Vikend u Sarajevu Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 51% na Vikend u Sarajevu, Maja 2016 + Izleti do vrela Bosne, Mostara i Blagaja uz doplatu!

Vikend u Sarajevu Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 27.05.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Vikend u Sarajevu (Izleti do vrela Bosne, Mostara i Blagaja uz doplatu)

Cena: 80e
Cena uz autentik kupon: 39e

 
Termin: 27.05./29.05.2016.

1. Dan – Beograd
Sastanak putnika u kasnim vecernjim  casovima (petak na subotu noc)  na parkingu preko puta Buvlje pijace u Beogradu. Nocna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim casovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodica: Bašcaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska vecnica, Inat kuca,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Bašcaršijska džamija iz XVI veka, stara Pravoslavna crkva, jevrejska sinagoga. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Po povratku u grad smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

2. Dan – Sarajevo – Mostar – Beograd
Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Mostar. Obilazak grada (stari most, kriva cuprija, kujundžiluk-stara caršija, tursko kupatilo…) Fakultativni odlazak u Blagaj, neverovatno lep gradic u kome izvire reka Buna ili slobodno vreme u Mostaru. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska u kasnim vecernjim casovima.

Aranžman ukljucuje:
- Prevoz visokopodnim turistickim autobusom sa klimom, TV, DVD, CD
- Smeštaj u hotelu / motelu do 10km od centra grada ,  u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama (doplata za 1/1 – 15e) sa kupatilom, sa doruckom
- Pratioc grupe
- Obilazak Sarajeva prema programu uz lokalnog vodica
- Troškove organizacije i vodstva puta

Aranžman ne ukljucuje:
- Medjunarodno zdravstven oosiguranje (250 din.)
- Fakultativni izlet  do vrela Bosne (5e)
- Fakultativni izlet uz lokalnog vodica do Mostara (12e)
- Fakultativni odlazak u Blagaj na izvor reke Bune (7e).
- Sva tri fakultativna izleta: 20e za prijave u agenciji
Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.- U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 18:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promene hotela u istoj ili višoj kategoriji.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašcenog subagenta.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24h pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.

* Uz ovu ponudu važe opšti uslovi putovanja agencije “Lovcen” usaglašeni sa YUTA!
Organizator Lovcen d.o.o. , Licenca OTP 259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija