Guča 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 29% na Guča 2016 Veliki (narodni) sabor „Sa Ovčara i Kablara“

Guča 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 13.08.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Guča 2016
Veliki (narodni) sabor „Sa Ovčara i Kablara“
13.08.2016. - finale

Program putovanja:
Polazak u 11:00h sa parkinga u bloku 42 (“Buvljak”). Dnevna vožnja preko Topole ka mestu Guca u Dragacevu, gde se održava cuveni Dragacevski sabor trubaca.
Sve je pocelo davne 1961. godine, sa namerom da se cuva i neguje tradicija sviranja trube kao oblik izvorne narodne umetnosti. Takmicila su se cetiri orkestra, svi iz Dragaceva. Pored trubackog takmicenja, organizovana je i izložba domace radinosti, poljoprivrednih proizvoda, izbor najlepše narodne nošnje, narodni višeboj. Veliki doprinos popularizovanju festivala dali su novinari - novinar „Duge“ Blagoje Blaža Radivojevic koji ga je i osmislio, ali i „Vecernje Novosti“ koje decenijama dodeljuju „Zlatnu trubu“ - nagradu najboljim izvodacima. Veliki doprinos u osmišljavanju ove priredbe dao je pisac Branko Radicevic, koji je festivalu dao ime Veliki (narodni) sabor „Sa Ovcara i Kablara“. Radicevic je Gucu opisao ovim recima: „To je cudo. Taj pohod. Koji traje. Koji ne prestaje…“
Fakultativno, “podgrevanje strasti” za sabor trubaca posetom Kraljevskoj vinariji u Topoli.
Nastavak vožnje preko Gornjeg Milanovca i Cacka i dolazak u Gucu u popodnevnim casovima. Slobodno vremene za uživanje u carima trubackog sabora.
Okupljanje putnika na autobuskom parkingu oko 03:30 i povratak za Beograd. Dolazak u ranim jutarnjim casovima.

Cena aranžmana: 2100,00 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 1500,00 dinara


Nacin placanja:
-    Gotovinsko placanje: 100% prilikom rezervacije
-    Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
-    Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
-    Prevoz turistickim autobusima sa audio-video opremom, klimom
-    Usluge vodica u svakom autobusu
-    Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
-    Degustaciju vina u „Kraljevskoj vinariji“ u Topoli – 200 RSD
-    Individualne troškove putnika

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

NAPOMENE:
Ovaj program raden je na bazi 65 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 1. od 15.07.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija