotelu 3* !!!

Beč Praznične Rasprodaje Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 10.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Bec - praznicne rasprodaje
(2 nocenje sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA
10.11. - 14.11. 2016.

KRAJ PROGRAMA
CENA ARANŽMANA: 109 eur
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 85 eur

doplata za 1/1 sobu  60 EURA / jednokrevetna soba na upit

" Grad na lepom plavom Dunavu"  kako ga cesto nazivaju je ekonomsko, politicko i intelektualno središte Austrije. Evropski centar kulture, metropola jedinstvenog šarma i lepote i jedna od najpopularnijih urbanih destinacija sveta. Ako ste zaljubljenici istorije i romanticnih sanjarenja, poseban doživljaj cini ce Vam šetnje srednjovjekovnim alejama, carskim trgovima, poseta Schoenbrunn palati ili kraljevskoj palati Hofburg. Mnoga atraktivna zdanja nalaze se duž Ring bulevara, koji kao prsten okružuje središte grada. Izmedu ostalog tu se nalaze velicanstvena gradevina Votivkirche i Sveucilište MAK (Muzej primenjenih umjetnosti). Veliki je broj kulturnih manifestacija, koje se kontinuirano, tokom godine dogadaju u Becu i privlace veliki  broj turista iz celog sveta. Krenite sa nama da  upoznate Bec kakav do sada niste videli.Obidjite neke od najpoznatijih muzeja u noci muzeja.
Program putovanja:
1.Dan – Sastanak putnika u 20:00 h , na Novom Beogradu sa parkinga Otvorenog tržnog centra (Buvljak) Polazak u 20.30 casova. Iz Novog Sada polazak  oko 21:45 h kod Lokomotive (tacno vreme polaska bice poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Madarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.Dan - Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme za šoping. U 11:30 casova odlazak u Bec.Panoramsko razgledanje grada. Smeštaj u hotel oko 14:00 casova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. . Nocenje

3.Dan – Dorucak.  Fakultativni  odlazak /transfer/ do centra grada Slobodno vreme .Fakultativni odlazak do Dunav tornja Povratak u hotel. Nocenje

4.Dan - Dorucak. Napuštanje hotela. Odlazak do centra grada Slobodno vreme .Fakultativni odlazak do Šenbrun palate.     Polazak za Srbiju u popodnevnim casovima . Nocna vožnja kroz Madjarsku i Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

5.Dan - Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim  casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima).

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /        
  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u Becu u   hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Beca
- usluga strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum : 460 din po osobi
- ostale  individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko banke  na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).
Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- palata Šenbrun /imperial tura/ 20 eur
- transfer do centra grada  5 eur
- Dunav toranj - transfer bez ulaznice 5 eur

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Nalaze se na periferiji grada -siri centar grada . Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.

Hotel “HOFFINGER “ 3* - Hotel Hoffinger se nalazi u stambenoj cetvrti u oblasti Lizing, u neposrednoj blizini autoputeva A2 i A23. Udaljen je samo 400 metara od stanice metroa Alterla (linija U6). U okviru objekta gostima su na raspolaganju suncana terasa i besplatan javni parking. Besplatan bežicni internet može se koristiti u foajeu i na recepciji.Tihe sobe u hotelu Hoffinger imaju TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu.Raznovrsni restorani, kafei i parkovi nalaze se na 10 minuta hoda od hotela. Do centra grada stiže se metroom za 20 minuta.  ..             Dorucak – švedski sto. www.hotel-hoffinger.at
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.

Cenovnik br.05, od 30.08.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija