Noć Veštica Transilvanija Oktobar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 31% na Noć Veštica Transilvanija Drakula Tura 5 dana 2 noći autbusom

Noć Veštica Transilvanija Oktobar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 28.10.2016.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
NOC VEŠTICA 2016
TRANSILVANIJA – DRAKULA TURA
5 dana / 2 nocenja
Termini polaska:  28.10. - 01.11.2016.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 129 €
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON PO OSOBI: 89 €
ZA REZERVACIJE DO 01.09. SPECIJALAN POPUST 79 €


Transilvanija se nalazi u središtu Rumunije. Ako želite da obidete Transilvaniju ne treba vam mnogo novca, a Rumunija nije tako daleko. Sigišoara se nalazi u centralnoj Rumuniji, oko cetiri sata od Bukurešta. Ovaj dobro ocuvani srednjevekovni grad pod zaštitom je UNESCO-a, a poseta ovoj destinaciji jedinstven je doživljaj koji se pamti citavog života. Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Cepeša, po kome su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol Vampirizma. Zamak na steni izgraden od strane tevtonskih vitezova bio je tamnica svirepom grofu Drakuli.
Brasov se nalazi u sredisnjem delu Rumunije u istorijskoj pokrajini Transilvanija i sa pravom predstavlja najposeceniji turisticki centar Rumunije. Osnovan je davne 1252 godine. Ovde se svake godine odrzava najveci muzicki festival u Rumuniji pod nazivom-Cerbul de Aur.
Najveca znamenitost u ovoj pokrajini je svakako Crna crkva (BisericaNeagra) najveca gotska crkva izmedju Carigrada I Beca. Ime je dobila po pozaru koji je izbio 1689 godine pa su usled posledica pozara, zidovi crkve ostali crni. Ono sto ce vas svakako oduseviti jesu stare crkve na cijim zidinama I danas postoje ostatci borbe macevima. Brasov je takodje specifican po najuzoj ulici u citavoj Evropi.Ona nosi naziv Strada Sfori I siroka je svega 130cm.Legenda kaze,da parovi-ukoliko prodju ulicom a da se ne posvadjaju ili ne dodirnu zidove-imace uspesan brak I srecu u ljubavi.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan (28.10.)  BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka – BLOK 42  oko 20 casova. Nocna vožnja.

2. dan (29.10.) SIGISOARA – BRAŠOV
Pre podne dolazak u  Sigišoaru (Sighisoara), najocuvaniji srednjovekovni grad Rumunije i rodno mesto Vlada Tepeša, poznatijeg kao Drakula. Obilazak starog centra grada iz 14 veka, rodna kuca Drakule, crkve u kojoj je kršten. Fakultativni obilazak  Istorijskog muzeja,stare kule i muzeja mucenja. Slobodno vreme za setnju i individualno razgledanje. U popodnevnim casovima nastavak  putovanja za Brašov . Smestaj u hotel. Nocenje

3. dan (30.10.)  BRAŠOV – NOC VEŠTICA
Dorucak. Odlazak na razgledanje grada sa vodicem: Glavni gradski trg, Stara gradska vecnica, Crna crkva, Strada Sfori – jedna od najužih ulica u Evropi. Slobodno vreme za setnju, slikanje i  individualno razgledanje grada. Preporucujemo vožnju  žicarom u slobodno vreme. U vecernjim casovima  mogucnost odlaska u neki od klubova u centru grada  ili dvorac Bran na žurku i  maskenbal  povodom Noci veštica. Nocenje

4.dan (31.10.)  BRAN- PELEŠ
Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativno moglucnost odlaska na izlet naSinaju - posete manastiru Sinaja,  obilazak  kraljevog dvorca Peleš,nekadašnje rezidencije prvog kraljevskog rumunskog para.Slobodno vreme za setnju i razgledanje.Nastavak  putovanja za Bran, obilazak  pogranicnog utvrdenja  Bran i dvorca grofa Drakule. Povratak u Brašov ukoliko bude putnika koji nece ici na izlet. Nastavak  putovanja za Beograd.

5.dan (01.11.)  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim  casovima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
- smeštaj u hotelu 2* ili 3* u 1/2 ili 1/3  sobama, na bazi dva nocenja sa doruckom
- usluge vodica pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- individualne troškove putnika
- fakultativne obilaske
- medjunarodno zdravstveno osiguranje

USLOVI  I NACIN PLACANJA:
40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije  10 dana pre  pocetka putovanja
platnim karticama (visa, master, maesto, dina) do polaska

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate.
Istorijski muzej i soba za mucenje - 10€,
Zamak Bran; Dvorac Peleš; manastir Sinaja  35€,
Maskenbal i žurka u zamku Bran – prevoz Bran – hotel - Bran 10€ (informacije o cenama ulaznice za maskenbal  cemo imati pred put)

U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih
putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza
putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Aranzman je radjen na 50 plateznih osoba

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 45, A SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT. AGENCIJA FALCON NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
CENOVNIK BR. 1 OD 25.05.2016 GODINE

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti, uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija