Beč Noć Muzeja 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 32% za Putovanje Beč Noć Muzeja noćenje sa doručkom u hotelu 3 * autobusom sa obilazcima!

Beč Noć Muzeja 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 30.09.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!!!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!!!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
BEC - NOC MUZEJA
Obilasci: Outlet Parndorf – Bec – Dvorac Šenbrun – Dunavski toranj
30.09 - 03.10.2016.
(nocenje sa doruckom u hotelu 3 * - autobusom)

SPECIJALNA PONUDA ZA UPLATE DO 20.08.2016. CENA 49EUR.
(ZA PRVIH 20 PUTNIKA)

CENA ARANŽMANA: 79 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 54 eura

Doplata za 1 / 1 sobu 20 eur, iskljucivo na upit

Grad na lepom plavom Dunavu  kako ga cesto nazivaju je ekonomsko, politicko i intelektualno središte Austrije. Evropski centar kulture, metropola jedinstvenog šarma i lepote i jedna od najpopularnijih urbanih destinacija sveta. Ako ste zaljubljenici istorije i romanticnih sanjarenja, poseban doživljaj cini ce Vam šetnje srednjovjekovnim alejama, carskim trgovima, poseta Schoenbrunn palati ili kraljevskoj palati Hofburg. Mnoga atraktivna zdanja nalaze se duž Ring bulevara, koji kao prsten okružuje središte grada. Izmedu ostalog tu se nalaze velicanstvena gradevina Votivkirche i Sveucilište MAK (Muzej primenjenih umjetnosti). Veliki je broj kulturnih manifestacija, koje se kontinuirano, tokom godine dogadaju u Becu i privlace veliki  broj turista iz celog sveta. Krenite sa nama da  upoznate Bec kakav do sada niste videli.Obidjite neke od najpoznatijih muzeja u noci muzeja.
Program putovanja:

1.dan Sastanak putnika u 21:30 casova, na Novom Beogradu - parking Otvorenog tržnog centra (Buvljak). Polazak u 22:00 casa. Iz Novog Sada polazak u 23:15 casova  - železnicka stanica kod Lokomotive. Vožnja preko Madarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanje granicnih formalnosti.

2.dan Dolazak u Parndorf u jutarnjim casovima (oko 9h ujutro). Slobodno vreme za shopping. Oko 11:30 casova odlazak za Bec. Panoramsko razgledanje grada uz strucnog vodica: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva… Slobodno vreme  do odlasak u hotel. Smeštanje u hotel. Fakultativna poseta Dunavkom tornju sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Bec i Dunav. Povrtak u centar grada, slobodno vreme  do 18.00 sati kada ce Vrata muzeja širom Austrije  biti otvorena do 01.00 sat, a mesto susreta odakle „parada“ krece jesu takozvani Muzeji-Sastajališta (Treffpunkt-Museen), privremeno postavljeni u svakom gradu u kojem se održava ova tradicionalna manifestacija, a na kojem možete dobtiti besplatne brošure i kupiti ulaznice za mesta koja želite da posetite. Cena istih krece se izmedu 6 i 13 eura (zavisi od popustu), a za decu mladu od 12 g., ulaz je besplatan. Kliknite na   http://langenacht.orf.at/  i saznajte više o bogatom programu izložbi i njihovim lokacijama. Povratak u hotel javnim prevozom ili pešice. Nocenje.

3.dan Dorucak. Napuštanje hotela i odlaganje prtljaga u autobus.Odlazak na  fakultativni obilazak dvorca Šenburn - letnje rezidencije Habsburgovaca. izgradena u 17 veku, predstavlja najvecu turisticku atrakciju Beca i Austrije. Sadrži preko 1400 prostorija, a oko dvora se nalazi jedan od najlepših parkova Evrope, botanicka bašta, muzej kocija. U sklopu Šenbruna nalazi se i najstariji zoološki vrt Evrope završen 1752. Godine. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak iz Beca za Novi Sad/Beograd oko 19h. Nocna vožnja preko Madjarske sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

4.dan Dolazak u Novi Sad/Beograd u jitarnjim casovima. Kraj usluge.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu  3* na bazi 1 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;tacan naziv hotela bice poznat 5 dana pre putovanja
- panoramsko razgledanje u pratnji  strucnog vodica;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
- ulaznice za muzeje i druge turisticke objekte
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Addiko Banke ( bivša Hypo banka) na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 10  dana pred put (mogucnost placanja na rate do polaska).

Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- dvorac  Šenburn
- IMPERIAL TOUR ( 25 SOBA)- 20€
- VELIKA TURA (40 SOBA) - 25€
- poseta Dunavskom tornju (sa ulaznicom) - 10€ -  PRATER – 5€  
- PUTNICI KOJI NE ZELE DA ULAZE U DVORAC SENBRUN MOGU UZ DOPLATU OD 10€ DA SE PREVEZU SA GRUPOM DO SENBRUNA I POSETE PRELEPE VRTOVE KOJIM JE DVORAC OKRUZEN  

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA ZA HOTEL: Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuce kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvanicnoj potvrdi rezervacije od strane partnera,a najkasnije 2 dana pred putovanje obaveštava putnike o nazivu hotela, na našem sajtu www.sunrise-travel.rs. Hvala na razumevanju.

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R.cešku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 15 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
Hotel Fabrik 3 * www.hotel-fabrik.at  se nalazi u mirnom delu grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima  39 komfornih i moderno opremljenih soba.Svaka soba ima tuš/wc, klimu, TV, sef, besplatan internet. Hotel ima lobi bar, recepciju, lift za goste, parking, restoran sa terasom.Dorucak, švedski sto na bazi samoposluživanja.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01.od 13.07.2016
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija