Krf Letovanje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 20% na letovanje KRF 2016 12 dana 9 noći sa doručkom + autobuski prevoz!

Krf Letovanje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 31.08.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
10 plaža Krfa
31.08. - 11.09.2016.
12 dana / 9 noćenja sa doručkom

Cena aranžmana iznosi: 350 EUR
Cena aranžmana uz autentik kupon: 279 EUR


Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate

Program putovanja:

1. dan – Sastanak grupe u 13.00h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. ,,Buvljak,,). Polazak autobusa u 13:30h. Putovanje kroz Makedoniju i Grcku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

2. dan - U jutarnjim casovima dolazak do luke Igumenica. Ukrcavanje na trajekt i dvosatna plovidba do ostrva Krf. Smeštaj u hotel...Odmor u hotelu do ranog popodneva.  Slobodno vreme za odlazak na plažu. Nocenje.

3. dan – Dorucak. Polazak do grada Krfa i fakultativna poseta Srpskoj kuci i odlazak brodi
em na ostrvo Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Zajednicka šetnja i slobodno vremeza rucak u gradu Krfu. Polazak na plažu Mesongi. U povratku obilazak spomenika palim borcima Drinske divizije u mestu Agios Mateos. Fakultativni odlazak do palate Ahileon, jedne od najlepših zdanja, koje je podigla austrijska princeza Elizabeta u slavu anticke umetnosti, a veruje se da ju je posvetila svom tragicno preminulom sinu. Oko 18:30 casova povratak u hotel. Nocenje.

4 dan – Dorucak. Polazak prema Sidariju i poseta cuvenim kanalima ljubavi. Selo Sidari je bez sumnje turisticki centar severnoestrane Krfa. Cuveno je po uvalama i stenama koje je izvajao vetar, kao i Kanalu ljubavi (Canal dAmour). Veruje se da ko prepliva kanal sa svojom voljenom polovinom, ostaje zauvek u ljubavi.  Osim kanala ljubavi tu je i cista peskovita plaža sa izuzetno bistrim i mirnim morem. Tokom boravka odvojicemo malo vremena i za odlazak na plažu Peroulades, ili Sunset Beach. Tu cemo sacekati neverovatan zalazak sunca po kojoj je ova plaža i dobila nadimak. U podnožju velike stene, pokrivena crvenim peskom, sa nekoliko prerasti ili prirodnih kamenih mostova, plaža Peroulades budi veoma jake emocije. Zato ponesite i maramice, nije retkost da ovde neko zaplace. Polazak iz Sidarija u oko 19:30 i povratak u hotel. Nocenje.

5. dan – Dorucak. U poslepodnevnim casovima polazak ka Paleokastrici. Paleokastrica je jedno od onih mesta na Krfu koja se moraju posetiti. Dok ste na letovanju u Paleokastrici, možete da uživate u jednoj od šest "ušuškanih" finih plaža, okruženih  liticama, maslinjacima, limunom i cempresima. Najlepši pejzaži na Krfu se mogu videti upravo ovde. Paleokastrica ima mnogo odlicnih taverni, kao i barova pa i klubova. Za zainteresovane organizovacemo posetu seocetu Lakones sa predivnim pogledom na zalive i manastiru presvete Bogorodice ili tvrdavi Angelokastro. Fakultativno, vožnja velikim brodom sa staklenim dnom http://yellowsubmarine.gr/corfu/. Povratak u hotel u vecernjim casovima. Slobodno vreme. Nocenje.

6. dan. - Dorucak. Slobodan dan ili organizovani odlazak do jenog od najvecih Aqua parkova u Evropi, na samom Krfu. Posle povratka, odmor, a zatim ve
ernji obilazak grada Krfa. Uvece se ulice starog grada napune turistima i domacim stanovništvom. Šetnja kamenim „lavirintom“ ulica koji je naslede venecijanske arhitekture ima posebnu draž, što potvrduje i cinjenica da je grad Krf stanica koju veliki i luksuzni kruzeri ne zaobilaze. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

7. dan – Dorucak.. Posle slobodnog pre podneva, polazak na najvecu pešcanu plažu na na Krfu. Glifada je carstvo žutog peska pored koje prolazi jedna od svežijih struja na Krfu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

8. dan – Dorucak.. Slobodan dan. Fakultativni odlazak na GRCKO VECE u tavernu Tripa,  u brdima iznad grada Krfa, koju od 1936. drži ista porordica i spada prakticno, u kuturnu vrednost Krfa. Grcko vece u taverni tripa je zaista posebno, jer je ambijent autenticne grcke taverne, dopunjen specijalitetima sa Krfa, koji se služe u pravim porculanskim tanjirima, te ih nije preporucljivo lomiti kada plesaci podignu atmosferu ;) Nocenje.

9. dan – Dorucak.. Polazak ka lepim uvalama Kasiopija i celodnevno kupanje. Ko želi, može sa nama da poseti i dugacku plažu Roda u istoimenom mestu. Nocenje.

10. dan – Dorucak.. Odlazak u Guviju na mesto gde se nalazi spomen ploca koja podseca na tacku iskcavanja prvih srpskih vojnika na Krf. Slobodan dan, ili prepodnevni odlazak na plažu Barbati, koja se nalazi tek nekoiko kilometara od našeg hotela. Nocenje.

11. dan – Dorucak.. Napuštanje apartmana u jutarnjim casovima i polazak ka luci. Ukrcavanje na treajekt i plovidba do Igumenice. Vožnja do Janine pored koje prolazi autoput kojim idemo. Janina je centar okruga Epir i leži na jednom od najvecih jezera Grcke. „Kao paša u Janini“ kažu Grci za nekog ko je uživa na nekom lepom mnestu. Lepota i nacin života u Janini su posebni. Obici cemo tvrdavu na jezeru Pamvotida u samom centru grada. Slobodno vreme za kafu i kratku žetnju Janinom.
Polazak ka Solunu. Dolazak u centar grada u poslepodnevnim casovima. Kratak obilazak crkve Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna, u kojoj se nalaze mošti ovog Sveca. Obilazak  rimske Agore i centralnog trga Aristotelis. Slobodno vreme za šoping i šetnju. Polazak za Beograd u vecernjim casovima.

12. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima. Kraj programa

Nacin placanja:
– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom i klimom
- 9 nocenja sa doruckom u hotelu Asteraki 3*
- Trajekt Igumenica-Krf-Igumenica
- Usluge vodica u svakom autobusu
- Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Fakultativne izlete:
- Poseta dvorcu Ahileon – 10 EUR
- Vožnja brodom na ostrvo Vido i obilazak znamenitosti – 10 EUR
- Vožnju brodom sa staklenim podpalubljem „Yellow submarine“ – 12 EUR
- Ulaznice za Aqualand park – Deca do 4 g. – besplatno, deca od 4 – 12 g. 22 EUR, odrasli 29 EUR
- Grcko vece 26 EUR
- Doplata za jednokrevetnu sobu – iskljucivo na upit
- Individualne troškove putnika

Napomene u vezi smeštaja:
Hotel Asteraki*** http://www.hotel-asteraki.gr/

Hotel Asteraki*** u Guviji je jedan od najlepših i najpoznatijih resort letovališta na Krfu. Nalazi se samo 8 Km od centra Kfra u mestu Guvija i 200 m od plaže. Opremljen je apartmanima i studijima sa kupatilom, kuhinjom i klima uredajem. Smeštaji se nalaze oko bazena, okruženog travom i cvecem, dok poplocane ulicice stvaraju prijatnu i tradicionalnu atmosferu. Hotel poseduje bazen, snek bar i nocni bar pored bazena, restoran, recepciju sa sefovima koji se doplacuju na licu mesta, besplatni Wi-Fi internet u zajednickim prostorijama hotela, TV salu, salu za bilijar i elektronske igre, prostoriju za cuvanje prtljaga i privatni parking za goste hotela.  Svaka soba opremljena je sa TV, klimom i kupatilom (tuš/WC). Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje).

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
Uz ovaj program važi cenovnik br. 1 od 15.03.2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija