Vaskrs na Krfu April Maj 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Pokloničko Putovanje - Vaskrs na Krfu 7 dana autobusom, mesec April!

Vaskrs na Krfu April Maj 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 27.04.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Vaskrs na Krfu
Termin: 27.04. - 03.05.2016.

Cena: 199 e
Cena uz autentik kupon: 155e

Placanje moguce uz deponovanje cekova.

Jedno od najlepših obeležavanja najveceg hrišcanskog praznika Vaskrsa na Mediteranu je na ostrvu Krf. Preko nekoliko desetina hiljada iz Grcke , pre svega iz Atine ali sve više i iz inostranstva posetilaca dolazi na Krf ne bi li doživeli po svemu jedinstveni hrišcanski praznik- Vaskrs. Pored samo g Vaskrsa, veliki dogadaj na Krfu je Velika subota, kada se nakon iznošenja moštiju Sv. Spiridona i svecane litije odigrava ceremonija bacanja vrceva sa zgrada na centralnom trgu – Spianada. Ono što je naveliko za nas posebno važno jeste da je na Krfu vaskrsla srpska vojska nakon golgote prilikom prelaska preko Albanije i stradanje nezabeleženo u istoriji ratovanja. Svi srpski hodocasnici i drugi turisti pored prisustva obeležavanja Vaskrsa, obavezno posecuju i najvece srpske spomenike, pre svega Srpsku kucu i mauzolej na ostrvu Vido. Posetiocima iz Srbije od skoro je prisustvovanje ovom jedinstvenom prazniku olakšano izgradnjom najmodernijeg puta u Evropi-Egnatia, cime se put, ne samo skratio, vec omogucio uživanje u lepotama Epira.

PROGRAM PUTOVANjA:

1. dan – Sreda – 27.04.2016.
Okupljanje grupe u vecernjim casovima na parkingu preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu. Putovanje kroz Srbiju, Makedoniju i Grcku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških i carinskih formalnosti.

2. dan – Veliki Cetvrtak - 28.04.2016.
Dolazak u jutarnjim casovima do Soluna. Panoramsko razgledanje Soluna: Bela kula, Galerijev slavoluk, Rotonda, crkva svetog Dimitrija zaštitnika Soluna. Nakon toga slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak iz Soluna do luke Igumenica, novim najsavremenijim putem i ukrcavanje na trajekt do ostrva Krf. Dolazak na ostrvo Krf u vecernjim casovima. Smeštaj u Apart-hotel u Guviji , Dasiji ili Ipsosu nedaleko od grada Krfa.Nocenje.

3. dan – Veliki Petak - 29.04.2016.
Okupljanje grupe u ranim jutarnjim casovima i polazak za grad Krf. Veliki petak je najstarija ceremonija koja se slavi još od 16.veka, na taj dan se iznosi plaštanica i prave se litije po celom gradu. Prisustvovanje litiji kao i poseta Srpskoj kuci gde ce nas docekati naš ljubazni domacin i kustos muzeja Srpske kuce, G-din Ljubomir Saramandic. Fakultativni odlazak brodicem na ostrvo Vido, obilazak kosturnice kao i polaganje venca u Plavu grobnicu. Odlazak do mesta Guvija, spomenika na mestu prvog iskrcavanja Srpske vojske na ostrvo Krf. Povratak u HOTEL.Slobodno vreme. U vecernjim satima moguc odlazak do grada Krfa gde bi se prisustvovalo iznošenju poslednje Plaštanice iz Mitropolije. Povratak u apart-hotel. Nocenje.


4. dan – Velika Subota - 30.04.2016.
Okupljanje grupe u ranim jutarnjim casovima i odlazak na liturgiju u crkvu Svetog Spiridona. Jedinstvena je prilika prisustvovati svecanoj litiji kao i iznošenju moštiju Svetog Spiridona – cudotvorca, inace zaštitnika ostrva Krf. U 11c. prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji Bacanja vrceva. Po završetku ceremonije, fakultativni odlazak u razgledanje zaliva Garica i Kanona, odakle se pruža prelep pogled na crkvu Bogorodice Vlaherne i cuvenog mišijeg ostrva – Pontikonisi. Poseta Ahilion palate. Povratak u HOTEL. Slobodno vreme za odmor. Okupljanje grupe u 20:00 c i odlazak do grada Krfa.Na jednom od najlepših trgova u Evropi- Spianada , zajedno sa više desetina hiljada ljudi, pod svetlošcu zapaljenih sveca bicemo deo velicanstvene i jedinstvene proslave Vaskrsa uz litiju. Zatim nastupa parada filharmonijskih orkestra sa nezaboravnim vatrometom koji ce upotpuniti ovo magicno vece. Povratak u apart-hotel. Nocenje.

5.dan – VASKRS – Nedelja – 01.05.2016.
Okupljanje grupe u ranim jutarnjim casovima. Odlazak na Vaskršnju liturgiju u grad Krf. Vreme za obilazak ostrva. Fakultativni odlazak do najlepšeg zaliva na Mediteranu – Paleokastrica koji se nalazi na zapadnoj obali ostrva. Poseta manastiru presvete Bogorodice. Povratak u apart-hotel. U vecernjim casovima fakultativna organizacija grcke veceri u tradicionalnoj taverni na Krfu. Povratak u apart-hotel. Nocenje.

6. dan – Ponedeljak - 02.05.2016.
Okupljanje grupe u ranim jutarnjim casovima i polazak do luke, ukrcavanje na trajekt za Igumenicu. Polazak za Meteore. Poseta radionici za izradu ikona. Panoramsko razgledanje cudesnih manastira podignutih na vrhovima stena ovog, u svetu poznatog geološkog fenomena. Poseta jednom od manastira u monaškom gradu zasnovanom još u 11. veku (najverovatnije Veliki Meteor). U vecernjim casovima nastavak puta ka granicnom prelazu Evzoni.Nastavak puta kroz Makedoniju i Srbiju.

7. dan – Utorak – 03.05.2016.
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

Cena podrazumeva:
- prevoz autobusom turisticke klase
- prevoz trajektom Igumenica – Krf – Igumenica (ili Igumenica – Lefkimi – Igumenica)
- 4 nocenja (u apart-hotelu )
- vodstvo i organizaciju puta
- obilazak Meteora (jedan manastir)
- obilaske prema programu (sem fakultativnih obilazaka)

Cena ne podrazumeva:

- obroke
- medunarodno osiguranje (850 dinara)
- individualne troškove
- fakultativne izlete :
1. Obilazak Vida - 10e
2. Obilazak zaliva Garica i Kanoni - Mišjeg ostrva i Ahilion palate – 15e
3. Obilazak zaliva Paleokastrica i manastira Presvete Bogorodice - 10e
4. Grcko vece – 35e
Svi fakultativni izleti u paketu: 60e.

Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.
Putovanje je poklonicko, tako da smeštaj nije kategorisan, ali je nadasve pristojan, u autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme.

Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slucaju nedovoljnog broja putnika najkasnije 7 dana pred polazak, i izmenu redosleda obilazaka i smeštaja zbog nepredvidenih okolnosti.

Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI, NACIN PLACANjA, NAPOMENE:

Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Kredit banke. 15 dana pred polazak ili do 15.12. uz deponovanje cekova ili overenu administrativnu zabranu.

- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana sedam dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.
- U sobe se ulazi prvog dana boravka od 15:00 – 22:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli i apartmani iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promene hotela u istoj ili višoj kategoriji.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašcenog subagenta.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c. pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Licni prtljag unesite sa sobom u autobus. Prtljag iz bunkera se ne vadi do smeštaja u hotel/apartman, jer vozaci svoje pauze koriste za odmor, radi vaše bezbednosti.
- Dvokrevetna soba može da sadrži dva odvojena kreveta ili jedan bracni krevet, a trokrevetna soba tri odvojena ležaja ili jedan bracni i jedan odvojeni, itd.
- Polazak je iz Beograda, i usputno stajanje je moguce samo na predvidenim stajalištima za turisticki autobus, radi vaše bezbednosti i to samo ako autobus prolazi tuda. Dakle, usputno skupljanje putnika je moguce samo ukoliko se mesto stajanja poklapa sa rutom i ukoliko je potpuno bezbedno za zaustavljanje autobusa.
- Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj nije kategorisan, ali je nadasve pristojan. U autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme na srpskom, rumunskom, grckom, ruskom i crkvenoslovenskom jeziku. Putovanje je sa blagoslovom duhovnika i duhovno rukovodeno sveštenikom.
- Agencija ne snosi odgovornost za nepredvidene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
- Zbog nedovoljnog broja putnika ili usled više sile, agencija može otkazati putovanje do 5 dana pred polazak.

*Uz ovu ponudu važe opšti uslovi putovanja agencije “Lovcen” usaglašeni sa JUTA!
Organizator Lovcen d.o.o. , Licenca OTP 259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija