Beč Prvi Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 24% na putovanje - Beč 1. Maj 2016. autobusom 5 dana 2 noćenja!

Beč Prvi Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
1. MAJ  BEČ
29.04.2016. – 03.05.2016.
(5 dana / 2 noćenja / autobuski prevoz)

CENA ARANŽMANA: 125 €UR  
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 95 EUR  


BEC – U prebogatoj kulturnoj ponudi Beca svako može da pronade nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoidjete gotsku katedralu Stephansdom iz XIII veka, i da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburci širili svoj politicki uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba. Velelepna gradjevina parlamenta sa grckim stubovima vuce na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je gradjevina u kojoj se nalaze Klimtova dela. Ukoliko ste obožavaoci Gaudija, sigurno cete uživati i u izuzetnim gradjevinama Hunderwasser-a.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 29.04.2016. – BEOGRAD – BEC -  Polazak iz Beograda u 22h sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv “Buvljak”). Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske i Austrije sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 30.04.2016.– PARNDORF – BEC - Dolazak u poznati outlet Parndorf. Slobodno vreme. Nastavak puta za Bec. Dolazak u Bec u podnevnim casovima... Panoramsko i pešacko razgledanje grada u pratnji strucnog vodica: Trg Marije Terezije Hofburg (raskošni dvorac Hasburške dinastije), Parlament,  Opera, Univerziteta, katedrale Sv. Stefana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

3.DAN 01.05.2016 BEC- Dorucak.Slobodno prepodne za individualno razgledanje.U popodnevnim casovima fakultativni obilazak Dunavskog tornja,gde se pruza predivan pogled na Bec I Dunav park.U vecernjim casovima fakultativno-odlazak do boemske cetvrti zvane Grincig u nacionalni restoran na veceru.Povratak u hotel.Nocenje.

4.DAN 02.05.2016-BEC .Dorucak.Napuštanje hotela.Slobodno vreme,ili fakultativna poseta Šenburnu (letnja rezidencija Marije Terezije).U poslepodnevnim casovima mogucnost fakultativnog obilaska dvorca Belvedere (velelepne palate Eugena Savojskog,u kojoj se nalazi stalna postavka Gustav Klimta,Egona Silea...) u  pratnji vodica.U predvecernjim satima planiran polazak za Beograd....Nocnja voznja.

5.DAN 03.05.02016.BEOGRAD  Planiran dolazak u Beograd u jutarnjim casovima...

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
- Smeštaj u hotelu sa 3 ili 4* na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak) u 1/2  sobama
- Panoramsko razgledanje po programu
- Usluge vodica i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika

Fakultativne izlete:
- Šenburn – imperijal tura – 20 eura
- Dunavski toranj – 10 eura
- Belvedere – 15 eura
- Vecera u nacionalnom restoranu-25 eur

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
- Hotel 3*ili 4* -  Tacan naziv hotela znace se 5 dana pre putovanja.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Cenovnik broj 5 od 10.03.2016.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA TURISTICKE AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija