Letovanje Sicilija Italija 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 300 dinara ostvarujete popust od čak 24% za letovanje Sicilija sa posetom Rimu, Napoulju i ostrvu Kapri autobusom 13 dana 8 noćenja!

Letovanje Sicilija Italija 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 27.08.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
LETOVANJE NA  SICILIJI 2016
SA POSETOM RIMU-NAPULJU I OSTRVU KAPRI

Autobusom 13 dana / 8 nocenja
SANTALESSIO je primamljiva turisticka destinacija Sicilije, zahvaljujuc´i šljunkovitim plažama i turistickom razvoju, kao i objekatima koji su podignuti u poslednjih nekoliko godina. Na jugu se smenjuju litice i jezera, a zaliv Salo idealno je stanište za kvalitetne ribe, narocito školjke. Grad i dalje zadržava elemente posebnog istorijskog i arhitektonskog znacaja. Ali Sant Alessio takode ima svoje popularne legende. Najpopularnija je legenda Plutonic koja govori o blagu skrivenom pod zemljom, koje proizilazi iz postojanja pec´ina. Cak i piratske aktivnosti u to vreme, na ovom mestu doprinele su formiranju takvih legendi.Sa cistim i svežim morem, SantAlessio uticace na kompletan doživljaj leta na ovim plažama, gde sunce pece, ali ne gori, u direktnom kontaktu sa ostacima drevne prošlosti i moderne zemlje koja teži da postane respektabilno mesto medu najpoznatijim turistickim destinacijama.
NAPULJ  Mia bella Napoli grad koji ce vam se dopasti na prvi pogled, grad pun života i smeha, jedni kažu opasan, drugi kažu caroban, a treci citiraju onu cuvenu:” Videti Napulj i umreti”. U ovom gradu se rodila prva pizza, a davne 1889. godine kada je kraljica Margareta od Savoja posetila Napulj tadašnji cuveni pizza majstor Rafael napravio je pizzu u bojama trikolorne italijanske zastave i od tada cuvena pizza nosi naziv Margarita. U svojoj prošlosti promenio je dosta vladara: Vizantija, Lombardi, Normani, Anžujci, Španija, Burboni. Bio je glavni grad Kraljevstva Dve Sicilije, i glavni grad Napuljske kraljevine.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN- BEOGRAD –  Sastanak grupe je u 16:30,polazak  u 17h sa parkinga preko puta OTC “Buvljak”(proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa).  Nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti..
 
2. DAN- RIM
Poslepodnevni dolazak u vecni Rim,grad star 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogucnost fakultativne šetnje”upoznajmo Rim” sa lokalnim vodicem. Nocenje.
 
3. DAN- RIM – VATIKAN
Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili mogucnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana – . posete vatikanskim muzejima uz strucno vodenje lokalnog vodica. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogacuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznacajnije zbirke: zbirka antickih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Perudina, Boticelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelandelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Potom se obilazi unutrašnjost najvece crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi cuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelandelovo delo. Nakon obilaska slobodno vreme. U vecernjim casovima polazak za Siciliju. Nocna vožnja kroz Italiju.
 
4. DAN- SICILIJA- ST.ALESSIOS
Dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim casovima. Smeštaj u  hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...

5.-10. DAN –SICILIJA
Dorucak. Napuštanje hotela. U vecernjim casovima polazak prema Messini – gradu koji zovu Vrata Sicilije. Po dolasku panoramsko razgledanje Messine. Natavak putovanja prema Napulju. Nocna vožnja kroz Italiju.

11.DAN -NAPULJ
Prepodnevni dolazak u Napulj, rodno mesto Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a.Razgledanje grada : Kraljevska palata, gradska kuca, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I, Nacionalni areheološki muzej... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje
 
12.DAN –NAPULJ-KAPRI
Dorucak. Celodnevni fakultativni izlet na ostrvo Kapri. Dolazak do ostrva nakon polucasovne vožnje brodom.Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište, Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antickih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile.Obilazak mesta Kapri:Plava pecina-dugacka 54m, Mala luka, prelepe plaže, restorani…Povratak u Napulj.Nastavak putovanja ka Srbiji.Nocna vožnja.
13. DAN- BEOGRAD – Dolazak u Beograd u prepodnevnim casovima. ( Kraj usluga )

Termini:

Redovna cena

Cena uz vaučer

08.07.2016. –20.07.2016.

429€

329€

27.08.2016. –08.09.2016.

419€

319€- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke  na dan uplate-

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica  Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

Popusti za decu:
- deca do 2 god. placaju  samo prevoz 50eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednicki ležaj)
- I  i II  dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe; ostvaruju po 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)
- deca 2-12 u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)
- Smeštaj u Rimu (1 nocenje sa doruckom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
- Smeštaj na Siciliji  (6 nocenja sa doruckom u hotelu Kennedy 3* u 1/2 I 1/3 sobama),
- Smeštaj u Napulju (1 nocenje sa doruckom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
- Obilaske prema programu putovanja,
- Usluge licenciranog vodica grupe,
- Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera,
- Troškove organizacije i vodenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete i ulaznice
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, placa se na recepciji hotela) – za
boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po nocenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 6 € po nocenju / po osobi po nocenju;
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., placa se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1,50 € po nocenju / po osobi, 2,50 € za boravak u hotelima sa 4* .Takse se placaju na recepciji hotela;
- gradska komunalna taksa za St. Alessio koja se placa na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa nije uvedena; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede, putnici ce pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tacnom iznosu koji se na to ime placa recepciji hotela.
- medunarodno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove putnika
- doplata za 1/1 sobu na upit


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
-“Upoznajmo Rim” -cena za odrasle 15e, za decu 10e ( u cenu su ukljucene slušalice i lokalni vodic)
- Vatikanski muzeji- cena za odrasle 40e/za decu 30e ( u cenu je uracunata rezervacija, ulaznice, lokalni vodic i slušalice)

- Poludnevni izlet -Vulkan Etna
 Etna je najveci ( 3.340m) i jedini živi vulkan u Evropi smešten je u jugositocnom delu ostrva i predstavlja pravo cudo prirode koje ne smete propustiti da posetite dok boravite na Siciliji. Popecemo se na visinu od 1.900m i uživati u šetnji oko starih ugašenih kratera kojih ima više od 400. Postoji mogucnost individualnog odlaska na visnu od 2.900m do kratera koji je bio aktivan 2001. godine. (doplata za žicaru na licu  mesta). Cena za odrasle 25e/za decu 15e

- Poludnevni izlet- Sicilijanska sela
Poseban šarm i autenticnost ovog mediteranskog ostrva predstavljaju mesta poput: Forza d’ Agro i Savoca poznata kao mesta u kojima je sniman filmski serijal “Kum”.Obilazak katedrale Sv. Lucije, poseta etnografskom muzeju u Savoci. Cena za odrasle od 25e/deca 15 e

Celodnevni  izlet - Palermo i Monreale.
Palermo, glavni grad Sicilije koji se jednostavno mora posetiti zbog svoga šarma i autenticnosti  i doživeti duh ovog mediteranskog ostrva. Putujuci do Palerma i Monreala vozicemo se kroz srce Sicilije i uživati u  maslinjacima i vinogradima. U Monrealu cemo posetiti prelepu katedralu poznatu po svojim vizantijskim mozaicima, a u kojoj su se vencavali i sahranjivali clanovi normanskih kraljevskih porodica. U Palermu cemo obici živopisne gradske trgove, katedralu, pozorište Garibaldi… ali ono što ce vas ostaviti bez daha su svakako stanovnici koji u duhu prošlosti i teškog nacina života su  izuzetno nasmejani i ljubazni. Cena za odrasle 45e/ za decu 25e

- Celodnevni  izlet- Sirakuza sa posetom outlet centru
 Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po cuvenom matematicaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Obilazak grada: Arhimedov trg, ostaci grckog pozorišta, rimskog amfiteatra Hironov oltar…  Cena za odrasle 35e/za decu 20e

- Poludnevni izlet- Isola Bella
Izlet brodom oko nacionalnog parka Isola Bella ostrva, obilazak plave pecine pauza za kupanje i ronjenje (maske i disaljke za ronjenje  se dobijaju na brodu). U cenu su uracunati voce i sokovi na brodu. Cena za odrasle 25e/ za decu 15e

- Celodnevni  izlet Ostrvo Kapri
Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Cuven po svojim lepotama od 19. Veka poceo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. Veka ovo ostrvo je pocelo da privlaci i svetski džet set.Osetite I Vi ovo cudesnp ostrvo svojim culima… Cena za odrasle 55e/ za decu 35e

PROMOTIVNA CENA ZA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NA SICILIJI 130€ (NE OBUHVATA IZLETE U RIMU I IZLET NA OSTRVU KAPRI)


NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
- Hotel Romulus 3*  www.hotelromulus.com  Nalazi se u širem centru Rima, u blizini se nalazi metro i autobuska stanica. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC,  TV-om , sefom, fenom, telefonom. Dorucak je kontinentalni na bazi švedskog stola..
- Hotel Kennedy  3*www.hkennedy.it se nalazi na obali mora, na 10 km severno od Taormine. U ponudi je privatna plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Hotel ima pogled na zaliv SantAlesio i na zamak Saracena iz 12. veka koji se nalazi na velikom rtu. Sobe su 1/2, 1/3 opremljene TV-om, telefonom, kupatilom, sadrže fen za kosu. Dorucak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
- Hotel Cristina 3*  www.hotelcristinanapoli.com. Nalazi  se u mirnom delu Napulja, u blizini Mostra D’oltremare izložbenog centra i u neposrednoj blizini metro stanice.Hotel poseduje 63 moderno opremljene sobe sa  televizorima,klima uredjajima,sefom i fenom za kosu. Dorucak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinji.

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajuci u obzir  starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguce.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava. 
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...) 
- Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
- Predvideni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
- Za sve ove slucajeve, ukoliko na strani putnika dode do bilo kakve štete i/ili nepredvidenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost vec celokupan iznos  štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava  pravo da propiše i drugacije uslove placanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zakljuci poseban ugovor.
- Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike  u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Pogranicne službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novcana sredstva (kartice , gotovina…), kao i medunarodno zdravstveno osiguranje.
- U slucaju uvodenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme  potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palcanju viziranja ce naknadno biti obavešteni.
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015
Cenovnik br. 1 od 02.03.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija