Beč Osmi Mart 2016 Noćenje 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 100 dinara ostvarujete popust od 10% na putovanje - Beč 8. Mart 2016. 4 dana 1 noćenje autobusom!

Beč Osmi Mart 2016 Noćenje 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona, na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/655-85-99, 064/118-71-32
  • Rok iskoristivosti kupona 11.03.2016.
Beograd - Ski&Sun Risort
Zrenjaninski put 131
Preko puta Roda megamarketa
Borča, 11000 Beograd

011/65-58-599
064/118-71-32


Mapa
CARSKI BEC - osmomartovsko putovanje
4 dana (1nocenje) autobusom

Termin:
 11.-14.03.2016.
Polasci iz Panceva i Beograda

CENA ARANŽMANA.... 65 EURA
CENA UZ AUTENTIK KUPON.... 59 EURA


Bilo da ste u Becu prvi put ili se vracate po ko zna koji put, ovaj grad ce Vas opet ocarati.   Tu cete sresti ljude iz raznih zemalja sveta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se vencao cuveni kompozitor Mocart, velicanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan Polazak iz Panceva u 20.00h sa parkinga hotela Tamiš. Polazak iz Beograda  u 21.00h sa parkinga preko puta Buvljaka na Novom Beogradu (blok 42)), iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive i iz Subotice sa glavne autobuske stanice – minimum 10 putnika – (proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska autobusa). Nocna vožnja preko Madarske sa kracim usputnim pauzama radi odmora..

2. Dan Dolazak u Outlet centar Parndorf u jutarnjim casovima. Slobodno vreme za prvu jutarnju kafu, šoping...Nastavak puta ka Becu. Dolazak u austrijsku prestonicu u podnevnim casovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodica, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Opera, Zgrada Univerziteta, Burg Teatar, Katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotel posle 15 casova. Slobodno vreme. Nocenje.

3. Dan Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta kraljevskom dvorcu Schönbrunn. Fakultativna poseta Dunavskom tornju ili slobodno vreme u gradu. Oko 19h polazak za Beograd.

4. Dan Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim casovima.

U cenu aranžmana uracunato je:
Prevoz autobusom turisticke klase (tv, klima, video ozvucenje)
Smeštaj na bazi 1 nocenja sa doruckom  u 1/2 I 1/2+1 sobama  u hotelu sa 3* u Becu, dorucak – švedski sto,
Usluge turistickog vodica
Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmnana nije uracunato:  
Fakultativni izlet- Schönbrunn 25 eura sa ulaznicom (imperial tura), Dunavski toranj 10 eura/ deca do 12 godina 5 eura
Putnici koji ne žele da ulaze u Schönbrunn, mogu autobusom da se prevezu, i posete prelepe vrtove ove rezidencije uz cenu od 10 eura po osobi
Medunarodno zdravstveno osiguranje, odrasli 327,00 dinara, deca do 18 godina 217,00 dinara.
Individualni troškovi

Doplate:                                                                                                                                                                               
Doplata za 1/1 sobu je  50% od cene aranžmana
Popusti:                                                                                                                   
Deca do 2 god. Gratis/ nemaju sediste u autobusu, nemaju ležaj u hotelu
Deca od 2 – 7 god imaju popust 10% kada koriste lezaj a imaju sediste u autobusu.  
         
Nacin placanja:
40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre pocetka putovanja
U dinarskoj  protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.
Preko racuna uz izdatu profakturu od strane agencije
Administrativnom zabranom-bez uvecanja, na tri mesecne rate

Napomena u vezi smeštaja:
Hotel Congress Wien 3*** http://www.hotelcongresswien.at/ ima veoma dobru infrastrukturu i nudi centralno mesto. Nalazi se direktno preko puta glavne železnicke stanice, a na samo 10 minuta hoda do Štefanplaca. U1 metro stanica je 50 metara od hotela, i direkto vodi de Becke Opere (2 stanice) i Štefanplaca (3 stanice).    
Ili hotel iste ili više kategorizacije.
Zvanicna potvrda hotele bice 2 dana pred put.  

Napomena:
Proveriti 2 dana pre putovanja tacno vreme i mesto polaska. Kod autobuskih aranžmana predvidene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
Organizator putovanja nije ovlašcen za procenu ispravnosti putnih i drugih isprava
Zbog poštovanja satnica predvidenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogucnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe racuna i povracaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Molimo Vas da pažljivo procitate Opšte uslove putovanja

NAPOMENA: NE CEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE
Aranžman radjen na bazi minimum 40 putnika
Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja,najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Minimum za realizaciju fakultativnih programa 20 putnika.
Organizor putovanja Ski&Sun Risort OTP 3/2016.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA Ski&Sun Risort.
Turistička agencija “Ski & Sun Risort“ Beograd osnovana je 03. novembra 2014 godine, kao bratska firma Turističke agencije “Ski & Sun Travel” Niš OTP 381/2010. Čini je tim mladih i visokoobrazovanih ljudi, posvećenih svom poslu i spremnih da prihvate izazov svake želje svojih klijenata. Zahvaljujući neprestanom napredovanju, svi članovi ove mlade ekipe mogu kreirati svaku Vašu zamisao.
 
U našoj ponudi možete pronaći izuzetno atraktivne turističke aranžmane, sportsko – rekreativnog i kulturnog karaktera, koji zadovoljavaju širok spektar potreba turističke klijentele. Ski & Sun Risort nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija