Roy Ayres u Somboru na Terminal Festivalu Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 29% na Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u Lodge In-u u srcu grada Sombora + boravišna taksa + osiguranje + komplet ulaznica za oba dana Teminal festivala (Roy Ayres).

Roy Ayres u Somboru na Terminal Festivalu Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili na poklon
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 064/422-8421 Vladan Jovanović
  • Rok iskoristivosti kupona 04.08.2015.
Sombor - Lodge In
Trg Republike 1
25000 Sombor

064/422-8421Mapa
Legendarni Roy Ayres u Somboru na Terminal Festivalu!
Da li volite kvalitetnu muziku, umetnost i prepoznatljiv urbani impuls grada Sombora?

Ukoliko je odgovor potvrdan, Terminal Music & Arts Festival je dogadaj koji ne bi smeli da propustite!
Terminal Music & Arts je internacionalni festival na kome ce se promovisati muzika, slikarstvo i urbana kultura. Tokom 04. i 05. avgusta 2016 godine, na letnjoj sceni „Kabare“ (dvorište biblioteke„Karlo Bjelicki“) Sombor ce imati priliku da ugosti više od 30 stranih i domacih muzicara i slikara, kao i da uživa u soul, džez, elektro, funk i disko muzickim žanrovima.

Na festivalu ce prvi dan nastupiti Roy Ayers, tvorac “acid jazz” pokreta, David Binney, saksofonista iz Njujorka sa Pedom Milutinovicem na bubnjevima i Perom Krstajicem na basu, i Mauro Sigura, džez kvartet iz Italije. Dan kasnije Terminal Music ce predstaviti nešto drugaciji muzicki žanr, pa ce se tako predstaviti grupa Mynth, elektro-pop bend iz Austrije, lokalni kultni trip-hop bend Line Out, kao i Dovlamanov breakbeat, funk, disco, rave, r’n’r set.

Istovremeno, Arts sekcija festivala se otvara izlozbom slika “Izmedju necega I nicega” na kojoj ce svoje slike izloziti renomirana ekipa umetnika: Milan Blanuša, Tadija Janicic, Petar Mirkovic, Momir Bulovic, Vuk Vuckovic, Aleksandar Dimitrijevic, Živko Grozdanic Gera, Nevena Prijic, Tatjana Milosevic, Milan Nešic.

Tokom festivalskih dana bice priredene muzicke i umetnicke radionice.
Festivalski kapacitet je ogranicen, zato požurite i nabavite kartu po promotivnim cenama!

Gostima je osim muzickog programa omoguceno da tokom dvodnevnog boravka, u sklopu ovog aranžmana obidu i  sve znacajne kulturne lokacije kojima Sombor obiluje, kao svojevrsni secesionisticki grad muzej u danima vrhunske muzike i umetnosti.
Naš smeštaj nalazi se u samom srcu grada, na 50m od stage-a Terminal festivala.

Lodge In

Aranžman sadrži:
dva nocenja sa doruckom u dvokrevetnim sobama u Lodge In-u u srcu grada,
boravišna taksa,
osiguranje,
komplet ulaznica za oba dana Teminal festivala.

Cena Aranžmana: 7 300 dinara
Cena uz autentik kupon: 5 200 dinara


Iskusite leto u Somboru – posetite Terminal Music & Arts Festival!
Sombor, muzej u ravnici!
Rezervacije se vrše najkasnije 3 dana pre dolaska uplatom na žiro racun OTP Banka 325-9500700033395-17.  

DOBRODOŠLI NA TERMINAL SOMBOR!

Dodatne informacije možete  dobiti preko maila   jovanovic.travel@gmail.com
Srdacan pozdrav
Prenocište Lodge In nalazi se na biciklistickoj ruti Euro Velo 6, na dvadesetak kilometara od granice sa Madarskom i Hrvatskom. Sombor je idealno mesto za predah na vašoj biciklistickoj turi. Lodge In obezbeduje zatvoreni parking i, ukoliko je potrebno, servis za vašeg dvotockaša.

Lodge In je formirao posebnu ponudu za sve koji se opredele da u Somboru provedu dane odmora. Produženi vikend je prava mera „da napunite baterije“. Posebna ponuda važi i za poslovne ljude koji cesto borave u Somboru i okolini. Lodge In ce se potruditi da Vam boravak ovde uvek iznova prija.

Ukoliko želite da upoznate Sombor i ovdašnji nacin života izaberite neku od naših „pustolovina“. Možete obici Dunav i SRP Gornje Podunavlje ili posetiti salaše i carde. Otputujte ili se odvozajte u neko od 15 somborskih sela. Nemojte propusti da obidete jedan krug opevanim somborskim fijakerom i prošetate somborskim ulicama, koje i dalje krase pravi tuneli cuvenih bodoša.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija