Herceg Novi 1 Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 28% na putovanje - Herceg Novi 1. Maj sa posetom Trebinju, Manastiru Tvrdoš, Mostaru, Dubrovniku, Ostrogu i Cetinju, 2 polupansiona / 5 dana autobusom!

Herceg Novi 1 Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
1.MAJ HERCEG NOVI (sa posetom Trebinju,Manastiru Tvrdoš,Mostaru, Dubrovniku, Ostrogu i Cetinju)
29.04. - 03.05.2016.
2 polupansiona / 5 dana autobusom

CENA ARANŽMANA: 109 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 79 EUR


Herceg Novi je grad bogate istorije. Posebnu atrakciju predstavljaju Španiola, Kanli Kula, Forte Mare i Citadela, muzej i arhiv grada, galerija moderne umetnosti i manastir Savina kulturno-istorijski biser. Danas je Herceg Novi moderni mediteranski grad sa velikim brojem tradicionalnih i kulturnih sadržaja tokom cele sezone. Medu njima, osim Festivala mimoze su i muzicki festival „Suncane skale“, filmski festival, zimski likovni salon i drugi.
Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protice reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istocne Hercegovine.
Mostar je grad u Bosni i Hercegovini, kulturno i privredno središte Hercegovine te upravno sedište Hercegovacko-Neretvanskog kantona. Ime je dobio po cuvarima mostova (mostarima ), na obalama reke Neretve. Grad je poznat po cuvenom Starom mostu, izgradenom u 16. veku, kojeg su srušile snage Armije Bosne i Hercegovine 9. novembra 1993, da bi nakon rata 2004. godine most ponovo bio izgraden. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-voj listi zašticenih spomenika kulture sveta.
Dubrovnik u 13. veku postaje nezavisan grad-država i tada dostiže svoj vrhunac, sa slobodnim trgovackim vezama koje je održavao sa srednjovekovnom Srbijom, Mlecima, Saracenima i narodima Bliskog istoka. Svetsku slavu mu donose Marin Držic (književnik i poeta), Ivan Gundulic (književnik) i Ruder Boškovic (naucnik) koji su irodeni u Dubrovniku. Danas je Dubrovnik najlepši grad Jadrana i nalazi se pod zaštitom UNESCO-a kao svetska kulturna baština.Tokom boravka u Dubrovniku treba videti: Stradun – cuveno dubrovacko šetalište sa tipicnim mediteranskim ambijentom; Minceta toranj, Babin kuk – najstariji deo grada na rtu sa ekskluzivnim hotelima i srednjovekovnom strukturom, crkvu Sv. Vlaha (zaštitnik Dubrovnika), statuu Orlando, Onorfio fontanu, palatu Sponca (Duždeva palata)  U okolini Dubrovnika nalaze se prelepe pešcane plaže sa kristalno cistim morem.

1.dan 29.04.2016. BEOGRAD
Sastanak grupe u 23:45h na  parking prostoru u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv “Buvljak”). Nocna vožnja  preko Cacka ,Užica i Višegrada do Trebinja.

2.dan 30.04.2016. TREBINJE-HERCEG NOVI
Dolazak u Trebinje u jutarnjim casovima,kraca pauza za osvezenje I jutarnu kafu,zajednicki obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagica mosta iz XVI vijeka sagradenog  od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvecih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine ciji simbol predstavlja “Etno kuca” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde cemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvecem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Ducica svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Slobodno vreme,ili izlet do manastira Tvrdoš (manastir iz XIII veka, posvecen Uspenju Presvete Bogorodice, gde smo u prilici videti temelje anticke crkve iz IV veka, stara kola za navodnjavanje – Dolape, koji su se koristili u Egiptu, na Trebišnjici, manastirske vinograde sa podrumom vina).i  nakon toga odlazak do Hercegovacke Gracanice, (crkva I galerija pozlacenih Ikona i mauzolej pesnika Jovana Ducica). Skup grupe, polazak za Herceg Novi oko 18:00 h,  dolazak u Herceg Novi,smeštaj u hotel Vecera. Nocenje.

3.dan 01.05.2016. HERCEG NOVI-OSTROG-CETINJE-HERCEG NOVI
Dorucak.Slobodno vreme za šetnju I upoznavanje sa Herceg Novim, ili  celodnevni fakultativni izlet za Cetinje(cijim osnivacem se smatra ivan Crnojevic koji je podigao dvor I manastir ispod planine Lovcen)i Manastir Ostrog(manastir Srpske pravoslavne crkve smešten uz skoro vertikalnu liticu  na planini Ostroška Greda u Crnoj Gori  posvecen Sv.Vasiliju Ostroškom koji je tu I sahranjen) Povratak u  Herceg Novi u kasnim popodnevnim casovima.Slobodno vreme. Vecera.Nocenje.

4.dan 02.05.2016. HERCEG NOVI- DUBROVNIK- MOSTAR-BEOGRAD
Dorucak. Napuštanje hotela.Slobodno prepodne za individualne aktivnosti,ili odlazak na fakultativni izlet do Dubrovnika. (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva cesma, kule Revelin i Mulo).  Povratak u Herceg Novi,Skup grupe,polazak za Mostar (Poseta gradevinama koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva cuprija - jedan od najstarijih ocuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre1558.g. i po predanjima Stari most je sagraden po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska caršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. starog dela grada.)  Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim casovima.

5. dan 03.05.2016. BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

Doplata za 1/1 sobu 27 eura iskljucivo na upit

CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 89 EURA – minimum 10 putnika (transfer)

Cena aranžmana ukljucuje:
* Prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika/ mesta se odreduju prema prijavi
* 2 polupansiona u 1/2 sobama  
* razgledanje prema programu
* usluge turistickog vodica /predstavnik agencije
* troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne ukljucuje:
* individualne i ne pomenute troškove
* medunarodno zdravstveno osiguranje
* ulaznice za muzeje
* fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovacke Gracanice 10 eura (min. 25 pax)
* fakultativni izlet do Dubrovnika 10 eura (min. 25 pax)
* fakultativni izlet do Cetinja I Ostroga -15 eur (min. 25 pax)

- Boravišnu taksu ( za odrasle-1 eur po nocenju; za decu do 12 god- 0,5 eur po nocenju,za decu od 12-18 godina- 0,75 eur po nocenju.) Boravišna taksa placa se na recepciji hotela.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

Nacin placanja:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a

Opis smeštaja: Hunguest Hotel Sun Resort 4*-Herceg Novi- nalazi se u malom parku na šetalištu kraj mora u Herceg Novom. Ovo odmaralište nudi betonsku plažu i negovan vrt sa bazenom, koji radi od maja do oktobra. Hotel sluzi dorucak I veceru na bazi švedskog stola.  
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
OTKAZ 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu
Cenovnik br: 06 od 22.03.2016.
 UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA TA ZEPPELIN TRAVEL LICENCA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija