Ohrid Septembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 25% za Putovanje Ohrid u Septembru 5 dana 2 noći sa doručkom u hotelu 3* autobusom

Ohrid Septembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 08.09.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!!!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!!!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
OHRID
08.09. - 12.09.2016.
5 DANA / 2 NOCI  sa doruckom u hotelu  3* -  AUTOBUSOM

CENA ARANŽMANA: 79 EUR.
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 59 EUR.


Ohrid, vecni grad. Sa svojim manastirima i crkvama i sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava koliko i dana u godini , Ohrid s’ pravom nosi epitet “Balkanski Jerusalim”. Danas je Ohrid turisticki,kulturni i duhovni centar Makedonije. Nalazi se na obali Ohridskog jezera. O prirodnoj i kulturnoj lepoti Ohrida dovoljno govori cinjenica da je grad Ohrid zajedno sa jezerom proglašen za grad UNESCO-a . Ohrid se ne može opisati, Ohrid se mora doživeti.

1. dan   BEOGRAD –  OHRID
Sastanak putnika u 20:30 h, polazak u 21 h. sa parkinga prekoputa OTC Buvljak-a .Nocna Vožnja autoputem uz usputna kraca zadržavanja radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.   

2. dan   OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim casovima.Razgledanje grada sa strucnim vodicem: centar grada, Stari Grad, Crkva Sveti Jovan Kaneo, Crkva Svete Sofije, Ckva Svetog Klimenta, Spomenik Cirilo i Metodije, Samuilova tvrdjava... Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom sa obiljem prodavnica rucno radene kože, filigrana, suvenira od bakra i nadaleko poznatih ohridskih bisera.Smeštaj u hotel. Fakultativno krstarenje brodom u vecernjim casovima. Ko ne želi na krstarenje, ima slobodno vreme za individualne aktivnosti.Povratak u hotel. Nocenje.

3.dan    OHRID
Dorucak Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kupanje na nekoj od plaža Ohridskog jezera. U podnevnim casovima fakultataivni odlazak na Sveti Naum (brodom ili autobusom). Ovo podru
je jedno je od najlepših na Ohridu. Manastir je izgraden na steni iznad jezera, odakle se pruža nezaboravan pogled na Ohridsko jezero i okolne planine. Razgledanje kompleksa. Slobodno vreme za uživanje ili kupanje na jednoj od najlepših plaža. Povratak u hotel. Nocenje.

4.dan   OHRID - BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela i odlaganje prtljaga u autobus. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u 19 h.Nocna vožnja sa usputnim kracim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

5.dan   BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima. Kraj usluge.

1/1 soba iskljucivo na upit

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji  / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (ND) u hotelu Beton 3* u Ohridu u 1 /2 i  1/3  sobama
- razgledanje Ohrida uz pratnju vodica ;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije) / turistickog vodica;
- troškove organizacije putovanja;
- agencijske usluge.

Cene aranžmana ne obuhvata:
-  fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
-  medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 115 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din;
-  ostale neimenovane individualne troškove.

Cena fakultativnih izleta: (minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta 25 )
-  Sveti Naum  brodom 15 eura po osobi /  autobusom 10 eura
-  Nocno krstarenje brodom - 10 eura

USLOVI I NACIN PLACANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke ( bivša Hypo Alpe Adria Banka) na dan placanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred putovanje.

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji oba roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 15 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.

Hotel Beton 3 * http://www.hotelbeton.mk/  se nalazi na istocnoj obali Ohridskog jezera u podnožju planine Gali u turistickom naselju Sveti Stefan , u blizini jezera , okružen borovom šumom, samo 5 km od  centra grada i 10 km od Sv apostol Pavle Aerodroma . Hotel nudi 68 potpuno renoviranih i komfornih soba. Sve sobe imaju TV sa kablovskom televizijom , toalet i kupatilo sa tuš kabinom i mini bar . Sve sobe i apartmani u hotelu Beton imaju free Wi-Fi internet konekciju . Hotel ima lift i sopstveni parking.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG
BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL.
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, licenca br. OTP 6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br. 01 od 02.08.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija