Đerdapska klisura i Rajačke Pimnice 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 43% na putovanje Đerdapska klisura i Rajačke Pimnice 2 dana 1 noć autobusom!

Đerdapska klisura i Rajačke Pimnice 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 09:30-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/3287-837, 064/222-6510
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 24.09.2016.
Beograd - Boreas Travel DOO
Kneza Mihaila 21A/102 TC Millennium
11000 Beograd, Srbija

011/32-87-837Mapa
Ðerdapska klisura i Rajačke pimnice
24-25 septembar 2016.
2 dana / 1 noćenje

Cena aranžmana iznosi: 69 EUR.
Cena aranžmana uz autentik kupon: 39 EUR

Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

Program putovanja:

1. dan Beograd – Rajacke pimnice.

Polazak iz Beograda sa parkinga ispred OTC Novi Beograd(Buvljak) u 07:45. Polazak prema jedinstvenom gradu vina, Rajackim pimnicama. Vožnja preko Majdanpeka.
Dolazak u selo Rajac i fakultativni obilazak vinskih podruma uz degustaciju vina. Prvi zapisi o Rajackim Pimnicama poticu iz polovine 19. veka kada se spominju kao selo bez odžaka. Gradene su jedna pored druge, od kamena sa zidovima debljine i do 80 cm, prošarane uskim ulicama. Bilo ih je oko 260. Prekrivene su ceremidom sa podrumima koji su delimicno ukopani. Siromašnija domacinstva imala su samo podrume za cuvanje vina, dok su ona bogatija imala i prostorije iznad podruma u kojima su ljudi u to vreme spavali tokom berbe.

Fakultativno – Rucak i degustacija vina u restoranu Sv. Ðorde. (predjelo, supa i pecenje, a vino u neogranicenim kolicinama).
Dolazak u Negotin i smeštaj u vilu Delux. Nocenje.

2. dan Negotin – HE Ðerdap- Golubac – Beograd

Dorucak. Odlazak do HE Ðerdap i obilazak jedna od najvecih hidroelektrana u Evropi, sa ogromnim prevodnicama za brodove. Ova gradevina stvorena je zajednickim naporom tadašnje Jugoslavije i Rumunije i idalje predstavlja gradevinsko, arhitektonsko i energetsko cudo.
Ðerdapska klisura ili Gvozdena vrata Evrope jedan je od najimpozantnih prizora na starom kontinentu. Kod golubacke tvrdave Dunav se od ogromne reke široke 6,5 kilometara sužava na samo nekoliko stotina metara. Dunav posle toga prolazi kroz ogromnu klisuru gde     Dunav postaje i najdublja reka u Evropi sa cak 94 metra dubine, dok se litice iznad reke podižu na preko 700 metara visine.

Zastajanje na usputnim vidikovcima i slobodno za rucak u lokalnom restoranu. (Putnici sami placaju rucak)

Pogled na statuu dackog Kralja Decebala, koja je isklesana u prirodnoj steni na Rumunskoj strani Klisure. Visoka je 40 metara i najveci je vajarski portret Evrope. Izgradnja je trajala deset godina, a cena skulpture dostigla je million dolara.
Obilazak Lepenskog Vira – jedinstvenog muzeja mezolitskekulture, jedne od prvih civilizacija balkanskog poluostrva.
Obilazak Golubackog grada – Osmougaona Šešir-kula na Dunavu, nekadašnje pristanište Golubackog grada, danas je zaštitni znak Golupca. vojno utvrdenje, mada se tacno vreme nastanka ne zna, kao ni to ko ju je podigao; Vizantincima je bila potrebna radi utvrdivanja granica na severu, Madarima da obezbede svoje posede preko Dunava, a Srbima – jer je štitio njihove oblasti od upada Madara… Ova tvrdava cuva ulaz u najvecu recnu klisuru u Evropi.
Povratak u Beograd. Dolazak u Beograd oko 21:00.

Nacin placanja:

– Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
– Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Aranžman obuhvata:
– Prevoz modernim, visokopodnim turistickim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
– 1 nocenje sa doruckom u konacištu vila Delux u Negotinu  (1/2, 1/3 sobe sa TWC)
– Usluge vodica u svakom autobusu
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:
– Ulaznice za HE Ðerdap uz pratnju lokalnog vodica – 250 dinara
– Degustaciju vina i rucak (pecenje ili roštilj) u pimnici Sveti Ðorde u Rajackim pimnicama – 1300 din
– Ulaznice za Muzej Lepenski Vir – 400 dinara

– Doplata za jednokrevetnu sobu –  iskljucivo na upit
– Individualne troškove putnika

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
U slucaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
Ovaj program raden je na bazi 45 putnika koji placaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slucaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd,
licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.
BOREAS TRAVEL tim okupljen je pred kraj 2013. kao ispunjenje dugo godina planiranog projekta. Kompanija je spojila mlad ali iskusan tim i poslove turoperatora, transportnog preduzeća, receptivnog poslovanja i tima za internu obuku turističkih vodiča.

Ova konstrukcija stvara jaku kompaniju, koja je zaista posvećena pomeranju standarda u srpskom turizmu. Mi smo pronalazači, stvaraoci novih ideja, mi smo nova snaga na balkanskom tržištu !

Mi koristimo najbolju praksu i iskustva u tradicionalnom turizmu, ali smišljamo nove načine kako bismo mogli da uživamo zajedno sa našim klijentima.

NAŠE TURE SU OSVEŽAVAJUĆA PRIČA O USPEHU JEDNE MLADE EKIPE SA JAKOM VOLJOM I INOVATIVNIM DUHOM!

Naše znanje o različitim destinacijama je razvijeno kroz dugogodišnju praksu kreiranja i vođenja tura, kao i kroz povezivanje sa lokalnim stanovništvom. Na ovaj način smo stvorili poverenje naših partnera, toplu dobrodošlici lokalnog stanovništva i mnogo osmeha zadovoljnih putnika.

Verujemo da će među izabranim destinacijama svako će pronaći nešto za sebe – oni koje privlači avantura i oni koji žele opuštajući odmor.

Postoji mnogo toga za one koji, po polasku na put, žele odgovore na mnoga pitanja, i za one koji žele da se vrate sa pregršt novih …
Postoji mnogo toga nepoznatog u nama i oko nas, a stari Grci su za zemlje sa kojih duva severni vetar Borej (Boreas) govorili da su hiperborejske, i za njih su predstavljale nešto nepoznato. Mi želimo da sa nama upoznate svet i da Vas vetar odnese na mesta kojima se nada Vaša duša.

Vaš Boreas travelAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija