Harkanj Banja Mađarska Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 27% na putovanje Banja Harkanj autobusom 1 noćenje!

Harkanj Banja Mađarska Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 11.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!!!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!!!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
MAÐARSKA, BANJA HARKANJ / PROMOTIVNO

HOTEL THERMAL 4*
11.11. - 13.11.2016.

CENA: 95eur
CENA UZ AUTENTIK KUPON:  69 eur


U Madjarskoj na oko 280 km od Beograda, smeštena je svetski poznata i veoma popularna lekovita banja i kupalište Harkanj. Harkanj je najsevernije mediteransko podrucje u Evropi, gde vec od 1823. godine radi u svetu poznato lekovito kupalište. U lecenju i prevenciji lokomotornih, hronicnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti mogu se postici vrlo lepi rezultati, a smetnje u cirkulaciji limfe mogu potpuno nestati uz pomoc specijalnih tretmana. Prirodne okolnosti Harkanja su izvanredne a i broj suncanih sati u godini je vrlo visok: 2100 - 2200. Nezavisno od vremenskih prilika i leti i zimi goste cekaju bazeni s vodom izmedu 26 - 35 ºC. Savremeno kupalište danas vec ne može funkcionisati bez saune, solarijuma, dakuzija i bazena za masiranje, odnosno bez kozmetickog i salona za masažu, jer osvežavajuci i kozmeticki tretmani osim vašeg dobrog raspoloženja služe i za cuvanje mladosti i lepote vašega tela.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: BEOGRAD- Polazak iz Beograda  u  6:30h sa Velikog parkinga preko puta otvorenog tržnog centra blok 42  „Buvlje pijace“ .  Dnevna Vožnja kroz Srbiju i Madjarsku  uz povremena zaustavljanja radi odmora i osveženja.  Dolazak u banju, smeštaj u hotel  Thermal  4*.  Slobodno vreme za šetnju i kupanje.  Nocenje.

2.DAN: HARKANJ BANJA. Dorucak  Slobodno vreme za šetnju ili kupanje u bazenima u  Harkany.U vecernjim casovima fakultativni odlazak do vinskog sela, 17km od Harkanj Banje  ispod planine Vilany na veceru i degustaciju vina . .Povratak za Harkanj Banju . Nocenje.

3. DAN:- HARKANJ BANJA –PECUJ-BEOGRAD   Dorucak do 9 h. Fakultativni izlet do Pecuja,25km od Harkanj Banje  „ grada vina i grožda“, gde se vino proizvodi 2000 godina, jake gorcine i izuzetnog kvaliteta.Slobodno vreme za setnju, individualne aktivnosti.Fakultativni  odlazak do tržnog centra Arkad, www. arkadpecs.hu.  Povratak za Harkanj Banju u 16.00h . Polazak za Beograd u 17.30h. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima.

CENA OBUHVATA:
- Autobuski prevoz (DVD, AC);
- Smeštaj u 1/2i1/2+1 sobama na bazi 2  nocenja  sa doruckom/švedski sto/  u hotel  Thermal 4*, Harkanj;
- Kupanje u bazenu,  
- licenciran turisticki vodic
- Organizacija putovanja

DOPLATE: Doplata za 1/1 sobu je 50 EUR

Cene  paket aranžmana po osobi i ukljucuju: autobuski prevoz, 2 nocenje sa doruckom  
Cene su prikazane u eurima. Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko Banke za devize na dan uplate.

CENA NE OBUHVATA:
- ulaznicu za Banju Harkanju
- Boravišnu taksu 1,5 EUR po osobi/danu; placa se u agenciji
- Izlet do grada   Pecuj i tržnog centra Arkad, www. arkadpecs.hu.  - 15 eur
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje na 15000 eur je 345.00 dinara( 19-75 godina)
- vecera u  restoranu  u Vilany sa zivom muzikom i degustacijom vina -30 eur
- Individualni troškovi;

INFORMACIJA:
Radno vreme Banje Harkanj: od 09-18:00
http://www.harkanyfurdo.hu/

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA:
- Izlet do Pecuja –15 EUR.
- vecera u  restoranu  u Vilany sa zivom muzikom i degustacijom vina -30 eur
Minimum 20 prijavljenih za realizaciju fakultativnih programa.

POPUSTI:
- deca do od 4-12 god placaju 75% od cene , smestaj na  pomocnom lezaju, mesto u autobusu i ishranu.
- sopstveni prevoz-popust 10 eur na cenu aranzmana

USLOVI  PLACANJA:
- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Adiko Banke za devize;
- Gotovinski – uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre dolaska;

OPIS HOTELA:
Hotel Thermal 4* http://www.thermalhotelharkany.eu/
U Harkanju nudi raznovrsne spa sadržaje koji ukljucuju termalni bazen, bazen, saunu i hidromasažnu kadu. Restoran hotela Harkany služi jela madarske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je izbor odlicnih vina iz istorijskog vinskog regiona Vilanj. Pivnica u vrtu otvorena je od maja do oktobra. U njoj možete probati lokalne specijalitete, koji se peku i pripremaju na roštilju.
U okviru hotela se nalazi restoran, bar, recepcija koja radi non-stop, dnevna štampa, bašta, terasa, sobe za nepušace, prilagodene osobama s invaliditetom, lift, sef, grejanje, ostava za prtljag. Na raspolaganju je takodje soba za osobe sklone alergijama, prostor za pušace... Od dodatnih sadrzaja koje hotel poseduje tu su teniski teren, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i velnes centar, masaža, bilijar, hidrosamažna kada, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen.
Bežicni internet je dostupan na javnim mestima besplatno.
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.
Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01, od 25.08.2016.   
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija