Provansa Nica Marseille Septembar Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od čak 20% na Putovanje - Provansa, Nica, Saint Paul De Vence, Aix en Provence, Avignon, St. Remy, Arles, Nimes, Marseille 6 dana 3 noćenja autobusom!

Provansa Nica Marseille Septembar Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 09.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
PROVANSA
NICA - SAINT PAUL DE VENCE - AIX EN PROVENCE - AVIGNON - ST.REMY - ARLES - NIMES - MARSEILLE
21.09.2016. - 26.09.2016.
09.11.2016. - 14.11.2016.

AUTOBUSOM 6 DANA / 3 NOCENJA

CENA ARANŽMANA: 249 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 199€

- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate -   

Otisnimo se u bajkovito zaledje francuske rivijere, uživajmo u nepreglednim poljima lavande, vinograda i suncokreta, nadjimo se u mestima - u kojima vreme kao da je stalo - sa bogatim kulturno-istorijskim nasledjem još od antike, koracajmo stazama Van Goga i Sezana koji su bas u Provansi otkrili predele koji su ih najviše inspirisali i, uz zvuke morskih talasa, u glavnom gradu francuske rivijere uzivajuci u njegovoj multietnickoj atmosferi....krenimo zajedno na još jedno Etino putovanje, koje zauvek ostaje u srcu i duši...

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN – BEOGRAD Polazak sa parkinga  preko puta  OTC “Buvljak” u bloku 42 na Novom Beogradu u 17:00h.Skup u 16:30h. Nocna voznja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN - NICA - U podnevnim casovima dolazak u Nicu. Smeštaj u hotel. Posle odmora  razgledanje grada sa vodicem: Promenade des Anglais, Place Masséna, Palais du gouverment,  Chateau.., šetnja slikovitim ulicama grada s mnogobrojnim tipicnim lokalima i živopisnom pijacom cveca.... Slobodno vreme. NOCENJE.

3. DAN - NICE – SAINT PAUL DE VENCE- AIX EN PROVENCE -NIMES–Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Saint Paul de Vence. Odlazak na izlet do obližnjeg šarmantnog srednjovjekovnog mesta Saint Paul de Vence. Ovo srednjevekovno selo bajkovite lepote, sagradjeno na stenovitom grebenu, i  utvrdjeno starim bedemima nudi predivan pogled na ocaravajuci okolni predeo koji cine brda i doline prekriveni cvecem, vocnjacima i borovim šumama. Svojom neobicnom svetlošcu inspirisalo je brojne cuvene pisce, pesnike i umetnike, poput Pikasa, Renoara, Šagala, Matisa, koji su u njemu boravili. Povratak u Nicu i nastavak puta za  Aix En Provence. Dolazak u popodnevim casovima. Obilazak nezvanicno najlepšeg  grada Provanse , njegovu nekadašnju prestonicu i rodno mesto cuvenog slikara Pola Sezana. Obilazak starog dela grada koji svojom atmosferom vraca na prohujale vekove i koji svojom lepotom opija ( brojne fontane, šetaliste Mirabo, Trg Albertas, Gradska kuca, katedrala Sv. Spasitelja ...Nastavak putovanja ka Nimesu. Smeštaj u hotel. NOCENJE.

4.DAN - NIMES - AVIGNON –   ST.REMY – ARLES Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet “DUŠA PROVANSE ” ka najpoznatijim provansalskim mestima: Avinjonu-gradu “papa” , St.Remy i Arlu. Povratak u hotel. NOCENJE.
Izlet DUŠA PROVANSE obuhvata vožnju bajkovito živopisnim predelima Provanse i posetu mestima, koja se nikada ne zaboravljaju. Poseta bajkovitim srednjevekovnim provansalskim selima  u srcu stare Provanse i 27 polja  lavande su prva asocijacija na Provansu, jer lavanda je odraz duše regije. AVINJON je danas glavni grad Provanse sa starim gradskim jezgrom; u prošlosti, Avinjon je tokom perioda 14. veka bio i sedište papa, zahvaljujuci cemu gradom dominira mocna Papska palata gotickog stila…. Nastavak do ST.REMY-a gradica u kome se rodio prorok Nostradamus i u kome je Van Gog stvorio 143 slike ukljucujuci “maslinjak”. Obilazak njegove kuce….ARLES se takodje može pohvaliti i bogatom rimskom baštinom, ostaci rimskog cirkusa i arene iz Arla na UNESCO-voj su  listi Svetske baštine. Arlcuva i dušu srednjevekovne Provanse, koja je privukla i Vinsenta Van Goga, koji je tokom boravka u ovom gradu naslikao svoju možda najpoznatiju sliku “Suncokreti”.

5.DAN- NIMES - MARSEILLE Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet do Marseilla najvece luke Mediterana . Nakon obilaska glavne gradske arterije u starom delu grada Canebière, na kojoj je 1934. ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar I Karadjordjevi, i zone Stare luke Le Vieux Port u samom istorijskom centru, sa tvrdjavama Svetog Nikole  I Sv. Jovana. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Srbiji.

6.DAN BEOGRAD - Dolazak u poslepodnevnim casovima.Kraj putovanja.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.           

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom (tv, dvd, klima, audio oprema) po programu  putovanja,
- Obilaske, prema programu ( ,Nica,Aix En Provence)
- Smestaj na bazi 1 nocenja sa doruckom u Nici (ili okolini) i 2 nocenja u regiji Provanse (Nimes) u nekom od hotela iz lanca Ibis budzet-a Premiere Classe, Campanille ili slicnog, kategorije 2* 3*. Tacno ime hotela bice saopšteno najkasnije 30 dana pre polaska;
- Usluge predstavnika agencije/vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika,
- Doplatu za 1/1 sobu 70 eura ( iskljucivo na upit ),
- Eventualnu turisticku taksu koja se placa na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa komunalne vlasti u Provansi je nisu uvele; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede turisticka taksa, putnici ce pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tacnom iznosu koji se na to ime placa recepciji hotela.

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Saint Paul de Vence- 15e odrasli/1 0e deca 2-12 god.
- Marseille- 20e odrasli/ 10e deca 2-12 god.
- Duša Provanse: Avinjon, St.Remy i Arles- 35e odrasli/  25e deca 2 – 12 god. (minimum 30 prijavljenih putnika ).

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel National 3* http://www.hotelnationalnice.com/en/, nalazi se u centru Nice, na 10 min od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 sadrže kupatilo ( sa tuš kabinom),tv.Usluga je na bazi nocenja sa doruckom –kontinentalni (slatki dorucak).

Hotel Apartcity Nice Acropolis 3* http://www.appartcity.com/fr/appart-hotel/nice-acropolis-a-nice.html nalazi se  u centru Nice, na 15 minuta od Starog grada i na 20 minuta hoda od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 moderno opremljene svaka ima kupatilo, tv. Usluga je na bazi nocenja sa doruckom –kontinentalni (slatki dorucak).

Hotel Campanile Nimes Caissargues 3* http://www.campanile.com/en/hotels/campanile-nimes-sud-caissargues  nalazi se na idealnoj lokaciji za obilzak regije Provansa, 20 min. pešice od centra Aix-a. Hotel sadrži restoran, Sobe su 1/2  i 1/3, svaka poseduje kupatilo (sa tuš kabinom), tv. Usluga je na bazi nocenja sa doruckom –kontinentalni (slatki dorucak).

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.                                                                              
Cenovnik br. 1 od 10.06.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija