Budimpešta 1. Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 24% na putovanje - Budimpešta 1. Maj 2016. autobusom 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*!

Budimpešta 1. Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
BUDIMPEŠTA 1. MAJ
(2 nocenja sa doruckom / hotel 3* / Autobuski prevoz)
29.04.2016. - 03.05.2016.

CENA ARANŽMANA: 85 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUJTENTIK KUPON: 65 EUR


POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA
Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1.Dan 29.04.2016. Polazak autobusa sa parkinga u bloku 42,na Novom Beogradu (preko puta otvorenog trznog centra tzv.Buvljak) u 23:30h.Iz Novog Sada u 00:45h(sa parkinga kod Lokomotive).Nocna vožnja sa kracim usputnim pauzama na 3-4 sata radi odmora u zavisnosti od lokacije I opremljenosti benzinske stanice i carinskih formalnosti.

2.Dan 30.04.2016. Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim casovima.Razgledanje grada - most Eržebet,Kraljevska palata,Zgrada Parlamenta, Trg heroja, Vaci ulica....Smeštaj u hotel u poslepodnevnim casovima. Slobodno popodne za odmor,šetnju i razgledanje grada. Fakultativno nocno krstarenje Dunavom. Povratak u hotel.Nocenje...

3.Dan 01.05.2016. Dorucak Fakultativni polazak za Višegrad i Estergom. Višegrad je poznat po ostacima rano renesansne letnje palate madarskog kralja Matije Korvina i srednjevekovne tvrdave.Razgledanje sa vodicem i slobodno vreme za šetnju po ovom gradicu. ESTERGOM Razgledanje grada. Estergom je bio glavni grad Kraljevine Madarske izmedu 10 i 13. veka i bio je kraljevski grad sve dok se tadašnji madarski kralj Bela IV nije prvo premestio u Višegrad i posle u Budim. Estergom je i danas sedište primaša (prímás) katolicke crkve u Madarskoj. Grad ima poznati muzej hrišcana (Keresztény Múzeum), gde je najveca umetnickih kolekcija vezanih za crkvu i hrišcanstvo u Madarskoj. Takode grad ima i baziliku koja je najveca u Madarskoj. Po pesmi iz Nibelunga, Estergom je bio Atilino sedište. Povratak u Budimpeštu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme za individualne aktivnosti.Nocenje.

4.Dan 02.05.2016. Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodicem: obilazak spomen kuce Jakova Ignjatovica, Saborne i Preobraženske crkve i muzeja, Trga Vuka Karadžica i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradicu, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme za individualne aktivnosti.Polazak za Srbiju iz centra grada.                                             Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

5.Dan 03.05.2016. Dolazak u Novi Sad / Beograd u ranim jutarnjim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima). Kraj programa.

Cena aranžmana ukljucuje:
- Kompletnu organizaciju i vodenje puta
- 2 nocenja sa doruckom u hotelu sa 3*na bazi N/D u 1/2 i 1/2+1 sobama
- Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama
- Panoramsko razgledanje Budimpeste sa strucnim vodicem
- Usluge vodica - (pratilac grupe)

Cena aranžmana ne ukljucuje:
- Medunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove  za vreme putovanja
- Fakulativne izlete

Nacin placanja:
- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije,ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a.

Cene fakultativnih izleta:( neophodan minimum 25 putnika)
- Krstarenje Dunavom  15 eur
- Izlet do Višegrada i Estergona 15 €
- Izlet do Sent Andreje  10 eur

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA(neki od hotela sa kojima saradjujemo):
Hotel Nap 3* ( se nalazi na samo 15 minuta vožnje javnim prevozom od aerodroma i centra grada. Smešten je na pogodnoj lokaciji za posetioce Budimpeštanskog sajma (2 km).
Hotel Zuglo 3*( smešten na pogodnoj lokaciji, u blizini autoputa M3 i sajmišta Hungexpo u Budimpešti. Nalazi se na 1,5 km od Trga Heroja.)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

- MOLE SE PUTNICI KOJI IDU IZ NOVOG SADA DA PRILIKOM REZERVACIJE OBAVEZNO NAPOMENU DA ULAZE U NOVOM SADU!

Napomene koje važe za aranžman:
- Ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu ( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti)
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Svi putnici pre polaska na put dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koje putuju.Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- U slucaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo promene cene aranžmana
- Zeppelin Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih u agenciji kao i zaposlenih ovlašcenih subagenata koji nisu u skladu sa elementima zakljucenih ugovora o putovanju
- Ogranizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- u slucaju otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ako nije drugacije odredjeno ugovorom o putovanju

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ZEPPELIN TRAVEL
ORGANIZATOR PUTOVANJA ZEPPELIN TRAVEL,LICENCA OTP 66/2014.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženja
Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija