Rusija Autobusom Juli Avgust 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 1000 dinara ostvarujete popust od 33% za Pokloničko Putovanje - Rusija Autobusom 20 dana, mesec Juli!

Rusija Autobusom Juli Avgust 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 23.07.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
MAJKA RUSIJA – BUSOM

20 dana (15 nocenja)
23.07. / 11.08.2016.

Cena: 750e
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 500e

(na rate do 15.12.2016. uz cekove ili admin. zabranu)

1. DAN – Dan – Polazak u poslepodnevnim casovima iz Beograda, Nove Pazove, Stare Pazove i Novog Sada. Nocna vožnja i dnevna vožnja kroz Madarsku i Ukrajinu. Granicne formalnosti.
2. DAN – Dolazak u popodnevnim casovima u Pocajevsku lavru, obilazak kompleksa i skita Sv.Ane. Nocenje u manastirskom konaku.
3. DAN – Liturgija i obilazak kompleksa i polazak prema Rusiji. Nocna vožnja.
4. DAN – Dolazak u Optinu rano ujutru. Liturgija i obilazak kompleksa. Nocenje u manastirskoj gostionici.
5. DAN – Liturgija i polazak za Moskvu. Ukoliko vreme dozvoli obilazak pustinje Šamordino. Obilazak Pafnutijevsko-Borovskog manastira, i nastavak putovanja.Dolazak u Moskvu u vecernjim casovima. Nocenje u manastirskoj gostionici ili hotelu.
6. DAN – Liturgija u Pokrovskom hramu i poklonjenje moštima Svete Matrone Moskovske, a potom obilazak Novospaskog manastira. Odlazak u centar i obilazak hrama Svih žalosnih radost, gde se cuva istoimena ikona i poseta manastira Svete Marije i Marte gde je ruka Svete kneginje Jelisavete, crkve Svetog Nikolaja i crkve Sveštenomucenika Klimenta. Slobodno vreme. Bdenije u Zacjatevskom manastiru. Mogucnost odlaska u crkvu Svetog Ilije gde se cuva originalna ikona Neocekivana Radost. Povratak u hotel. Nocenje.
7. DAN – Liturgija u Bogojavljenskom sabornom hramu, a potom obilazak Sretenskog manastira i crkve Svetog Petra i Pavla u podvorju SPC. Odlazak u centar grada u hram Hrista Spasitelja i panoramsko razgledanje centra grada (Kremlja, Crvenog trga i hrama Vasilija Blaženog). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Nocenje.
8. DAN – Liturgija u Novodevickom manastiru. A potom obilazak i Donskog i Danilovskog manastira. Slobodno vreme. Nocenje u hotelu.
9. DAN – Rano ujutru polazak za Vladimir. Dolazak u Vladimir i obilazak grada, Zlatne kapije, spomenika Andreju Rubljovu, Dimitrijevskog hrama, Svetouspenskog kneginjinog manastira i bdenije u Uspenskom Sabornom hramu gde se nalaze mošti Svetog Andreja Bogoljubivog, deo moštiju Sv.Aleksandra Nevskog, freska Andreja Rubljova. Smeštaj u gostionicu ili hotel. Slobodo vreme. Nocenje.
10. DAN – Liturgija u Svetobogoljubskom manastiru – mesto ubistva Svetog Andreja Bogoljubivog, kapela na mestu javljanja Maje Božje Svetom knjazu Andreju. Polazak za Murom. Obilazak Svetotrojickog manastira i poklonjenje moštima Svetog Petra i Svete Fevronije, i Blagoveštenskog manastira gde su mošti Svetog blagovernog kneta Konstantina i sinova Mihaila i Teodora. Polazak za Divjejevo i smeštaj u manastirsku gostionicu. Nocenje.
11. DAN – Liturgija, obilazak kompleksa. Odlazak na Istocnik Sv.Serafima i pogruženje. Vecernja služba. Nocenje u gostionici.
12. DAN – Liturgija. Kanavka Majke Božje. Polazak za Sergijev Posad. Dolazak u manastirski konak u vecernjim casovima. Smeštaj i nocenje.
13. DAN – liturgija i obilazak kompleksa i poklonjenje moštima Svetog Sergija Radošeškog. Polazak za Petrovgrad u vecernjim casovima. Nocna vožnja.
14. DAN - U jutarnjim casovima dolazak u Viricu. . Obilazak crkve Sv.Serafima Virickog gde se nalazi grob ovog svetitelja, a potom i Carskog Sela. Dolazak u Petrograd u vecernjim casovima. Smeštaj u gostionicu jednog od manastira ili hotel. Nocenje.
15. DAN – Liturgija u manastiru Svetog Aleksandra Nevskog i obilazak kompleksa, potom odlazak na Smolensko groblje gde je kapela Sv.Ksenije Petrogradske i poklonjenje ovoj divnoj svetiteljki.Slobodno vreme. Povratak u isti smeštaj. Nocenje
16. DAN – Liturgija u Kazanskom hramu , a potom slobodno vreme za individualni obilazak Petrograda ili fakultativni odlazak u Svetotrojicki manastir Svetog Aleksandra Svirskog i poklonjenje. Kasno uvece povratak u isti smeštaj. Nocenje.
17. DAN – Liturgija u Jovanovskom ženskom manastiru i poklonjenje grobu Svetog Jovana Kronštatskog, a potom odlazak u manastir Svetog Jovana Bogoslova koji je osnovao Sv.Sava Kripecki, Srbin poreklom koji je u blizini grada Pskova. U vecernjim casovima dolazak u Pskovsko-Pecersku lavru.
18. DAN – Liturgija i obilazak PSKOVSKO-PECERSKOG kompleksa, a potom polazak za Varšavu. Granicne formalnosti i vožnja kroz Estoniju, Letoniju i Litvaniju. Kasno uvece dolazak za Varšavu i smeštaj u hotel. Nocenje.
19. DAN – Polazak rano ujutru za Beograd. Dnevna i nocna vožnja kroz Poljsku, Slovacku i Madarsku.
20. DAN – Dolazak u Beograd u poslepodnevnim casovima.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz visokopodnim turistickim autobusom visoke klase
- Smeštaj na bazi 15 nocenja u manastirskim gostionicama i hotelima prema programu (naknadno ce biti definisan precizan smeštaj)
- Ruskog vodica sve vreme putovanja u Ukrajini i Rusiji
- Prevodioca sve vreme putovanja
- Licenciranog pratioca grupe
- Duhovnog rukovoditelja putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- Individualne troškove putnika
- Hranu (sem u manastirskim gostionicama gde je ukljucena u cenu prenocišta). Hranu možemo po najpovoljnijim uslovima obezbediti baš u manastirskim kompleksima koje obilazimo.
- Fakultativni odlazak u manastir Svetog Aleksandra Svirskog – 15e
Placanje na 12 mesecnih rata od januara do decembra, uz deponovanje cekova za dug od polaska na putovanje do 15.12.2016. ili uz overenu administrativnu zabranu.
Napomena: Molimo da svoje pomjanike ispišete u više primeraka pre polaska na putovanje, i ispovedite se kod svog sveštenika ukoliko za to imate potrebu.
Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slucaju nedovoljnog broja putnika najkasnije 7 dana pred polazak, i izmenu redosleda obilazaka i smeštaja zbog nepredvidenih okolnosti.
Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI, NACIN PLACANjA, NAPOMENE:
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Kredit banke. 15 dana pred polazak ili do 15.12.2016. uz deponovanje cekova ili overenu administrativnu zabranu.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana sedam dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.
- U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15:00 – 22:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli i apartmani iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promene hotela u istoj ili višoj kategoriji.
- Manastirski konaci nisu kategorizovani i kvalitet se razlikuje od manastira do manastira.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašcenog subagenta.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c. pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Licni prtljag unesite sa sobom u autobus. Prtljag iz bunkera se ne vadi do smeštaja u hotel/apartman, jer vozaci svoje pauze koriste za odmor, radi vaše bezbednosti.
- Dvokrevetna soba može da sadrži dva odvojena kreveta ili jedan bracni krevet, a trokrevetna soba tri odvojena ležaja ili jedan bracni i jedan odvojeni, itd.
- Polazak je iz Beograda, i usputno stajanje je moguce samo na predvidenim stajalištima za turisticki autobus, radi vaše bezbednosti i to samo ako autobus prolazi tuda. Dakle, usputno skupljanje putnika je moguce samo ukoliko se mesto stajanja poklapa sa rutom i ukoliko je potpuno bezbedno za zaustavljanje autobusa.
- Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj u manastirima nije kategorisan, ali je nadasve pristojan.
- U autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme na srpskom, rumunskom, grckom, ruskom i crkvenoslovenskom jeziku. Putovanje je sa blagoslovom duhovnika i duhovno rukovodeno sveštenikom.
- Agencija ne snosi odgovornost za nepredvidene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
- Zbog nedovoljnog broja putnika ili usled više sile, agencija može otkazati putovanje do 7 dana pred polazak.

* Uz ovu ponudu važe opšti uslovi putovanja agencije “Lovcen” usaglašeni sa JUTA!
Organizator Lovcen d.o.o. , Licenca OTP 259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija