Prvi Maj Transilvanija 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 20% na putovanje - Prvi Maj u Transilvaniji 5 dana 2 noćenja autobusom!

Prvi Maj Transilvanija 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
38 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 28.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
1. MAJ U TRANSILVANIJI
(28.04 - 02.05.2016.).
5 dana / 2 nocenja - Autobusom

CENA ARANŽMANA: 99 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 65 EUR


Brasov se nalazi u sredisnjem delu Rumunije u istorijskoj pokrajini Transilvanija I sa pravom predstavlja najposeceniji turisticki centar Rumunije.Osnovan je davne 1252 godine.Ovde se svake godine odrzava najveci muzicki festival u Rumuniji pod nazivom-Cerbul de Aur.
Najveca znamenitost u ovoj pokrajini je svakako Crna crkva(BisericaNeagra)najveca gotska crkva izmedju Carigrada I Beca.Ime je dobila po pozaru koji je izbio 1689 godine pa su usled posledica pozara,zidovi crkve ostali crni.Ono sto ce vas svakako oduseviti jesu stare crkve na cijim zidinama I danas postoje ostatci borbe macevima.

Brasov je takodje specifican po najuzoj ulici u citavoj Evropi. Ona nosi naziv Strada Sfori I siroka je svega 130cm.Legenda kaze,da parovi-ukoliko prodju ulicom a da se ne posvadjaju ili ne dodirnu zidove-imace uspesan brak I srecu u ljubavi.

Bukurest ce vas apsolutno I definitivno ostaviti bez teksta.Krase ga velicanstveni parkovi,velike avenije I fantasticne arhitektonske ideje koje su rezultat francuskih I italijanskih arhitekata.
Zgrada Parlamenta ce vas neizmerno prijatno iznenaditi podatkom da je unutrasnjost uradjena u mermeru a tavanica izradjena od zlata.Poseduje 1100 soba.

1.dan 28.04.2016.-Polazak oko 20h. sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. Buvljak ).Nocna voznja.

2.dan 29.04.2016.-Dolazak u Brašov u prepodnevnim casovima.Slobodno vreme za odmor,šetnju sa nasim vodicima koji ce vam pomoci da upoznate znamenitosti grada.Uvece vas ocekuje provod u nekom od mnogobrojnih klubova....Nocenje

3.dan 30.04.2016.-Dorucak.Ocekuje vas izlet u Bran gde cete obici znameniti dvorac grofa Drakule I cuti pricu o njegovom životu.Dvorac je prvobitno sagraden kao tvrdava,danas je pretvoren u muzej.U samom dvorcu je snimljeno preko 40 verzija filmova o grofu Drakuli.Sledi odlazak u Sinaju gde obilazimo dvorac Peleš.Nikako ga ne smete propustiti,jedan je od najlepših u Istocnoj Evropi.Obilazak manastira Sinaja.Povratak u Brašov.Nocenje.

4.dan 01.05.2016.-Dorucak. Pakovanje stvari I napuštanje soba.Polazak za Beograd. U povratku svracamo u prestonicu Bukurešt.Obilazak trijumfalne kapije,zgrade parlamenta(druga najveca zgrada na svetu po kubaturi posle Americkog Pentagona I prva u Evropi),patrijaršije,Kraljeve zaduzbine koja je danas univerzitetska biblioteka u kojoj se nalazi najveci deo zbirke iz biblioteke dvorca Peleš.

5.dan 02.05.2016.- Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a.

CENA ARANZMANA OBUHVATA:
- Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama
- Smestaj na bazi 2 nocenja sa doruckom
- Kompletnu organizaciju i vodenje puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike ( 40evra)
- Medunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove  za vreme putovanja

NAPOMENE:
- Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- Aranžman je raden na bazi od minimum 50 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika,agencija zadrzava pravo spajanja grupe sa drugom turistickom agencijom,  -Krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre pocetka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predvidenim slucajevima.
Cenovnik br:02 od 15.02.2016.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORAPUTOVANJA AGENCIJE  ZEPPELIN TRAVEL
USKLAÐENI SA YUTA STANDARDIMA
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija