Venecija 1 Noćenje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 38% na putovanje - Venecija 4 dana 1 noćenje autobusom Novembar 2016!

Venecija 1 Noćenje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 10.11.2016.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
VENECIJA
07.10.2016. - 10.10.2015.
10.11.2015. - 13.11.2015.
4 dana / 1 nocenje – Autobusom

Cena aranžmana: 79 eura
Cena uz autentik kupon: 49 eura


VENECIJA –  Kraljica Jadrana, pristanište i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u  srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope izmedu njenog Zapada I Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve cuvene Mletacke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgradena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušcu reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata   prvorazredne vrednosti, koji cine jedinstven urbani sklop…

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - BEOGRAD – Sastanak putnika u 17:30 na parkingu u bloku 42,preko puta „buvljaka“. Polazak u 18:00. Dnevna i nocna kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan - PUNTO SABIONI -  Dolazak do luke Punta Sabione. Fakultativna vožnja brodom do Venecije i pešacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uživanje u carima Kraljice Jadrana. Polazak u Noventu di Piave. Smeštaj u hotel. Nocenje.
3. dan – VERONA –BEOGRAD - Dorucak. Posle dorucka fakultativni polazak za Veronu. Verona je rodno mesto Romea i Julije cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom Šekspirovom delu. Ovaj grad umetnosti u kome je sacuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, prelepih mostova i raskošnih vrtova. Za turiste je posebno privlacan Rimski Teatar-Arena iz prvog veka. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri. Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme za uživanje u ovom romanticnom gradu. Polazak za Srbiju. Nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.
4. dan -  BEOGRAD - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijlne banke na dan uplate -

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA Felix travel-a
- Platnim karticama (visa, master, maestro, dina)

ARANŽMAN OBUHVATA:
-  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosecne udobnosti, bez obuhvacenih usluga pica, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- smeštaj na bazi 1 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u hotelu 3*u Noventi di Piave u 1/2 I 1/3 sobama
- usluga predstavnika agencije-vodica,
- troškove realizacije programa

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
medunarodno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika
Fakultativne izlete:
Venecija - povratnu kartu za brodic u Veneciji-15 eura za odrasle, 10eur za decu do 12 godina
Verona - 20 eura odrasli, 15eura deca do 12godina (minimum 30 prijavljenih putnika)

DOPLATE:
Doplata za jednokrevetnu sobu se radi iskljucivo na upit
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

SMEŠTAJ:
- HOTEL U regiji Veneto 3***. Tacan naziv hotela znace se 10 dana pre putovanja.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Preporucuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.
Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 55 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Cenovnik broj 1. od 05.09.2016.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija