Jaši Rumunija April 2016 Pokloničko Putovanje Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 33% za Pokloničko Putovanje - Jaši Rumunija 6 dana autobusom, mesec April!

Jaši Rumunija April 2016 Pokloničko Putovanje Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 20.04.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
JAŠI
20.04.2016. - 25.04.2016.

Cena: 180 e
Cena uz autentik kupon: 120e

(placanje na rate do polaska ili do 15.12.2016. uz deponovanje cekova)

1. dan - Polazak u kasnim poslepodnevnim casovima iz Beograda. Dnevna i nocna vožnja kroz Rumuniju sa usputnim pauzama i granicnim formalnostima.

2.dan - Dolazak rano ujutru u jedan od manastira Njamc okruga gde je predviden smeštaj. Obilazak manastirskog kompleksa. Nocenje.

3. dan - Liturgija. Obilazak manastira Njamc, Sihastrija, Agapija (moguc obilazak još nekog od manastira u blizini ukoliko vreme dozvoli - Seku, Petru Voda, Paltin, Varatek). Odlazak u Jaši i smeštaj u hotel 2* ili 3* u centru grada. Nocenje

4. dan - Sv.Liturgija kraj moštiju Svete Petke, a potom i akatist svetiteljki. Obilazak crkve Svetog Spiridona koja se nalazi u okviru bolnice, manastira Sveta tri jerarha i crkve Svetog Nikole u centru Jašija. Nocenje u istom hotelu

5.dan - Sv.Liturgija kraj moštiju Svete Petke, i polazak prema Srbiji u popodnevnim casovima. Nocna vožnja

6. dan - U ranim jutarnjim casovima ocekivan dolazak u Beograd.

Cena obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase
- 2 nocenja u hotelu 2* ili 3* u centru Jašija u 1/2 , 1/3 ili 1/4 sobama sa kupatilom, i jedno nocenje u manastirskim konacima nekog od manastira okruga Njamc.
- vodstvo i organizaciju puta

Cena ne obuhvata:
- obroke
- individualne troškove putnika
- medunarodno zdravstveno osiguranje (oko 500 dinara)
- doplata za 1/1 sobu - 50e

USLOVI, NACIN PLACANjA, NAPOMENE:

- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Rajfajzen banke za efektivu.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika.
- U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana!
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Tacno vreme polaska agencija odreduje najkasnije 24c pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
- Licni prtljag unesite sa sobom u autobus. Prtljag iz bunkera se ne vadi do smeštaja u hotel/apartman, jer vozaci svoje pauze koriste za odmor, radi naše bezbednosti.
- Polazak je iz Beograda, i usputno stajanje je moguce samo na predvidenim stajalištima za turisticki autobus, radi vaše bezbednosti i to samo ako autobus prolazi tuda. Dakle, usputno skupljanje putnika je moguce samo ukoliko se mesto stajanja poklapa sa rutom i ukoliko je potpuno bezbedno za zaustavljanje autobusa.
- Ovo putovanje je poklonicko, tako da smeštaj nije kategorisan, ali je nadasve pristojan. U autobusu se slušaju iskljucivo duhovne pesme na srpskom, rumunskom, grckom, ruskom i crkvenoslovenskom jeziku. Putovanje je sa blagoslovom duhovnika i duhovno rukovodeno sveštenikom.
- Moguce pešacenje do nekih manastira, do kojih je nemoguce doci autobusom.
- Agencija ne snosi odgovornost za nepredvidene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
- Zbog nedovoljnog broja putnika ili usled više sile, agencija može otkazati putovanje do 5 dana pred polazak.

Važe OUP agencije Lovcen, OTP 259/2010 koja je organizator ovog putovanja.
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija