Prag 8 Mart 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 38% na Putovanje - 8 mart u Pragu 5 dana 2 noćenja autobusom!

Prag 8 Mart 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 03.03.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
8.MART U PRAGU
03.03.2016. - 07.03.2016.
Autobusom 5 dana / 2 nocenja
Poklon za dame - krstarenje Vltavom

CENA ARANŽMANA: 89 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 55 EUR

 
PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag Evropska metropola, grad pun mogucnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo. Osetite sve njegove cari, sa Vama dragom osobom.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 03.03.2016. – BEOGRAD
Skup putnika na parkingu preko puta OTC ”Buvljak” Polazak iz Beograda u 19h.  Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 04.03.2016. – PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Ðorda...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)...Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na malenim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN 05.03.2016. PRAG –DREZDEN
Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama...Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj  caroliji i uživate ... Povratak u Prag. Nocenje.

4.DAN 06.03.2016. PRAG – KARLOVE VARI
Dorucak. Napuštanje hotela.Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag.Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u predvecernjim casovima.

5. DAN 07.03.2016. PRAG Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konformnim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd,audio oprema),
- Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 2 nocenja sa doruckom u Pragu (kontinentalni dorucak),
- Panoramsko razgledanje po programu,
- Usluge predstavnika agencije / vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete: (Karlove Vari - 25 evra odrasli/15 deca,)  Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 deca,)
- Krstarenje Vltavom 10 evra (ZA DAME POKLON!!!)
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu je na upit.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Krystal 3* nalazi se u Pragu u širem centru grada,odlicno je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Sobe su 1/2 I 1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

Cenovnik broj 1. od 11.01.2016.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ZEPPELIN TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija