Azurna Obala Rivijera Cveća 2016 Popusti 4 noći

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 16% na putovanje Azurna Obala, Rivijera Cveća POLUPANSION 7 dana 4 noćenja autobusom!

Azurna Obala Rivijera Cveća 2016 Popusti 4 noći
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 08-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/362-60-74, 062/17-69-969
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Rok iskoristivosti kupona 12.06.2016.
Beograd - Liguria Travel
Balkanska 18, lokal 87
11000 Beograd


011/362-60-74
062/17-69-969
Mapa
AZURNA OBALA & RIVIJERA CVEĆA
Kan - Nica - Menton - Eze - Monako - Monte Karlo - Ðenova - Seravale - San Remo
Termini:
22.05.-29.05.
12.06.-18.06.

7 dana / 4 noćenja (polupansion) - autobusom

CENA ARANŽMANA: 220 €
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 185 €


Azurna obala je još poznata i kao Francuska rivijera. Cuvena je po svojoj lepoti i glamuroznosti. Ukoliko se nadete na Azurnoj obali, postoji velika mogucnost da sretnete neke od najslavnijih pripadnika svetskog džet-seta kako krstare na svojim luksuznim jahtama ili uživaju na žurkama po kojima su poznate azurne noci. Azurna obala obuhvata preko 100 kilometara Mediteranskog bisera - Mondenski Kan, Nica kraljica Azurne obale, Menton simbol Azurnog luksuza, Eze fabrika parfema, Monako sjaj i glamur, Monte Karlo poznat po stazi Formule 1, Ðenova “La Superba”, jedna od najvecih luka Mediterana, Seravale poznat po velikom Outlet tržnom centru, San Remo prestonica Rivijere cveca.

Program putovanja:

1.Dan - Sastanak grupe u 19:00h na parkingu u bloku na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. Buvljak ). Polazak u 20h. Nocna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora i granicnih formalnosti.

2.Dan - Dnevna vožnja kroz Italiju sa usputnim panoramskim razgledanjem. Dolazak u Sanremo u ranim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Vecera. Nocenje.

3.Dan - Kan - Antibes. Dorucak.Posle dorucka polazak za Francusku. Obilazak Antibesa, najvece jahtaške marine, u kojem je cuveni muzej Pabla Pikasa, Kan grad glamura i filmskog festivala, slikanje na crvenom tepihu, obilazak srpske ulice, vidikovca. Slobodno vreme. U vecernjim satima povratak u hotel. Vecera. Nocenje.

4.Dan - Nica - Eze. Dorucak. Posle dorucka polazak za Francusku. U prepodnevnim satima obilazak malog srednjovekovnog gradica Eze, koji je smešten na vrhu stene iznad mora, sa mnogobrojnim galerijama, kafeima, izuzetnom baštom kaktusa i retkog bilja i prelepim pogledom na more i okolinu. Poseta fabrici parfema Fragonard. Nastavak puta ka Nici, najvecem gradu i biseru Azurne obale. Panoramsko razgledanje grada, obilazak Trga Masona, Palate pravde, pijace cveca, vidikovca, šoping ulica. Slobodno vreme. U vecernjim satima povratak u hotel. Vecera. Nocenje.

5.Dan - Monako - Monte Karlo. Mesta koje se preporucuju da se posete bar jednom u životu. Kneževina Monako i Monte Karlo leže izmedu Alpa i Mediterana. Mitska mesta koja Vam nude i snove i realnost: poludnevni izlet, panoramsko razgledanje, kneževa palata, katedrala, egzoticna botanicka bašta, prolazak stazom F1, poseta kazinu Monte Karlo, kafa u Cafe d*Paris. U povratku polazak i kratko zadržavanje u Mentonu. Menton je primorski grad, poznat u Francuskoj po svojim baštama raznovrsnog cveca, cuven po festivalu i limunu. U vecernjim satima povratak u hotel . Vecera. Nocenje.

6.Dan - Sanremo – Ðenova. Dorucak. Napustanje hotela. Smeštanje prtljaga u autobus. Obilazak Sanrema, grada italijanske kancone (Ariston, Ruska crkva), zatim odlazak za Ðenovu (najvecu luku u Italiji). U 17h polazak za Seravale - jednog od najvecih šoping centara u Evropi. U 21h polazak za Srbiju.

7.Dan - Dolazak u Beograd oko 13h.

Nacin placanja:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre pocetka aranžmana.
- Putem administrativne zabrane na rate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA LIGURIA TRAVEL-a.

Popust za decu:
- Deca do 2 godine (u pratnji oba roditelja) na zajednickom ležaju – gratis.
- Deca od 2 do 12 godina (na zasebnom ležaju) - 20% popust.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turisticke klase (AC, TV, DVD) na navedenoj relaciji.
- Smeštaj u San Remu u hotelu 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama, usluga na bazi 4 nocenja sa doruckom(švedski sto) i vecerom.
- Gradsku turisticku taksu u iznosu od 12e.
- Usluge vodica i pratioca grupe.
- Agencijske usluge.

Aranžman NE obuhvata:
- Troškove medunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
- Individualne troškove putnika.
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 50% od cene aranžmana – rezervacija se radi iskljucivo na upit.

Ulaznice i fakultativne izlete:
- Kan -Antib– 25 eura
- Nica - Eze– 20 eura - Monako-Monte Karlo -Menton– 20 eura

Napomene fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Hoteli San Remo 3*: ? Hotel Eden - http://www.hoteledensanremo.it/ ? Hotel Globo - http://www.hotelglobosanremo.it/ ? Hotel Belvedere - http://www.hotelbelvederesanremo.com/ ? Hotel Garden - http://www.hotelgarden-alassio.it/ ? Hotel Ambasador ? Hotel Delfin

Napomene:
- Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme, mesto polaska i naziv hotela.
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
- Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
- Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguce.
- Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zakljucenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremecaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
- Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Zbog poštovanja satnica predvidenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogucnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe racuna i povracaja.poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE LIGURIA TRAVEL.
Turistička Agencija Liguria Travel je od svog osnivanja 1995 godine sa velekim uspehom radi ovaj predivan program vezan za Azurnu Obalu. Ovo je putovanje koji mnogi ljudi ostavlja bez daha. Putovanje gde dobijate puno više nego što ste očekivali.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija