Budimpešta 8 Mart 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 29% na putovanje - Budimpešta 8. Mart 2 noćenja sa doručkom, autobusom!

Budimpešta 8 Mart 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 04.03.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
BUDIMPEŠTA 8. MART
(2 nocenja sa doruckom / hotel 3*/ Autobuski prevoz)
04.03.2016. - 07.03.2016.
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

CENA ARANŽMANA: 69 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 49 EURBudimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:

1.Dan 04.03.2016.  Polazak autobusa sa parkinga u bloku 42,na Novom Beogradu (preko puta otvorenog trznog centra tzv.Buvljak) u 23:30.Iz Novog Sada u 00:45(sa parkinga kod Lokomotive).Nocna vožnja sa kracim usputnim pauzama na 3-4 sata radi odmora u zavisnosti od lokacije I opremljenosti benzinske stanice i carinskih formalnosti.

2.Dan 05.03.2016. Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim casovima.Razgledanje grada - most Eržebet,Kraljevska palata,Zgrada Parlamenta, Trg heroja, Vaci ulica....Smeštaj u hotel u poslepodnevnim casovima. Slobodno popodne za odmor,šetnju i razgledanje grada. Fakultativno nocno krstarenje Dunavom. Povratak u hotel.Nocenje...

3.Dan 06.03.2016. Dorucak.Fakultativni polazak za Sent Andreju, živopisan gradic, naveci je centar srpske duhovnosti i kulture u Madarskoj i sedište Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve.Grad je krajem 18. veka vecim delom bio naseljen srpskim stanovništvom. Obilazak Trga Vuka Karadžica, Požarevacka i Beogradska crkva, kuca Jakova Ignjatovica, krst Cara Lazara, muzej Srpske Pravoslavne crkve, Trgovacki trg.Povratak u Budimpestu.Nocenje...

4.Dan 07.03.2016.Dorucak i napuštanje hotela.Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma,ili slobodno vreme u Budimpesti... Polazak za Beograd u poslepodnevnim casovima. Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim casovima.

Cena aranžmana ukljucuje:
- Kompletnu organizaciju i vodenje puta
- 2 nocenja sa doruckom u hotelu sa 3*na bazi N/D u 1/2 i 1/2+1 sobama
- Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama
- Panoramsko razgledanje Budimpeste sa strucnim vodicem
- Usluge vodica - (pratilac grupe)

Cena aranžmana ne ukljucuje:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove  za vreme putovanja
- Fakulativne izlete

Nacin placanja:
- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke
- Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a.

Cene fakultativnih izleta:( neophodan minimum 25 putnika)
- Krstarenje Dunavom  15 eur
- Trzni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum 15 eur
- Izlet do Sent Andreje 10 eur

- MOLE SE PUTNICI KOJI IDU IZ NOVOG SADA DA PRILIKOM REZERVACIJE OBAVEZNO NAPOMENU DA ULAZE U NOVOM SADU!

Napomene koje važe za aranžman:
- Ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.

Organizator putovanja je ZEPPELIN TRAVEL
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu ( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti)
- Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa programom putovanja, uslovima placanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Svi putnici pre polaska na put dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koje putuju.Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika
- U slucaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska
- U slucaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo promene cene aranžmana
- Zeppelin Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih u agenciji kao i zaposlenih ovlašcenih subagenata koji nisu u skladu sa elementima zakljucenih ugovora o putovanju
- Ogranizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- u slucaju otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ako nije drugacije odredjeno ugovorom o putovanju

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TA ZEPPELIN TRAVEL
ORGANIZATOR PUTOVANJA ZEPPELIN TRAVEL,LICENCA OTP 66/2014.
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija