Izlet Čuveni Doktor Tavulja Valentino Rosi Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Jednodnevni izlet Doktor Tavulja Valentino Rosi autobusom!

Izlet Čuveni Doktor Tavulja Valentino Rosi Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 07.10.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!!!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!!!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
ZA SVE FANOVE CUVENOG DOKTORA
TAVULJA - VALENTINO ROSI
07.10 - 09.10.2016.

CENA ARANŽMANA: 109 EUR
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 85 EUR


Tavulja, rodno mesto Valentina Rosija, legende na tockovima, prava avantura za VR46 fanove! Sve je u znaku Valentina Rosija: kapucino sa brojem i inicijalima, pizza rosifumi koja ce vam upotpuniti doživljaj, VR46 Monster Energy, kao i ogranicenje brzine 46km/h, zastavice po celom mestašcu... Možete iskoristiti priliku i ucaniti se u "FCVR46 Tavullia", kao i kupiti neke suvenire sa obeležjem Valentina Rosija. Inace, Rosi je jedan od najplacenijih sportista na svetu prema casopisu Sport Illustrated. Trenutno vozi za Jamahu, a tokom cele karijere nosi broj 46. Poznat je po svojim nadimcima Rosifumi, Valentinik, Doktor, kao i proslavama pobeda tokom pocasnih krugova sa akrobacijama i sa svojim obožavateljima. Tavulja je gradic u provinciji Urbino, oko 70km od Ankone, najpoznatiji po devetostrukom šampionu u moto trkama Vanetinu Rosiju.Pored nje, poseticemo i mestaašce Koriano gde se nalazi grob još jednog cuvenog italijanskog motocikliste Marka Simoncelija, koji je život izgubio na trci za Veliku nagradu Malezije 2011.godine.

PROGRAM PUTOVANJA
1. Dan (07.10): Polazak autobusa sa parkinga autobusa preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak)” u 20h. Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi kraceg odmora i obavljanja granicnih formalnosti.
2. Dan (08.10): Dolazak u prepodnevnim casovima u Tavulju gde pocinje prava avantura za VR46 fanove. Tavulja je mesto gde je sve u znaku Valentina Rosija, kapucino sa brojem i inicijalima, pizza rosifumi ce vam upotpuniti doživljaj, VR46 Monster Energy, kao i ogranicenje brzine 46km/h, zastavice po celoj Tavulji i još dosta drugih stvari. Po dolasku u Tavulju pravimo pauzu u Da Rossi piceriji, uživamo u hrani i picu. Nakon pauze odlazimo do Fan Klub-a gde cemo se i zvanicno uclaniti u "FCVR46 Tavullia" kupiti neke stvari - suvenire... Put nastavljamo do Rosijevog ranca, posle kratkog obilaska i slikanja put nastavljamo dalje do mesta "Coriano" gde se nalazi grob Marca Simoncellia. Po završetku obilaska skup kod autobusa u dogovoreno vreme i polazak za Beograd u vecernjim casovima.
3. Dan (09.10): Nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi  kraceg odmora i obavljanja granicnih formalnosti. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.Kraj usluge.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Cene aranžmana ne obuhvata
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 115 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din
- boravišna taksa 1,5 eur.
- ostale neimenovane individualne troškove

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hipo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put.

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u  zemlje EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnos

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL. Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL,
Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.       
Cenovnik br.01.od 10.08.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija