Venecija Osmi Mart 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 29% na 8. Mart u Veneciji 4 dana 1 noćenje autobusom!

Venecija Osmi Mart 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 04.03.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
8.MART U VENECIJI
04.03.2016. - 07.03.2016.
4 dana / 1 noćenje – Autobusom
Poklon vaucer za dame u iznosu od 10eur koje mogu iskoristiti za izlete!!!

Cena aranžmana: 69 €
Cena uz autentik kupon: 49 €


- placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke -

FIRST MINUTE CENA VAŽI ZA UPLATE DO 10.02.2016. godine

VENECIJA –  Kraljica Jadrana, pristanište i cuveno turisticko mesto u severoistocnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u  srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope izmedu njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve cuvene Mletacke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgradena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušcu reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata   prvorazredne vrednosti, koji cine jedinstven urbani sklop…

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 04.03.2016.  BEOGRAD
Polazak sa parkinga u bloku 42,preko puta „buvljaka“ u vecernjim casovima (skup putnika je u 18:30h). Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 05.03.2016. PUNTO SABBIONI
Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uživanje
arima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN 06.03. 2016. LIDO DI JESOLO – VERONA – LIDO DI JESOLO –TRŽNI CENTAR TIARE
Dorucak. Posle dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona? Zašto grad vecne ljubavi? Zato što je rodno mesto Romea i Julije cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom Šekspirovom delu. Ovaj grad umetosti u kome je sacuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, prelepih mostova i raskošnih vrtova. Za turiste je posebno privlacan Rimski Teatar-Arena iz prvog veka. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme za uživanje u ovom romanticnom gradu. Povratak u Lido Di Jesolo i nastavak puta ka cuvenom shoping molu  TIARE sa oko 170 prodavnica na 90.000m2, u okviru kojeg se nalazi i IKEA. Polazak za Srbiju i nocna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.

4. DAN 07.03.2016. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema),
- Smeštaj na bazi 1 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini,
- Razgledanje prema programu putovanja,
- Usluga predstavnika agencije-vodica,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete - obilazak Verone -20 eura
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji-15 eura
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 eura na cenu aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Athene 3* nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 i  1/3  su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Dorucak je kontinentalni švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. . Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Cenovnik broj 1.  od 11.01.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija