Milano i Tri Najlepša Jezera Italije 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 16% na putovanje Milano i Tri Najlepša Jezera Italije 5 dana 2 noći autobusom!

Milano i Tri Najlepša Jezera Italije 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 30.09.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Milano i tri najlepša jezera Italije
5 dana / 2 nocenja - autobusom
30. septembar – 04. oktobar 2016.

Cena aranžmana iznosi: 129 EUR
Cena aranžmana uz autentik kupon iznosi: 109 EUR


Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate

Jezero Garda (italijanski: Lago di Garda zvano i Benaco) je najvece jezero u Italiji i 34 jezero po velicini u Evropi. Na južnim obalama jezera Garda leži utvrdeni anticki grad Sirmione. Grad na poluostrvu je vec od davnina poznato turisticko mesto. Nad Sirmioneom dominira slikovito utvrdenje iz 13. veka. Vec je rimski pesnik Gaj Valerije Katul, znao za blagodeti Garde te je navodno imao vilu uz obale jezera, danas posetioci mogu videti ostatke rimskih termi - Grotte di Catullo. Na vrhu poluostrva kod Sirmionea nalazi se poznati sumporni izvor...

Najdublje jezero u Evropi sa svojih 410 metara dubine, nalazi se na samo 45 kilometara od Milana. Jezero Komo, inspiracija za fantasticnu muziku iz “Travijate”, Cezarov letnjiikovac i mesto gde je Plinije stariji napisao cuveno delo “Upoznavanje prirode”, po mnogima je najlepše jezero Evrope.
Neverovatna boja njegove vode inspirisala je i arhitekte, jer se ovde nalaze najimpozantnije vile sa raskošnim vrtovima, gradene u 17. i 18. veku. Ne postoji svetska zvezda koja nije posetila Komo – Kluni, Bekam, Bred Pit su redovni posetioci, pa se nemojte iznenaditi ako naletite na njih.

Koliko god da ste lepote videli u životu, ništa vas ne može pripremiti na prvi susret s velicanstvenim jezerom Madore u Italiji. Jezero se uglavnom nije nalazilo na utabanim turistickim stazama sve do 1906. kada je tunel Simplon u Alpima omogucio prolazak Orijent Ekspresa. Preko noci njegove obale pocele su da se pune pripadnicima evropske elite, koji su gradili velicanstvene nekretnine. Stresa, gradic koji je i dalje zatocen u nekom prošlom vremenu. Prepun je grandioznih hotela napravljenih u baroknom stilu cija bi fasada lako mogla da posluži kao kulisa za neku od Pucinijevih opera.
Izuzetna destinacija do koje se stiže camcem je Peskatori, ribarsko ostrvo koje možete peške obici za deset minuta, ali tu šetnju sigurno necete zaboraviti. U blizini Madorea je i Kastiljone Olona, prelepa kapela u potpunosti ukrašena freskama renesansnog majstora Masolina da Panikala, od kojih je najpoznatija Usekovanje glave svetog Jovana koje gleda “ledena” Saloma.

1. dan: Beograd – Lago di Garda – Milano Okupljanje putnika na parkingu u novobeogradskom bloku 42, preko puta OTC Beograd (“Buvljaka”) u 18 casova. Nocna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, uz usputna zadržavnja radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2. dan: Lago di Garda – Sirmione - Milano Dolazak na jezero Lago di Garda u jutarnjim casovima. Obilazak gradica Sirmione na južnoj obali jezera uz pratnju vodica (zamak Skalideri, crkva Sant Ana de la Roka...) uz mogucnost fakultativnog obilaska arheološkog parka i vile antickog rimskog pesnka Valerija Katula. Slobodno vreme za kafu, dorucak i uživanje. Oko podneva, nastavak vožnje ka Milanu. Smeštaj u hotel i vreme za odmor. U kasnim popodnevnim casovima odlazak u razgledanje grada sa vodicem: zamak Sforca, via Verde, Pjaca Duomo, galerija Viktorio Emanuela, Milanska Skala, Via Monte Napoleone. Povratak u hotel (ili slobodno vreme). Nocenje.

3. dan: Milano – Lago di Madore Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni celodnevni izlet na jezero Lago di Madore (ili slobodno vreme u Milanu). Dolazak u mesto Streza na obali jezera, gde je Ernest Hemingvej voleo da boravi i stvara. Mogucnost vožnje brodom po jezeru uz obilazak ostrva Izola Bela (“Lepo ostvro”) i njegovoj divnoj palati i vrtovima. Za one koji želi da ostanu bez daha, mogcnost vožnje žicarom na planinu Motarone, na 1492m nadmorske visine, odakle se pruža neverovatan pogled na jezero Madore. Povratak u Milano u kasnim popodnevnim satima. Nocenje.

4. dan: Milano – Monca – Lago di Komo Dorucak. Fakultativni odlazak u Moncu na cuvenu stazu Formule 1 i na jezero Komo, u istoimeni gradic. Komo je mondensko mesto, u kojem su mnoge fimske zvezde kupile i restaurirale stare vile. U popodnevnim casovima polazak ka Srbiji. Nocna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i  Hrvatsku, uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

5. dan: Beograd Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima.

Nacin placanja:
– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom, klimom
– 2 nocenja sa doruckom u hotelu St. John  4* (1/2 ,1/3 sobe sa TWC), u kvartu Sesto San Ðovani (ili ekvivalentnom hotelu, po pitanju kategorizacije i nivoa usluge.)
– Usluge vodica u svakom autobusu
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
- Jezero Lago di Maggiore, sa vožnjom camcem i obilaskom vile i vrta na Isola Bella 30 EUR / deca 25 EUR
- Monca i jezero Lago di Como – 25 EUR / deca 15 EUR
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012., placa se na recepciji hotela). Za boravak u hotelima 2* i 3* - 4 EUR po nocenju / po osobi, hoteli sa 4* 5 EUR po nocenju / po osobi
– Doplata za jednokrevetnu sobu – iskljucivo na upit
– Individualne troškove putnika

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel St. John  4*  www.hotelstjohn.it   Nalazi se u u kvartu San Ðovani, blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe .Sobe u hotelu: Svaka soba poseduje kupatilo. Dorucak je kontonentalni-švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
Za ovaj program važi cenovnik br. 1, od 01.02.2016.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija