Beč 8 Mart 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 44% na Putovanje - 8 mart u Beču 4 dana 1 noćenje autobusom!

Beč 8 Mart 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 04.03.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
8.MART U BECU
04.03.2016. - 07.03.2016.
AUTOBUSOM 4 dana / 1 nocenje
Poklon vaucer za dame u iznosu od 10 eur koje mogu iskoristiti za izlete!

CENA ARANŽMANA: 99 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 55 EUR


BEC – Valcer, Saher torta,balovi, becka filharmonija… simbolizuju prestonicu Austrije-Bec. Pomenimo i prelepu gotsku katedralu Sv. Stefana iz 13. Veka. Prošetajmo do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politcki uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba... Fascinantni  parlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pecat cuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Bec iz jedne sasvim posebne perspektive.
BRATISLAVAje glavni i najveci grad Slovacke. Sedište je slovackog predsedništva, vlade, parlamenta, muzeja, univerziteta, pozorista, galerija. U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine Madarske. Grad u kome Vam se cini da je vreme stalo. Otkrijte zajedno sa nama zašto ovaj grad zovu grad kipova...

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 04.03.2016.- BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 21:30h. Polazak u 22h. Nocna vožnja preko Madarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 05.03.2016 - BEC
U jutarnjim casovima stižemo do šoping centra Parndorf . Iskoristite sezonske rasprodaje i do 80%  u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova. Slobodno vreme do polaska za Bec. Dolazak u Bec u podnevnim casovima. Panoramsko razgledanje grada sa strucnim vodicem: Parlament, Gradska kuca, Nacionalno pozorište, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva…upoznavanje istorijskog centra Beca  sa strucnim vodicem: šetnja kroz Hofburg, Kertner strasse... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. NOCENJE.

3.DAN 06.03.2016. –BEC
Dorucak. Slobodno vreme za šetnju, šoping i uživanje u carskom Becu. Fakultativna poseta Šenbrunu kroz cije cemo sobe upoznati život slavnih austrijskih vladara poput Marije Terezije, Cara Franca Jozefa I i njegove prelepe supruge Carice Elizabete-Sisi. Nakon obilaska letnje rezidencije Šenbrun fakultativna poseta Bratislavi. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdiže i dominira nad starim delom grada,  upoznavanje sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Panoramsko razgledanje grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozorište, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalkovic. Slobodno vreme za rucak u nekom od tipicnih bratislavskih restorana i takodje preporucujemo da iskoristite  finalna sniženja u nekom od velikih šoping centara pored Dunava. Povratak u Bec i nastavak putovanja ka Srbiji u vecernjim satima. Nocna vožnja kroz Madarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja granicnih formalnosti.

4.DAN 07.03.2016.-BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

NACIN PLACANJA:
- Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema),
- Smeštaj na bazi 1 nocenja u hotelu 3* sa doruckom u centru Beca,
- Usluga predstavnika agencije/vodica,
- TroŠkove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete
- Šenbrun sa ulaznicom 20 evra (Imperijal tura),deca do 12 god. 10 eura
- Dunavski toranj 10 eur/7 eura deca do 12 god.
- Fakultativna poseta Bratislavi 15 evra/deca do 12 god. 10 evra
- Ulaznice za lokalitete i muzeje,
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troskove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu 40 eura.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Enziana http://www.enziana.at/ Hotel Enziana Vienna je smešten na svega 5 minuta hoda od Palate Belvedere i na samo 5 minuta vožnje tramvajem od cuvenog beckog Bulevara Ring. Nalazi se na svega 100 metara od tramvajske stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 poseduju TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinji.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
Cenovnik br. 1 od 09.01.2016.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE  ZEPPELIN TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija