Prag Oktobar Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od čak 50% na Putovanje - Prag Oktobar Novembar 2016 autobusom 6 dana 3 noći!

Prag Oktobar Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 09.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
PRAG
09.11.2016. – 14.11.2016.

6 dana / 3 noci – autobusom

CENA ARANŽMANA: 139€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 69€

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja –

PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, koja razdvaja Prag na 4 dela(Stari Grad,Novi Grad,Hradcani,Mala Strana).Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku,predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika.Danas je Prag evropska metropola,grad pun mogucnosti za kvalitetan provod,od tržnih centara,do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – BEOGRAD - PRAG. Sastanak grupe na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak”)  u 19:00. Polazak za Prag u 19:30h..... Nocna vožnja preko Novog Sada,Madarske,Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN – PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim satima.Razgledanje grada sa lokalnim vodicem,obilazak Hradcana (kraljevog dvora), poseta rezidencije ceškog predsednika,katedrale Sv.Vida,baziliku Sv.Djordja...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta(najstarijeg mosta u Pragu). Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj.Slobodno vreme za individualne aktivnosti    i do polaska na krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN - PRAG - DREZDEN - PRAG – Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja:Opera Zemper,Palata Cvinger(u kojoj se nalazi 5 muzeja), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva...Slobodno vreme za uzivanje.Povratak u Prag. Nocenje

4. DAN - PRAG - KARLOVE VARI - PRAG – Dorucak.Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope.Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade(Termal Spring,Market Collonade...),crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina,vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag.Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje                                                               

5. DAN - PRAG - BEOGRAD- Dorucak. Napustanje hotela. Slobodno vreme za uživanje  u Pragu. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Beograd. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.

6. DAN - BEOGRAD. Planiran dolazak u jutarnjim casovima. Kraj putovanja.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a
Platnim karticama: Visa, Maestro, Master, Dina

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
* Smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi 3 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak)
* Panoramsko razgledanje po programu
* Usluge vodica i pratioca grupe
* Agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika
Fakultativne izlete:
- Karlove Vari 25 evra odrasli/15 evra deca
- Poseta Drezdenu 30 evra odrasli/20 evra deca
- krstarenje Vltavom 10 evra/5  evra deca

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel  Krystal 3*  nalazi se u Pragu u širem centru grada,  odlicno je povezan javnim prevozom  sa centrom grada. Sobe su  1/2 i  1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.  Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava. 
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...) 
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE ETA TOURS  LICENCA MINISTARSTVA OTP 11/2015

Cenovnik br.1 od 15.08.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija