Venecija Prvi Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od čak 34% na putovanje Venecija Prvi Maj 2016 sa posetom Veroni, Padovi i Vićenci autobusom 5 dana 2 noćenja!

Venecija Prvi Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
VENECIJA PRVI MAJ 2016
SA POSETOM VERONI, PADOVI I VICENCI
29.04.2016. - 03.05.2016.
Autobusom 5 dana / 2 nocenja


CENA ARANŽMANA: 119E
CENA UZ AUTENTIK KUPN: 79E!

- placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke -

VENECIJA – Kraljica Jadrana. Venecija je u srednjem veku bila najvazniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope. poznata kao dugogodišnja prestonica mletacke  republike. jedinstven grad na svetu, izgradjena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.
VERONA - Grad vecne ljubavi, cuven po  šekspirovoj drami Romeo i Julija cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom delu…u ovom gradu umetnosti je sacuvanao više od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila…
VICENCA - Grad u kome je cuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pecat…
PADOVA - Univerzitetski grad u kom su svoj pecat ostavili cuveni umetnici pout Donatela, i Djota.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN BEOGRAD
Polazak sa parkinga u bloku 42, preko puta OTC Buvljaka u 19:00 casova skup putnika je u 18:00h. Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN - PUNTO SABIONI
U jutarnjim casovima dolazak do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do Venecije i pešacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uživanje u carima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN- LIDO DI JESOLO-PADOVA-VICENCA-LIDO DI JESOLO
Dorucak. Fakultativni izlet u Padovu i Vicencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa strucnim vodicem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme. Nastavak puta ka Vicenci, obilazak grada cuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen cuveni arhitekta Paladio. Povratak u Lido di Jesolo.Nocenje.

4.DAN-LIDO DI JESOLO-VERONA-PALMANOVA (OUTLET)
Dorucak. Nakon dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona?  Zato što je romantican grad, pun šarma, u kome cemo upoznati sve njegove kulturno-istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme... Nastavak puta do jednog od najpoznatijeg Outlet centra, Palmanova Outlet Village.U njemu Vas ocekuje više od 90 poznatih svetskih brendova (muške,ženske i decije garderobe)…kozmetickih proizvoda,  restorana, kafica….Slobodno vreme do vecernjih casova kada je planiran povratak za Beograd.

5. DAN- BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost      placanja na 6 rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,dvd, audio oprema)
- Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini u  1/2 i 1/2+1 sobama
- Razgledanje prema programu putovanja
- Usluga predstavnika agencije-vodica
- Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete - obilazak Verone -20 eura obilazak Padove i Vicence 20eura. Cena paketa je 35eura. (minimum 30 prijavljenih putnika)
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji-15 eura
- Medunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 evra na cenu aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Athene 3* nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 i  1/2+1 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Dorucak je kontinentalni švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.  
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)  
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA T0URS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015

Cenovnik br. 1 od 22.02.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija