Sarajevo sa Noćenjem Mart 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 51% za putovanje - Sarajevo sa noćenjem - poseta Mostaru i vrelu reke Bosne uz doplatu!

Sarajevo sa Noćenjem Mart 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-20h / subotom i nedeljom ne radimo
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Obavezno je zakazivanje na 022/323-915
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
  • Rok iskoristivosti kupona 13.03.2016.
Nova Pazova - Lovćen Turistička Agencija

Cara Dušana 37
22330 Nova Pazova


022/323-915Mapa
Sarajevo sa nocenjem - poseta Mostaru i vrelu reke Bosne uz doplatu

Termini:
12.03.2016.
13.03.2016.

Cena: 80e
Cena uz autentik kupon: 39e


1. Dan - Beograd
Sastanak putnika u ranim jutarnjim casovima na parkingu preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beograd, ugao ulica Jurija Gagrina I Antifasisticke borbe. Nocna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim casovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju licenciranog lokalnog vodica-pesacka tura: Bašcaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska vecnica, Inat kuca,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Bašcaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Po zavrsetku setnje fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Putnici koji ne idu na vrelo reke Bosne imaju slobodno vreme u gradu. Po povratku u grad smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Nocenje.

2. Dan - Sarajevo – Mostar - Beograd
Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno odlazak u Mostar. Obilazak grada u pratnji licenciranog lokalnog vodica(stari most, kriva cuprija, kujundžiluk-stara caršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto u kasnim vecernjim ili ranim jutarnjim casovima.

Aranžman ukljucuje:
- Prevoz visokopodnim turistickim autobusom sa klimom, TV, DVD, CD
- Smeštaj u hotelu / motelu na bazi usluge 1 nocenje sa doruckom, udaljenim do 5 km od Bas - Carsije,   u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama sa sopstvenim kupatilom (doplata za 1/1 – 15e)
- Pratioc grupe
- Lokalni vodici
- Troškove organizacije i vodstva puta

Aranžman ne ukljucuje:
-  Medjunarodno zdravstven oosiguranje (250 din.)
-  Fakultativni izlet do Mostara uz lokalnog vodica (12e)
-  Fakultativni izlet do vrela Bosne (5e)
-  Paket fakulativnih izleta 15 e ( Vrelo Bosne + Mostar )

Tacno vreme polaska agencija odredjuje 48 h pre putovanja.
Fakultativni izleti su predvideni za minimum 25 osoba. U slucaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvodenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slucaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

USLOVI I NACIN PLACANJA:
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit banke.
- Minimum 40 putnika za realizaciju aranžmana. U slucaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slucaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred pocetak putovanja! Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja.- U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 – 18:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ili kasnijeg ulaska). Hoteli iz ponuda registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turisticke asocijacije države u kojoj se nalaze. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost. To iskljucivo zavisi od hotela. Organizator zadržava pravo promen hotele u istoj ili višoj kategoriji.
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodica, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašcenog subagenta.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidenog za obilazak…).
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

* Uz ovu ponudu važe opšti uslovi putovanja agencije “Lovcen” usaglašeni sa YUTA!
Organizator Lovcen d.o.o. , Licenca OTP 259/2010
Turistička agencija Lovćen posluje već skoro 20 godina kao porodična firma u domenu turizma , da bi konačno 2003. godine prerasla u malo preduzeće. Nosilac je svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.02.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP/259/2010.

I  ove, i naredne godine u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: hotel Neda na Rudniku, hotel Mladost na Divčibarama, hotel Drina na tari, hotel Junior na kopaoniku , hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru, hotel Junior na Kopaoniku… Pored dečjeg i omladinskog turizma koji je svakako naša pretežna delatnost, dugogodišnji smo zakupci hotela Lovćen u Sutomoru, i desetak objekata u Grčkoj.

U poslednje vreme vrlo uspešno organizujemo inostrane kružne ture, a ostale destinacije: Ohrid, Bugarsku, Tursku, Egipat, Tunis , Italiju i daleke destinacije radimo sa našim proverenim saradnicima.

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata,čak i  programe koje prodajemo u subagenturi, zato je naš slogan:

ODMORITE SE OD KRIZE - LETUJTE NA RATE SA 0% KAMATE.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija