Cinque Terre Đenova Portofino Rapalo Avgust Oktobar Novembar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od čak 20% na Putovanje Cinque Terre, Đenova, Portofino, Rapalo 5 dana 1 noćenja autobusom!

Cinque Terre Đenova Portofino Rapalo Avgust Oktobar Novembar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 10.11.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
CINQUE TERRE
ÐENOVA - PORTOFINO - RAPALO
19.08.2016. - 23.08.2016.
06.10.2016. - 10.10.2016.
10.11.2016 - 14.11.2016.

AUTOBUS 5 DANA / 2 NOCENJA

CENA ARANŽMANA: 149 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 119 €

- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate -

Program putovanja:
1.DAN   BEOGRAD
Polazak sa parkinga u 19:30 iz bloka 42, preko puta OTC „Buvljak“ u vecernjim casovima (skup putnika je u 19:00h). Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN  - ÐENOVA
Dolazak u Djenovu u prepodnevnim satima (tehnicka pauza 9h). Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama djenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata…Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN  -ÐENOVA – PORTOFINO-RAPALO-SANTA MARGARITA-ÐENOVA
Dorucak. Odlazak na celodnevni izlet do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gde su smeštena tri predivna gradica: Portofino, Rapalo i Santa Margarita. Obilazak i slobodno vreme u jednom od naj
uvenijih mondenskih letovališta u Italiji-RAPALU. Zatim odlazak brodom iz Santa Margarite do Portofina koji se nalazi usred maslinjaka, vinograda i cempresa.. nekadašnji ribarski gradic koji je tokom srednjeg veka bio sedište denovljanske trgovacke flote. Krajem 19. veka u Portofino dolaze bogati industrijalci koji ovom gradicu daju svoj  pecat u vidu luksuznih vila i gradevina. Obilazak srednjovekovne crkve San Ðordo i odlazak do istoimenog zamka i ako produžimo živopisnom stazom ka južnom vrhu ugleda
emo simbol grada svetionik Punto Kapo sa kojeg se pruža pogled na zaliv. Povratak u Djenovu. Nocenje.   

4.DAN   ÐENOVA – CINQUE TERRE – ÐENOVA
Dorucak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u cijem su sastavu pet živopisnih sela koji su smešteni na strmoj obali levantske rivijere. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih podrucja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESKO- a. Polazak autobusom za Levanta odakle krece voz koji povezuje svih pet mesta. Na uskom pojasu izmedu stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kucama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike, Corniglia nalazi se na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora, sa platoa u blizini crkve vide se ostala
etiri naselja Manarola je izgradjena delom uz more a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najvece medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Slobodno vreme. Obilazak 3 sela, u kasnim poslepodnevnim satima povratak vozom u Levanto, a zatim autobusom polazak za Srbiju.

5.DAN  - BEOGRAD
Dolazak u Beograd  u podnevnim satima. Kraj programa?

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica  Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD,audio oprema)
- Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Ðenovi ili okolini u 1/2 i 1/3 sobama.(svaka soba ima tuš /wc)
- Razgledanje prema programu putovanja,
- Usluga predstavnika agencije-vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Djenovu i okolinu(uvedena 15.09.2012. placa se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1.5eura/nocenju, 4* -2 eura/nocenju
- Medunarodno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40% od  cene aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit.
- Fakultativni izlete:
– Cinque Terre -25 evra/deca 15 evra
- Izlet Rapalo-Santa Margarita-Portofino-sa povratnom kartom za brodic do Portofina 25 evra,/deca 15 evra

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Riviera Celle 3* http://www.hotelriverecelle.it/, nalazi se u okolini Ðenove..U sklopu hotela se nalazi, restoran, bar,lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Dorucak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Alexander 3* http://www.hotelalexander-genova.it/, nalazi se u centru Ðenove.U sklopu hotela se nalazi, restoran, bar, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Dorucak je kontinentalni švedski sto.

Cit hotels Britannia 3* www.cithotels.com/hotels/cit-hotel-britannia/ nalazi se u centru Ðenove. Poseduje bar,parking.Sobe su 1/2 i 1/3 sadrže kupatilo, tv. Dorucak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Bellevue 3** http://www.bellevuehotelgenova.com/, nalazi se u centru Ðenove. Hotel ima bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon.  Dorucak je kontinentalni- švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.  Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Cenovnik broj 1.  od 10.06.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija