Zraće Beach Pag Spring Break 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 24% za Putovanje Zraće Beach Pag Hrvatska - Spring Break Festival 7 dana 4 noći autobusom!

Zraće Beach Pag Spring Break 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 27.05.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
ZRĆE BEACH - PAG - HRVATSKA
SPRING BREAK FESTIVAL
(7 dana / 4 noći, autobusom)
24.05.-30.05.2016.

Svetski poznata destinacija za lude provode koju sa pravom porede sa Ibicom
Nalazi sa na ostrvu Pag u Hrvatskoj u neposrednoj blizini mesta Novalja.
Hrvatska je poznata po velikom broju ostrva(1246 ostrva,47 naseljenih) od kojih je jedno Pag sa 284 km2 peto po velicini, na kome se nalazi svetski poznata plaža ZRCE na kojoj se nalaze i najpoznatiji klubovi KALYPSO I AQUARIUS.
Važno je znati da smo mi jedina agencija na prostorima bivše Jugoslavije sa pravom zastupanja ovog festivala i još nekih dešavanja na ZRCU.

Program putovanja:
1.DAN - 24.05 - Polazak autobusa u 22:00 sa parkinga preko puta OTC Novi Beograd (buvljak). Nocna vožnja kroz Hrvatsku, sa pauzama za odmor i obavljanja carinskih formalnosti.
2.DAN - 25.05. - Dolazak u Novalju (Pag), odlazak do agencije gde se dobijaju majice, narukvice ucesnika festivala i ostali propagandni materijal. Smeštaj u apartmane je oko 14:00, u medjuvremenu slobodno vreme za razgledanje i kupanje na obližnjim plažama. Posle smeštanja slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.
3.DAN - 26.05. - Slobodno vreme za individualne aktivnosti i ucestvovanje na SPRING BREAK FESTIVALU. Nocenje.
4.DAN - 27.05. - Slobodno vreme za individualne aktivnosti i ucestvovanje na SPRING BREAK FESTIVALU. Nocenje.
5.DAN - 28.05. - Slobodno vreme za individualne aktivnosti i ucestvovanje na SPRING BREAK FESTIVALU. Nocenje.
6.DAN - 29.05. - Napuštanje  apartmana do 10:00. Slobodno vreme do vecernjih casova (oko 20:00), kada je planiran polazak za Beograd. Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju sa pauzama za odmor i obavljanje carinskih formalnosti.
7.DAN - 30.05. - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA:
- Paket za devojke: 245 eur. - uz autentik kupon 185 eur. po osobi (cetiri devojke same u apartmanu)
- Paket za studente: 275 eur. - uz autentik kupon 210 eur. po osobi (cetiri studenta u apartmanu)
- Paket za ostale kombinacije: 315 eur. - uz autentik kupon 225 eur. po osobi
- VIP Paket: 405 eur. - uz autentik kupon 310 eur. po osobi

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta na navedenoj relaciji / mesta se  odredjuju prema prijavi;
- prevoz trajektom do ostrva Pag;
- smeštaj u apartmanima na bazi cetiri nocenja;
- pratnju strucnog vodica;
- troškove organizacije putovanja;
- agencijske usluge;
- ulaznice za festival i klubove Kalypso i Aquarius;
- majice sa logom festivala;
- transfere do plaže Zrce;

Aranžman ne obuhvata:
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din;
- fakultativne izlete;
- ostale individualne neimenovane troškove;

Fakultativni izleti i deševenja:
- Party boat (velika žurka na brodu) - 45 eura;
- Beer Pong Tournament na plaži Zrce - 20 eura;

Nacin placanja:
-  u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   ostatak najkasnije 15  dana pred put (mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska).

Napomena:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u zemlju putovanja.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Svi apartmani su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Smeštaj u apartmane je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz apartmana je oko 10 casova ujutro.
Svi vlasnici paketa (OSIM PAKETA „SAMO ULAZ“) dobijaju verifikovan stan u Novalji, samo 2km (5 min. vožnje) od party zone Zrce plaže. Takodje dobijaju autobuske narukvice za transfere na relaciji Novalja - Zrce plaža - Novalja. Imajte na umu da je Novalja mala, iz jednog dela do drugog cca 20 min. pešice. Svi apartmani se sastoje od potpuno opremljene kuhinje, spavace sobe, kupatila (peškiri i posteljina obezbedjeni). Po dolasku u Novalju dobijate detaljnu mapu sa tacnim položajem svog apartmana - stana i sve drugo što je potrebno.
Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.   
Cenovnik br. 01, važi od 11.04.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija