Sarajevo April 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 40% na izlet - Sarajevo April 2016 autobusom!

Sarajevo April 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 02.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
SARAJEVO
02.04.2016.
IZLET - AUTOBUSKI PREVOZ

CENA ARANŽMANA: 30 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 18 EUR


Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveci urbani, kulturni, ekonomski i trgovinski centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sedište Sarajevskog kantona. Kroz grad protice reka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište reke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebevic, koji su posebno tokom zimskih meseci omiljena izletišta Sarajlija, ali privlace sve više i turiste iz celoga sveta. Univerzitet u Sarajevu i ostale visokoškolske ustanove koje se tu nalaze ucinile su ovaj grad jednim od najvecih univerzitetskih centara u celoj regiji jugoistocne Evrope. Osim toga, kulturološki znacaj mu daje prisustvo nekoliko muzeja, pozorišnih kuca i drugih kulturnih institucija. U Sarajevu se organizuju i brojni festivali medu kojima je najpoznatiji letnji kulturni festival “Bašcaršijske noci”. Sarajevo je grad koji uci ljude uživanju jer ovde se živi daleko laganijim tempom nego u mnogim Evropskim gradovima.

1. Dan 01.04.2016. Petak
Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta OTC ”Buvljak”  na Novom Beogradu oko 00:00 h. Nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. Dan 02.04.2016. Subota
Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima, razgledanje grada sa vodicem: mostovi na Miljacki, Gradska vecnica, Inat kuca, Careva džamija, Latinski most, pravoslavna crkva, katolicka katedrala, Bašcaršija. Slobodno vreme za razgledanje i kupovinu. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Povratak za Srbiju u vecernjim satima.

3.dan 03.04.2016. Nedelja
Dolazak  Beograd u ranim jutarnjim casovima. (Kraj usluga)

CENA ARANŽMANA UKLJUCUJE:
- Autobuski prevoz na relaciji prema programu
- Obilaske prema programu
- Usluge pratioca grupe za vreme izleta
- Organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUCUJE:
- Individualne troškove putnika
- Putno osiguranje
- Fakultativni izlet: Vrela Bosne - 5 eura (sa uracunatom ulaznicom, minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba)

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a.

NAPOMENE:
- Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” biometrijski pasoš.
- Maloletnim putnicima potrebna je Overena saglasnost oba roditelja i crveni biometrijski pasoš.
- Preporucujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropskue unije (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre pocetka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predvidenim slucajevima.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE  ZEPPELIN TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija