Podzemne Tajne Beograda 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 43% na obilazak, Podzemne Tajne Beograda!

Podzemne Tajne Beograda 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
33 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Program se realizuje svake subote od 10:30h
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 22.10.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Podzemne tajne Beograda

Svake subote od 10:30

24 septembar 2016.
08. i 22. oktobar 2016.

Cena aranžmana: 1.490 dinara
Cena aranžmana uz autentik kupon: 850 dinara


Program:

Okupljanje gostiju ispred paviljona Cvijeta Zuzorić na Kalemegdanu u 10:30 časova.

Prolazak kroz Karadordevu kapiju – Ime je dobila u spomen na ulazak Karadorda i ustanicke srpske vojske u tvrdavu pocetkom 1807. godine. Dugo se verovalo da je Karadorde upravo kroz ovu kapiju ušao u tvrdavu…Prolazak kroz unutrašnju Stambol kapiju – Tokom austrijske vladavine Beogradom 1717–1736. godine izgradena su utvrdenja Jugoistocnog fronta na osnovu projekta inženjerijskog pukovnika Nikole Doksata de Moreza (pominje se u domacem filmu Lavirint). Tada je podignuta i Stambol kapija … Prolazak kroz Sahat kapiju – Venecijanski graditelj u austrijskoj, a potom i u turskoj službi, Andrea Kornaro, izgradio je današnju Sahat kapiju. Do danas je u austrijskim arhivama obeležen kao Izdajnik.
Silazak u veliki podzemni bunker iz vremena Informbiroa – Bunker je izgraden 1948. godine zbog potrebe tadašnje države da se odbrani od eventualnog napada Sovjetskog Saveza. Jugoslovenska narodna armija odlucila je da izgradi bunker na strateški izuzetno važnom mestu, sa otvorima za topove i protivtenkovsku artireljeriju ali i svim neophodnim pratecim programom za slucaj napada, ukljucujuci i rezervoare za vodu od neobicnog materijala. Podseticemo koliko Beograd ima nemirnu istroiju cak i u mirnodopskim danima…
Rimski Bunar – tajanstveno zdanje ukopano u stenovito tlo u blizini „Pobednika” pre tri veka. Rimski bunar nazivaju i “pupak sveta” i verovalo se da je to mesto odakle je mitski junak Orfej silazio u podzemni svet.

Silazak u podzemni lagum Velikog barutnog magacina i poklonjenje jednoj od najvecih relikvija hrišcanskog sveta, Joninom sarkofagu starom oko 1500 godina.- Veliki barutni magacina ukopan je u steni zapadnog podgrada ili tzv. Dunavske padine i nastao je u vreme velike austrijske rekonstrukcije Beogradske tvrdave. Gradnja je trajala samo dve godine, Oko ove gradevine, sredinom XVIII veka izgraden je izuzetno jak zaštitni bedem. U prvoj sali nalazi se postavka rimskih kamenih spomenika, stela, sarkofaga i žrtvenika koji su tokom niza godina prikupljani i donošeni sa mnogobrojnih nalazišta Beograda, Kosmaja i Kostolca.
Odlazak do podzemnog laguma u Karadordevoj ulici. Danas vinarija, nekad je služio kao skladište recnim trgovcima koji su tu smeštali robu pristiglu Savom i Dunavom, a potom je pomocu lifta na vucu iznosili na Kosancicev venac. Ceka nas posluženje vinom i predah od podzemne beogradske avanture. Naš domacin u vinskom lagumu bice pisac i novinar Zoran Nikolic, cija su istraživanja i knjiga „Beograd ispod Beograda“ omogucili do ponovo otkrijemo zaboravljene odaje.

Nacin placanja:
– Gotovinsko placanje
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Usluge vodica tokom trajanja ture
– Ulaznice za podzemne prostore na Beogradskoj tvrdavi
– Degustacija vina u Vinskom lagumu
– Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Ovaj program raden je na bazi 10 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.

Cenovnik br 1. od 15.02.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija