Beogradske Priče 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 36% na Beogradske Priče sa Zoranom Lj. Nikolićem!

Beogradske Priče 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 29.10.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Beogradske priče (beogradska mumija) - sa Zoranom Lj. Nikolićem
subotom od 10:30h

01. i 05 i 29. oktobar 2016

Cena aranžmana: 1.400 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 890 dinara


Vecne price vecnog Beograda

Svaki život jedna je prica. Milioni života, i njihove price - u gradu koji se uvek menja a opet istrajava - stvaraju tkanje istorije u kojem preovladuje jedna nit. Ta nit je duša Beograda, koja prožima svakog njegovog stanovnika i daje našem gradu duh po kojem je prepoznatljiv. Autor knjige “BG price”, Zoran Nikolic je godinama marljivo pronalazio delice beogradske duše i cuvao ih od zaborava. Svake subote organizujemo šetnju u tokom koje možete cuti najlepša od tih predanja. Poslušajte Beogradske price. Cucete i ponešto o sebi.

PROGRAM:
Okupljanje gostiju subotom u 10 casova ispred konaka kneginje Ljubice (preko puta Saborne crkve i kafane "?". Domacin i vodic kroz ovaj spomenar beogradske duše je novinar i istraživac Zoran Nikolic, koji je pocetkom 2016. izdao knjigu "BG price" (prvi tiraž rasprodat), a publici je poznat i po izdanjima "Masonski simboli u Beogradu" i "Beograd ispod Beograda" u kojem istražuje podzemne tajne ovog grada.

Obilazak Kosancicevog venca i gde cemo videti kucu u kojoj je sniman jedan od bisera naše kinematografije. Recenice iz ovog filma su ušle u svakodnevni govor i pogodne su za citiranje u mnogobrojnim situacijama. Nastavak šetnje ulicom kralja Petra, ka kafani "?" i sabornoj crkvi.

Kralja Petra je najstarija ulica u Beogradu, koja na istom mestu postoji još od rimskog osvajanja ovih prostora. Ova ulica je po jednoj stvari jedinstvena u svetu, zahvaljici cemu ruši mnoge stereotipe koji u inostranstvu postoje o ovim prostorima.

Nastavak šetnje u pravcu Filozofskog fakulteta. Obilazak rimskih termi i razgledanje jednog od najneobicnih eksponata u bogatoj zbirci Narodnog muzeja Srbije - Beogradske mumije! Ovaj neobicni eksponat je u Beogradu od 1888. godine, po mnogo cemu je jedinstven, a mi imamo zaista retku mogucnost da je vidimo i o njoj saznamo nešto više!

Odlazak do Trga Republike, koji se nekada zvao Pozorišni. Podseticemo se nekih burnih momenata iz istorije Narodnog pozorišta, i cuti kako je beogradska varoš reagovala na otkrivanje spomenika knezu Mihailu i predstavu koja je održana u njegovu cast.
U Skadarliji, u restoranu "Dva jelena", jednoj od najstarijih beogradskih kafana, ceka nas posluženje domacom kafom. Skadarlija je "boemska cetvrt" Beograda, mesto na kojem se vec decenijama okupljaju umetnici, glumci, pesnici, ali i svi ljubitelji dobrog društva, hrane i pica.

Jedno je od onih mesta koje uprkos svemu istrajava nepromenjeno, u sebi cuva vecni duh Beograda, a spremna je da nam pruži nezaboravne momente i isprica sudbine velikana i drugih ljudi koji su je pohodili.

Nacin placanja:
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
- Usluge vodica tokom trajanja ture
- Domaca kafa u restoranu "Dva jelena"
- Razgledanje zbirke arheološkog odeljenja Filozofskog fakulteta sa Beogradskom mumijom kao “zvezdom” postavke
- Troškove organizacije izleta

Aranžman ne obuhvata:
- Individualne troškove putnika

Napomene:
Ovaj program raden je na bazi 20 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja - Boreas Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Cenovnik br 1. od 10.04.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija