Venecija Prvi Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 30% na putovanje - Venecija 1. Maj 2016. autobusom 5 dana 2 noćenja!

Venecija Prvi Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
40 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
VENECIJA 1.MAJ
29.04.2016. - 03.05.2016.
5 dana / 2 nocenja – autobusom

CENA ARANŽMANA: 99 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 69 EUR


Na ovom carobnom putovanju dozvolite sebi da uživate od prvog do poslednjeg trenutka! Još od prvog jutarnjeg espressa i preko uzbudljivog shoppinga (po izuzetno povoljnim cenama ! ) u Outlet centru Palmanova i opuštanja u jednom od najpopularnijih letovališta na Jadranu, Lidu di Jesolu. Potom osetite car Verone - „grada romantike“, budite deo Šekspirove drame i otkrijte lepote Padove i njenog divnog starog gradskog jezgra i trga Prato della Valle i obavezno posetite Vicencu-Grad u kome je cuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pecat...

1.DAN 29.04.2016.BEOGRAD Sastanak ucesnika putovanja na autobuskom parkingu preko puta OTC „Buvljak“ u Beogradu u 18:30, polazak na putovanje u 19 h. Nocna voznja kroz Srbiju preko teritorija Hrvatske I Slovenije sa usputnim pauzama radi regulisanja granicnih formalnosti i kraceg odmora.

2. DAN 30.04.2016. - PUNTO SABIONI
U jutarnjim casovima dolazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodom do Venecije i pešacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uživanje u carima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN 01.05.2016. - LIDO DI JESOLO-PADOVA-VICENCA-LIDO DI JESOLO
Dorucak. Fakultativni izlet u Padovu i Vicencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa strucnim vodicem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme. Nastavak puta ka Vicenci, obilazak grada cuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen cuveni arhitekta Paladio. Svracanje u trzni centar Valecenter Marcon 
,slobodno vreme za soping u preko 148 radnji.Povratak u Lido di Jesolo.Nocenje.

4.DAN 02.05.2016.-LIDO DI JESOLO-VERONA
Dorucak. Nakon dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona? Zato što je romantican grad, pun šarma, u kome cemo upoznati sve njegove kulturno-istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme do vecernjih casova kada je planiran povratak za Beograd

5. DAN 03.05.2016.- BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje 30%prilikom rezervacije,ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD),
- Smeštaj u oblasti Veneto (Lido di Jesolo) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2ND (dorucak kontinentalni)
- Razgledanje po programu,
- Usluge vodica i pratioca grupe,
- Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troskove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu 35 eura – iskljucivo na upit

Fakultativne izlete:
- Obilazak  Verone -20 eura obilazak Padove i Vicence 20 eura.Cena paketa je 35eura.(min 30 prijavljenih putnika)
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji – 15 eur

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
- Hotel 3* - nalazi se u regiji Veneto. Tacan naziv hotela znace se 5 dana pre putovanja
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova.  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica,uglavnom je slatki dorucak,i zastupljena je internacionalna kuhinja.

NAPOMENE:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
U slucaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavljivanje je 15 dana pre pocetka putovanja ili do popune mestaAranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORATURISTICKE AGENCIJE  ZEPPELIN TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija