Budimpešta 8 Mart i April 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 100 dinara ostvarujete popust od 40% na putovanje - Budimpešta 8. Mart i Aprila 2016.  4 dana 2 noćenje autobusom!

Budimpešta 8 Mart i April 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime
  • Radno vreme: pon-pet 10-19h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 011/40-59-956 ; 061/18-06-160
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 01.04.2016.
Beograd - Felix Travel
Obilićev Venac 18/4.12 City Passage
11000 Beograd

011/40-59-956
061/180-61-60Mapa
BUDIMPEŠTA 2016
POKLON VAUČER ZA DAME

11.03.2016. - 14.03.2016.
01.04.2016. - 04.04.2016.
4 dana / 1 noćenje
autobusom

CENA ARANŽMANA: 55€
CENA UA AUTENTIK KUPON: 33€


BUDIMPEŠTA – Spajanjem tri grada Buda, Obuda i Pest  1873.godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika. Lepoti Budimpešte doprinose devet mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. Kaže se da u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nedaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste prošetali cuvenom ulicom Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD - BUDIMPEŠTA- Polazak iz Beograda sa parkinga u bloku 42 kod Buvljaka u kasnim vecernjim casovima. Nocna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.dan BUDIMPEŠTA - Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti… U poslepodnevnim casovima mogucnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Uvece (fakultativno) odlazak u Cardu (Madarski nacionalni restoran) na veceru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Nocenje.

3.dan BUDIMPEŠTA – BEOGRAD - Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada za šetnju i individualne aktivnosti ili mogucnost fakultativne posete Sent Andreji. U vecernjim casovima polazak za Srbiju. Vožnja kroz Madarsku i Vojvodinu.

4.dan Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovina. (Kraj usluga)

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a
Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turisticke klase (AC/DVD).
Smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak) u 1/2 i 1/3 sobama
Panoramsko razgledanje po programu
Usluge vodica i pratioca grupe
Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
Individualne troškove putnika

Fakultativne izlete:
- Krstarenje Dunavom uz šampanjac - 15 eura
- Vecera u Cardi – 25 eura
- Sent Andrea – 10 eura  POKLON VAUCER ZA DAME 5 EURA

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Nap 3*, Grif 3* ili Merlin 3*   u okolini Budimpešte. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om, telefonom…. Dorucak je kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja
Aranžman je raden na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FELIX TRAVEL LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013
Cenovnik broj 1.  od 14.12.2016.
Turistička agencija Felix Travel osnovana je 2013. godine i poseduje licencu kategorije OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u želji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji su u svakom trenutku spremni da odgovore i najzahtevnijim klijentima i ostvare najviše standarde i očekivanja. Agencija Felix Travel ce pored vrhunske usluge imati i niz promotivnih putovanja u različitim vremenskim periodima tokom čitave godine...

Budite i Vi srećni sa nama...
Vaš FelixAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija