Bolonja Rimini San Marino Ravena Novembar 2016 Popusti

tweeter baner




Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od čak 18% na Putovanje - Bolonja Rimini San Marino Ravena Novembar 2016. autobusom 5 dana 2 noćenja!

Bolonja Rimini San Marino Ravena Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 10.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905



Mapa
JESEN 2016
BOLONJA – RIMINI - SAN MARINO -  RAVENA

10.11.2016. - 14.11.2016.
Autobusom 5 dana / 2 nocenja

CENA ARANŽMANA: 109€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 89€

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate. -

BOLONJA- Živahna univerzitetska Bolonja je velicanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama. Centar grada cine dva identicna trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okružen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmedje gradjevine i levicarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Ucena).

RAVENA –Šarmantan grad koga zovu Evropska prestonica mozaika!Upravo u ovom gradu je poslednje godine života proveo Dante Aligijeri, gde je i sahranjen.

SAN MARINO- Republika San Marino je jedna od najmanjih država u Evropi. Urbano središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titano..

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: BEOGRAD  
Polazak sa parkinga preko puta OTC”Buvljak”. Skup putnika u 18h, polazak u 18:30h. Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN :BOLONJA –RIMINI  
Dolazak u Bolonju u jutarnjim casovima. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, Univerzitet Due Tori, palata Banki,Piazza Maggiore… Slobodno vreme. Nastavak puta ka Riminiju. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN: RIMINI-RAVENA
Dorucak. Fakultativna poseta Raveni. Dolazak u Ravenu u prepodnevnim satima. U okviru svojih drevnih zidina Ravena cuva najbogatije naslede mozaika, od kojih vecina datiraju iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišcanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO-a. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob cuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija… Slobodno vreme. Povratak u Rimini. Slobodno vreme. Fakultativni obilazak “Park minijatura-Italija u malom”.  Nocenje.

4.DAN: RIMINI-SAN MARINO.
Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u SAN MARINO.  Po dolasku u San Marino razgledanje grada: Bazilika Sv. Marina koja datira iz XIX veka i cuva relikvije sveca zaštitnika grada, Gradska vecnica, kule San Marina (Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV veka)... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak prema tržnom centru Le Befane, jednom od najvecih tržnih centara u regiji Emilija Romanja. Slobodno vreme. Povratak u Rimini i nastavak putovanja ka Srbiji.

5.DAN: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima.



NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz  turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd,audio oprema),
- Smeštaj u standardnim 1/2, 1/3 sobama u hotelu 3* na   bazi 2 nocenja sa doruckom u  Riminiju ili okolini, dorucak - kontinentalni (samoposluživanje).
- Razgledanje gradova prema programu sa strucnim vodicem
- Usluga predstavnika agencije /vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Fakultativne izlete:
- Ravenna - odrasli -15 evra/deca do 12.god.-10 evra,
- San Marino - odrasli-20 evra/deca  do 12.god-10 evra,
- Park minijatura –odrasli 10 evra/deca 7 evra
- Obavezna turisticka taksa u Riminiju 1.5 eur po osobi i nocenju za hotel 3* (placa se na recepciji hotela),
- Medunarodno putno osiguranje,
- Fakultativni izleti,
- Ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Nord Est 3* smešten je na plaži Rivazzura u Riminiju. Sobe su 1/2, 1/3 sadrže kupatilo sa tuš kabinom, tv,telefon.Dorucak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.  Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Cenovnik broj 1.  od 18.08.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.



Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija