Venecija Gardaland 2 Noćenje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 28% za Putovanje Venecija Gardaland (Padova Vićenca) autobusom 2 noćenje!

Venecija Gardaland 2 Noćenje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 25.08.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
VENECIJA – GARDALAND
(PADOVA - VIĆENCA)
5 dana / 2 nocenja
- autobusom –

25.08.

CENA ARANŽMANA: 109 eura
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 79 eura

doplata za 1/1 sobu 20 EURA  (jednokrevetna soba na upit)

VENECIJA –  Kraljica Jadrana, pristanište i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u  srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope izmedu njenog Zapada I Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve cuvene Mletacke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgradena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušcu reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata   prvorazredne vrednosti, koji cine jedinstven urbani sklop…
GARDALAND – Ovaj zabavni park smešten je na obali Lago di Garda, nedaleko od Verone i Venecije. Najveci i najzabavniji park u Italiji, treci po poseti u Evropi. Posetioci ulaskom kroz kapiju ovog velicanstvenog parka ulaze u zemlju mašte i zabave. Najvecu pažnju posetilaca privlace cetiri zanimljiva rolerkoustera i delfinarijum, ali i niz drugih uzbudljivih zanimljivosti koje ce sigurno zaokupiti vašu pažnju i uciniti da se odlicno provedete. Cekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: letece ostrvo, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, carobno drvo, plavi tornado, vrteška Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluda kuca na svetu.. www.gardaland.it.)

PROGRAM  PUTOVANJA:
1. DAN - BEOGRAD  – Polazak autobusa u 17:30 casova iz Beograda, sa parkinga preko puta OTC - Buvljaka. Nocna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi granicnih procedura i odmora.

2. DAN - VENECIJA – Dolazak u luku Punto Sabione u jutarnjim casovima. Fakultativno - vožnja brodicem do Venecije, nekadašnje srednjevekovne Mletacke Republike. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim casovima povratak u luku Punto Sabione i nastavak putovanja do Noventa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

3. DAN - PADOVA – VICENCA - Dorucak. Fakultativni izlet u Padovu i Vicencu. Dolazak u Padovu. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale, IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone - gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron). U ovom univerzitetskom gradu su svoj pecat ostavili i umetnici poput Donatela i Djota. Nastavak puta ka Vicenci, obilazak grada cuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Putnici koji ne žele u Padovu i Vicencu imaju slobodno vreme u Noventu. Nocenje.

4. DAN - GARDALAND – Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak autobusom do zabavnog parka Gardaland. Slobodno vreme za uživanje  do polaska za Novento i Srbiju. Putnici koji ne žele u Gardalend imaju slobodno vreme u Noventu. Nocenje na vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi granicnih procedura i odmora.

5. DAN - BEOGRAD -  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji  /  mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u Noventu di Piave u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
- u dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10  dana pred put;
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA SUNRISE TRAVEL
- PLACANJE U VIŠE MESECNIH RATA.

Cena fakultativnih izleta:  neophodan minimum 25 putnika  
- Venecija  - 15 eura odrasli, deca do 12 godina 10 eura
- Padova i Vicenca – 20 eura odrasli, deca do 12 godina 10 eura
- Gardaland 27 eura ulaznica + 15 eura prevoz autobusom, deca do 12 godina 27 eura ulaznica + 10 eura prevoz, deca do 1m visine ne placaju ulaznicu.

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u EU.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su...Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*. Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Sunrise Travel zadržava pravo zamene hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ  PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.2.2015.
Cenovnik br.01.,od 17.02.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija