Trebinje Dubrovnik Noćenje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 34% za Putovanje - Trebinje - Dubrovnik (fakultativno) noćenje sa doručkom u hotelu 3* - autobusom!

Trebinje Dubrovnik Noćenje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
28 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 03.06.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
Trebinje - Dubrovnik (fakultativno)
nocenje sa doruckom u hotelu 3* - autobusom

03.06.- 05.06.2016.

CENA: 64 EUR.
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 42 EUR.


Nalazi se na samom jugu Hercegovine u najjužnijem delu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Smešteno je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, u dolini nekada najvece evropske reke ponornice Trebišnjice, koja protice kroz grad. Od mora je udaljeno oko 27 km putem do Dubrovnika, ili oko 38 km putem do Herceg Novog. Za Trebinje se kaže da je „grad sunca i platana“, a jedan je od najepših gradova. Ekonomski je i kulturni centar regije Istocne Hercegovine.

Program putovanja:

1.DAN. –Sastanak putnika u 23:30 h sa parkinga Otvorenog tržnog centra ( Buvljak ) na Novom Beogradu.Polazak u 00:00h. Vožnja  prema Višegradu sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.

2.DAN- Dolazak u Višegrad i Andricgrad ciji je idejni tvorac naš poznati režiser Emir Kusturica. Obilazak Andricgrada: Trg Nikole Tesle, replika manastira Decani, muzej Ive Andrica, renesansno pozorište, vizantijski dvor, karavansaraj i Visegrada: cuveni most Mehmed Paše Sokolovica. Nastavak putovanja za Trebinje preko Foce i Gacka. Po dolasku u Trebinje smeštaj u hotel i kraca pauza za osveženje. Obilazak grada preko Arslanagica mosta iz XVI veka sagradenom od kamena. Prelazak preko reke Trebišnjice jedne od najvecih ponornica u Evropi i dolazak u muzej Hercegovine ciji simbol predstavlja “Etno kuca” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazak kroz uske ulice starog grada gde cete posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazak kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazak na “Trg Pesnika” gde se možete fotografisati sa platanima , koji predstavljaju simbol grada, starim preko 115 godina i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu možete videti poklone pesnika Jovana Ducica svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Mogucnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovacke Gracanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U vecernjim casovima  fakultativna vecera u jednoj od starih hercegovackih konoba  sa muzikom. Nocenje.

3.DAN - Dorucak. Napuštanje hotela i mogucnost odlaska na fakultativni izlet u Dubrovnik. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme u Trebinju za individualne aktivnosti. Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva cesma, kule Revelin i Mulo).Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Polazak u kasnim popodnevnim casovima za Beograd. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja  granicnih formalnosti.  Dolazak na mesto polaska u kasnim nocnim casovima. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima)solo ili dubble decker,od 16 do 87 mesta,na navedenoj relaciji  / mesta se  odreduju prema prijavi;
- smeštaj u hotelu Leotar  3* na bazi 1 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- razgledanje prema programu
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja;

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje do 17 god 110 din, od 17 do 69 god 230 din, od 70 do 83 god 460 din;
- ulaznice za muzeje
- ostale neimenovane individualne troškove.

Cene fakultativnih izleta (minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju izleta 25 )
- fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovacke Gracanice - 5 eura (min. 25 pax)
- fakultativna vecera u hercegovackoj konobi sa muzikom - 15 eura (min. 20 pax)
- fakultativni izlet do Dubrovnika - 10 eura (min. 25 pax)

USLOVI I NACIN PLACANJA: u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan placanja. 30% prilikom rezervacije, ostatak 7 dana pred putovanje (mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska)

NAPOMENA:
* Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Sunrise travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.
NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA: Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu dorucka na bazi švedskog stola. Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hoteli raspolažu sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom....

Hotel Leotar se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice; okružen je zelenilom i pruža velicanstven pogled na stari grad. Nalazi se nedaleko od mora, 30 km od Dubrovnika, a od Herceg-Novog 40 km. Ovde možete pobeci od užurbanog tempa civilizacije, predahnuti i uživati u bogatom izboru hercegovackih vina, pršute i sira, i nacionalnih jela, pripremljenih na tradicionalan nacin u duhu 21. veka. Hotel je izgraden  u hercegovacko-mediteranskom stilu. Nedavno renoviran, po zahtevima savremenih standarda. Hotel raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, poseduje kablovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežicni pristup Internetu. Hotel poseduje i 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, idealnih za smeštaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista. Gostima su na raspolaganju dva restorana , kongresna sala sa opremom za projekcije kapaciteta 280 osoba, dve natkrivene terase, velika letnja terasa, cuvani parking i garaže.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.

Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG
BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL.
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, licenca br. OTP 6/2015 od 25.2.2015.
cenovnik br. 01 od 15.01.2016.
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija