Atina Nova Godina 2017 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 21% za Putovanje - Atina Nova Godina 2017. autobusom, 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* !!!

Atina Nova Godina 2017 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.12.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Atina - Nova Godina !!!!!!
(2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
30.12.2016. - 03.01.2017.

Cena aranžmana: 125 eur
Cena aranžmana uz autentik kupon: 99 eur

Aranžman se placa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adikko banke na dan uplate.
doplata za 1/1 sobu 60 EURA / jednokrevetna soba na upit

Atina je grad posvecen boginji Atini po kojoj je i dobio ime a koja je vekovima bila njegova zaštitnica. Ova, Atina je danas, višemilionska metropola, od svog postojanja preživela je uspone i padove kao malo koji megapolis na svetu. Za istoriju covecanstva znacajna je jer su u njoj postavljene osnove parlamentarne demokratije i slobodnih izbora. Ipak, prva asocijacija pri pomenu Atine je Akropolj sa Partenonom kao najvecim i najznacajnijim hramom koji dominira Atinom vec dve i po hiljade godina. Grad istorije ali i prestonica dobrog provoda. Atina je uvek doživljaj. Posebno nocu. Zato Vam i nudimo mogucnost da grcku prestonicu doživite i obasjanu vecernjom iluminacijom. Šarm i folklor, tradicija i gostoljubivost uz ritam Mediterana, ucinice vaš boravak u ovom gradu nezaboravnim...
 
1. dan 30.12.2016. petak  BEOGRAD – ATINA
Polazak u 15:00 h  sa Velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašisticke borbe). Proveriti vreme polaska dva dana pre puta.Nocna  vožnja kroz Srbiju i Makedoniju.

2. dan 31.12.2016. subota  ATINA
Dolazak u  popodnevnim  casovima u Atinu.  Slobodno vreme .SRECNA NOVA 2017. Godina!!!!!  Nocenje.

3. dan 01.01.2017. nedelja  ATINA
Dorucak. Panoramski obilazak Atine: Trgovi Omonija, Sintagma, Parlament, Olimpijski stadion, Hadrijanov slavoluk, Zevslov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka.........  Slobodno dan za šetnju gradom i individualne aktivnosti.Fakultativni odlazak  autobusom do najpoznatijeg kupališta i dela grada Glifada. Povratak u hotel.Slobodno vreme.   Nocenje

4. dan 02.01.2017. ponedeljak ATINA
Dorucak.Nakon dorucka  napuštanje hotela.Fakultativni odlazak do najpoznatijeg atinskog kompleksa Akropolj Nakon obilaska povratak u hotel. . Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd. Polazak autobusa oko 17h. Nocna vožnja.  

5. dan 03.01.2017. utorak BEOGRAD                                                                                                                                                                                     Dolazak u Beograd u podnevnim  casovima. ( Kraj usluga )

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj  u centru grada Atine u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Atine  
- usluge strucnog vodica
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum 345 din po osobi
- ostale  individualne troškove.

POPUSTI: ZA PUTNIKE SA SOPSTVENIM PREVOZOM CENA ARANZMANA SE UMANJUJE 10 EUR PO OSOBI

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko  Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- Akropolj /uracunata ulaznica / + Glifada  - 35 €

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
Hotel Athens Oscar 3*  je smešten na pogodnoj lokaciji u centru Atine, u blizini Železnicke stanice Larisis. U blizini je metro stanica .U ponudi ima restoran i krovnu baštu sa koje se pruža pogled na Akropolj.U blizini objekta nalazi se parking garaža sa kapacitetom za 100 vozila.Hotel nudi širok izbor udobnih soba i apartmana tipa "suite" sa balkonom, sopstvenim kupatilom i svim modernim pogodnostima.U restoranu Dionysos služe se tradicionalni grcki specijaliteti i jela internacionalne kuhinje, uz prethodan dogovor. Krovna bašta Apollon, koja radi tokom letnjih meseci, poseduje bazen i bar. Sa nje se pruža panoramski pogled na Akropolj i brdo Likavitos. .Dorucak – švedski sto. www.oscar.gr

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
    
Cenovnik br.01, od 30.08.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija