Beč 2 Noćenja Januar 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 20% za Beč 2 Noćenja Januar Autobusom!

Beč 2 Noćenja Januar 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
30 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 28.01.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
BEC – 2 NOCENJA U HOTELU  PIRAMIDA 4* ZA SAMO 79 E
ISKORISTITE FINALNE RASPRODAJE I DO 80% !!!

AUTOBUSOM
5 dana / 2 noci
28.01.2016 - 01.02.2016

CENA ARANZMANA: 99 EUR
CENA ARANZMANA UZ AUTENTIK KUPON: 79 EUR

(Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit Banke)

BEC – Valcer, Saher torta, balovi, becka filharmonija…simbolizuju prestonicu Austrije-BEC. Pomenimo i prelepu gotsku katedralu Sv.Stefana iz 13. Veka. Prosetajmo do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi sirili svoj politcki uticaj ili do Senbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba...Fascinantni  parlament,  zgrada Opere I Rasthaus oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose  pecat cuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Bec iz jedne sasvim posebne perspektive sa Eta toursom…
BRATISLAVA je glavni i najveci grad Slovacke.Sediste je slovackog predsednistva, vlade, parlamentA, muzeja, univerziteta, pozorista, galerija.U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine MadjarskeuGRAD U KOME Vam se cini da je vreme stalo.Otkrijte zajedno sa nama zasto ovaj grad zovu grad kipova...

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN 28.01.2016. - BEOGRAD  
Skup putnika na parkingu preko puta OTC Buvljak u 21:30h.Polazak u 22h.Nocna voznja preko Madjarske do Austrije sa usputnim zadrzavanjima radi odmora.

2.DAN 29.01.2016 - BEC
U jutarnjim casovima stizemo do soping centra Parndorf . ISKORISTITE sezonske rasprodaje i do 80%  u jednom  od  najvecih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji cuvenih svetskih brendova.Slobodno vreme do polaska za Bec. Dolazak u Bec u podnevnim casovima.Panoramsko razgledanje grada sa strucnim vodicem: Parlament, Gradska kuca,Nacionalno pozoriste, Opera, Kertner strasse, Karlova crkva…upoznavanje istorijskog centara Beca  sa strucnim vodicem:setnja kroz Hofburg, Kertner strasse...Slobodno vreme. Smestaj u hotel. NOCENJE.

3.DAN  30.01.2016. – BEC
Slobodno vreme za setnju,soping i uzivanje u carskom Becu.Fakultativna poseta Senbrunu kroz cije cemo sobe upoznati zivot slavnih austrijskih vladara poput Marije Terezije,Cara Franca Jozefa I i njegove prelepe supruge Carice Elizabete-Sisi…NOCENJE.

4.DAN 31.01.2016. - BRATISLAVA - BEC
Dorucak.Napustanje hotela. Fakultativna poseta cuvenom dunavskom tornju sa visinom od 250 m,I uzivanje u velicanstvenom pogledu na Bec I okolinu. Fakultativna poseta Bratislavi. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdize i dominira nad starim delom grada, i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Panoramsko razgledanje grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalkovic.Slobodno vreme za rucak u nekom od tipicnih bratislavskih restorana i takodje preporucujemo da iskoristite  finalna snizenja u nekom od velikih soping centara pored Dunava.Povratak u bec I nastavak putovanja ka Srbiji u vecernjim satima. Nocna voznja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i regulisanja pasoskih formalnosti.

5.dan 01.02.2016. - BEOGRAD - Dolazak u Beograd u  jutarnjim satima.

NACIN PLACANJA:
Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranzmana.
PlaCanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a
Putnici koji nisu drzavljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim rezimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U sluzaju promena na monetarnom trziztu ili trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Doplata za 1/1 sobu 40 eura.

ARANŽMAN OBUHVATA:
1. Prevoz konfornim turistickim autobusom,
2. Smestaj na bazi 2 nocenja u hotelu 4* sa doruckom, u Becu,
3. Usluga predstavnika agencije/vodica,
4. Troskove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Fakultativne izlete
Senbrun sa ulaznicom 20 evra(Imperijal tura),deca do 12 god. 10 eura
Dunavski toranj 10 eur/7 eura deca do 12 god.
Fakultativna poseta Bratislavi 15 evra/deca do 12 god.10 evra
Ulaznice za lokalitete i muzeje,
Medjunarodno zdravstveno osiguranje
Individualne troskove putnika

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel http://www.austria-trend.at/en/hotels/eventhotel-pyramide

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinji.

NAPOMENE:
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Cenovnik br. 1 od 15.12.2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija