Magična Toskana Jesen 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 34% na Putovanje - Magična Toskana, Venecija, Montekatini, San Giminano, Siena, Firenca - 5 dana 2 noćenja autobusom!

Magična Toskana Jesen 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime, ili na poklon
  • Rok iskoristivosti kupona 29.09.2016.
  • Radno vreme agencije 09-20h 
  • Javiti agenciji odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta na tel: 011/3285-111 i 011/3285-565
  • Prilikom kupovine kupona obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
Beograd - Falcon d.o.o.

- Strahinjića Bana 73a
11000 Beograd

011/32-85-111
011/328-55-65Mapa
MAGICNA TOSKANA
VENECIJA – MONTEKATINI – SAN GIMINANO – SIENA – FIRENCA
5 dana / 2 nocenja  
29.09. - 03.10.2016

CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON  89€

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu  oko  17:00h, nocna vožnja preko Hrvatske, Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan – VENECIJA – MONTEKANTINI
Dolazak u luku Punta Sabioni oko 8h i vožnja brodom do VENECIJE. Po dolasku u Veneciju pesacka tura  sa vodicem u trajanju od oko sat i po vremena: most Uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto, crkva Santa Maria della Salute.  Nakon obilaska sa vodicem  slobodno vreme za  individualne aktivosti i uzivanje. Oko  15.30h povratak za luku Punta Sabioni i nastavak putovanja za Montekantini. Smeštaj u hotel u vecernjim casovima. Nocenje.

3. dan – SAN GIMIGNANO – SIENA – Dorucak. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak za San Gimignano – mali srednjovekovni grad, sa dobro ocuvanim gradskim ambijentom iz XIII i XIV veka. Po dolasku šetnja gradom, slobodno vreme i nakon toga polazak za Sienu (fakultativno) - jedan od najlepših gradova Toskane, okružen vinogradima koji se koriste za proizvodnju cuvenog vina Kjanti. U srcu Siene nalazi se jedan od najlepših trgova Italije, poznat po Paliu – festivalu sa konjskim trkama koje se održavaju svake godine. Poseta obuhvata razgledanje grada: Piazza del Campo, Katedrala iz XII veka, cuvene Sienske kontrade… Nakon razgledanja slobodno vreme do povratka za Montekatini. Nocenje.

4. dan – FIRENCA – Dorucak. Napuštanje hotela. Polazak na fakultativni izlet u Firencu, glavni grad regije Toskana i provincije Firenza, smešten na obali reke Arno. Za Italijane, ali i za citav zapadni svet Firenza ima ogroman istorijski, kulturni, obrazovni i umetnicki znacaj. Ovaj grad nazivaju kolevkom renesanse u kojem su ziveli i stvarali mnogi umetnici XV i XVI veka: Donatelo, Boticeli, Mikelandelo, Makijaveli, Leonardo… Razgledanje grada: Katedrala Santa Maria del Fiore – simbol Firenze sa cuvenom kupolom koju je projektovao Bruneleski, Santa Maria Novela, Krstionica, Piazza della Signoria na kojoj se nalazi cuveni Palazzo Vecchio sa kopijom Mikelandelovog Davida, Galerija Uffici (nije predvidena grupna poseta) koja sadrži najznacajniju zbirku italijanskog renesansnog slikarstva na svetu, zatim obilazak cuvenog mosta Ponte Vecchio na reci Arno, Palate Piti… Nakon obilaska grada sledi slobodno vreme. Povratak u Montekatini. Nastavak puta ka Beogradu. Nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa kracim pauzama radi odmora.

5. dan – Dolazak na mesto polaska u jutarnjim satima. (Kraj usluga)


ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz  udobnim turistickim autobusom, sa kompletnom opremom;
2  nocenja  sa doruckom u banji Montekantini u hotelu  3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (dorucak kontinentalni-samoposluživanje);
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
individualne troškove;
doplata za 1/1 sobu minimum  +50%  - na upit;
medjunarodno putno zdravstveno osiguranje;
fakultativne izlete (izlet do Firence – 25 € ; izlet do San Gimignana i Siene – 30 €; povratna karta Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni - 15€)

FAKULTATIVNI IZLETI:
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 30 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slucaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NACIN PLACANJA:
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre pocetka  putovanja
platnim karticama ( Visa, Master)
kreditnim karticama BANCA INTESA I KOMERCIJALNA BANKA  do 6 mesecnih rata bez kamate

NAPOMENA:
• Proveriti 1 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije .
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak...) .
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 60, A U  SLUCAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.
MINIMALAN BR. PUTNIKA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 10 OSOBA.

cenovnik br. 1 od 20.05.2016. godine
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA OTGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE
Da sam početkom 1990 godine, kada sam otvarao jednu od prvih putničkih agencija u Jugoslaviji, znao koliko će mi to zadovoljstva doneti, uradio bih to mnogo ranije. S’ druge strane da sam tada znao koliko to truda, odgovornosti , pažnje, neprospavanih noći i nerava traži, možda FALCON nikada ne bi poleteo prema turističkim destinacijama u svetu.

Godine koje su dolazile odnele su turističke gigante kao što su bili Jugoturs, General turist, Centroturist,Putnik i njima slične a već 1993 godine donele FALCON na prvo mesto po broju turističkih aranžmana iprevezenih putnika u sve manjoj nam zemlji.

Trudili smo se da u teškim godinama rata, bombardovanja, sankcija, nematine, divlje privatizacije i sl.sledimo onu Njegoševu: U DOBRU JE LAKO DOBAR BITI NA MUCI SE POZNAJU JUNACI. Nekada u tome nismo baš najbolje uspevali ali dočekasmo, naši dragi putnici, i ovo leto jednako rešeni da Vam ponudimo raznolike programe po najpovoljnijim cenama i ne samo to, na raspolaganju smo Vam dragi prijatelji i za:

- Sve vrste stručnih i školskih eskurzija
- Posete svim većim sajamskim manifestacijama
- Indivudualna putovanja
- Avio karte po najpovoljnijim cenama
- Posete svim sportskim i kulturnim manifestacijama u svetu
- Zimski turizam
- Šoping ture
- Kupovinu putnog i viznog osiguranja
- Usluge dobijanja vize
- Organizovanje prevoza grupa našim turističkim autobusima
- Iznajmljivanje autobusa
- Mnogo toga…

Stotine hiljada naših zadovoljnih putnika i poneki nezadovoljni teraju nas da budemo sve bolji, ozbiljniji i organizovaniji.

Mi smo spremni. A Vi dragi prijatelji?

VAŠ FALCONAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija