Neos Marmaras Letovanje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 15% na Neos Marmaras Letovanje 2016 autobusom 11 dana 10 noćenja!

Neos Marmaras Letovanje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/655-85-99, 064/118-71-32
  • Rok iskoristivosti kupona 30.05.2016.
Beograd - Ski&Sun Risort
Zrenjaninski put 131
Preko puta Roda megamarketa
Borča, 11000 Beograd

011/65-58-599
064/118-71-32


Mapa
Neos Marmaras od 70 eura

Vila Tzina

 Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana:
AUTOBUSKI PREVOZ + SMESTAJ (11 dana/10 nocenja)

Cene u tabeli su cene uz autentik kupon!

Boravak od

20.05.

30.05.

Boravak do

30.05.

09.06.

1/2 STD

80*

105*

1/3 STD

70*

90*

1/3 APP

80*

100*

1/4 APP

70*

90*

klima

3 €/dan

3 €/dan

 
Popust za polazak iz Niša iznosi 10 evra/ Sopstveni prevoz cena se umanjujeza 30 evra

Vila TZINA: Vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu mesta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra grada (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Cela vila se potpuno renovira za sezonu 2015. Raspolaže sa 3 cetvorokrevetna apartmana i 10 dvokrevetnih studija. Korišcenje klima uredaja je BESPLATNO u julu i avgustu, a doplacuje se 3 evra dnevno u junu i septembru. Sve smeštajne jedinice imaju TV, bežicni internet, komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

Legenda:  – klima uredaj;  – bežicni internet;  - televizor; 1/2 std – dvokrevetni studio; 1/3 std – trokrevetni studio; 1/3 app – trokrevetni apartman; 1/4 app – cetvorokrevetni apartman;

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene oznacene *) gde se u slucaju korišcenja sopstvenog prevoza placa puna cena paket aranžmana.
Regionalna doplata za prevoz* u iznosu od 10 eur, odnosi se na polaske iz Beograda i duž autoputa do Pojata.

POPUSTI I DOPLATE:
Dete do 10 godina starosti, ukoliko boravi u zajednickom ležaju, placa autobusku kartu za decu i ima mesto u autobusu.
Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju placaju punu cenu paket aranžmana.
Dva deteta do 10 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj.
Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, placa 1,75 cene paket aranžmana
U slucaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli oznacene zvezdicom (*).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 nocenja;
Prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD);
Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Medunarodno putno zdravstveno osiguranje.
Individualne troškove i usluge koje nisu predvidene programom, troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zakljucen sa organizatorom izleta.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranžmana;
Odloženo cekovima gradana – BEZ UVECANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama najkasnije do 15. decembra 2016. godine;
Preko racuna uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Risorta-a;
Administrativnom zabranom – BEZ UVECANJA: u jednakim mesecnim ratama najkasnije do 15. decembra 2016. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Ski & Sun Travel ima potpisan ugovor o saradnji);

Za putnike koji uplacuju samo AUTOBUSKI PREVOZ cene autobuskih karata su sledece:
Beograd: odrasli 60 €, deca od 2 do 12 godina 50 €, karta u jednom pravcu 40 €,
Niš: odrasli 50 €, deca od 2 do 12 godina 40 €, karta u jednom pravcu 30 €,
Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka. Sakupljanje putnika je ispred smeštaja u unapred dogovoreno vreme.


Program putovanja:
1.dan: Putovanje. Beograd – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa u navedeno vreme. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod hipermarketa “Tempo”. Nastavak putovanja prema programu. Nocna vožnja sa kracim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Dolazak u Neos Marmaras, smeštaj po objektima posle 14 h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, 10 nocenja;

12.dan: Napuštanje objekta do 9 h, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kracim usputnim odmorima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja za Beograd; dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

NAPOMENE:
Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u ocišcenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode racuna o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomocni ležaj u svim objektima u Grckoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobicajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je odreden brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slucaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važecem cenovniku. U slucaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta - putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašcenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Sava osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredvidene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slucaju nastanka osiguranog slucaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokrice svih troškova u roku utvrdenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravaju ce kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
U slucaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika nece biti razmatrane.
Molimo vas da se u slucaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašcen da vam pomogne u posredovanju izmedu vas i nadležnih organa.
Ski & Sun Travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije. Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Ski & Sun Travel ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti sprece izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguce ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, ucinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
Zaustavljanje radi usputnih odmora predvideno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Ski & Sun Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, kradu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom citavog trajanja putovanjaMole se svi putnici da pažljivo procitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Ski & Sun Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Organizator putovanja je turisticka agencija SKI & SUN Risort, licenca OTP 3/2016.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.

Opis smeštaja:

Vila TZINA: Vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu mesta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra grada (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Cela vila se potpuno renovira za sezonu 2015. Raspolaže sa 3 cetvorokrevetna apartmana i 10 dvokrevetnih studija. Korišcenje klima uredaja je BESPLATNO u julu i avgustu, a doplacuje se 3 evra dnevno u junu i septembru. Sve smeštajne jedinice imaju TV, bežicni internet, komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

Dvokrevetni studio (1/2 std) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj ili 2 standardna ležaja,
Trokrevetni studio (1/3 std) – nisko prizemlje: francuski ležaj i  jedan standardni ležaj,
Cetvorokrevetni apartman (1/2+2 app) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj u spavacoj sobi, sofa na razvlacenje u kuhinjskom delu (prostorije nisu odvojene vratima). Predviden za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta.
Cetvorokrevetni apartman (1/4 app) – nisko prizemlje: komforan dvoprostoran apartman, francuski ležaj u spavacoj sobi, dva singl ležaja u kuhinjskom delu (prostorije su odvojene vratima).
Turistička agencija “Ski & Sun Risort“ Beograd osnovana je 03. novembra 2014 godine, kao bratska firma Turističke agencije “Ski & Sun Travel” Niš OTP 381/2010. Čini je tim mladih i visokoobrazovanih ljudi, posvećenih svom poslu i spremnih da prihvate izazov svake želje svojih klijenata. Zahvaljujući neprestanom napredovanju, svi članovi ove mlade ekipe mogu kreirati svaku Vašu zamisao.
 
U našoj ponudi možete pronaći izuzetno atraktivne turističke aranžmane, sportsko – rekreativnog i kulturnog karaktera, koji zadovoljavaju širok spektar potreba turističke klijentele. Ski & Sun Risort nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija