Verona Dan Zaljubljenih 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 22% za Verona Dan Zaljubljenih sa posetom Trstu, Veneciji, Padovi i VIćenci!

Verona Dan Zaljubljenih 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 12.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
DAN ZALJUBLJENIH U VERONI
SA POSETOM TRSTU, VENECIJI, PADOVI I VICENCI

12.02.2016. - 16.02.2016.
Autobusom
5 dana / 2 noci

CENA ARANŽMANA: 89€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 69€

- Placanje je u dinarskoj protivdinarskoj vrednosti po prodajnom kursu Procredit banke -

TRST - Važan grad i luka u Italiji na istocnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Ðulija. Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.
VENECIJA – Kraljica Jadrana. Venecija je u srednjem veku bila najvazniji grad na svetu i najvece trgoviste evrope. poznata kao dugogodisnja prestonica mletacke republike. jedinstven grad na svetu, izgradjena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.
VERONA - Grad vecne ljubavi, cuven po sekspirovoj drami Romeo i Julija cija je tragicna ljubav opisana u istoimenom delu…u ovom gradu umetnosti je sacuvanao vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila…
VICENCA - Grad u kome je cuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pecat…
PADOVA - Univerzitetski grad u kom su svoj pecat ostavili cuveni umetnici pout Donatela, i Djota.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 12.02.2016. BEOGRAD
Polazak sa parkinga u 18:30 iz bloka 42, preko puta OTC „Buvljak“ u vecernjim casovima (skup putnika je u 18:00h). Nocna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 13.02.2016. TRST- PUNTO SABBIONI
Dolazak u Trst u jutarnjim casovima. Obilazak sa strucnim vodicem: srpska crkva Sv.Spiridona, Piazza Unita d’ Italia, San Antonio Nuovo, Vivaldijevo pozorište…Slobodno vreme za individualne aktivnosti … Nastavak putovanja do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do Venecije i pešacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uzivanje u
arima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3. DAN 14.02.2016. LIDO DI JESOLO-VERONA-LIDO DI JESOLO
Dorucak.  Posle dorucka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Veroni. Žasto bas u Veroni provesti DAN ZALJUBLJENIH?  Zato što je romantican grad, simbol ljubavi, pun šarma, u kome cemo upoznati sve njegove kulturno-istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa strucnim vodicem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuca...Slobodno vreme...Povratak u Lido di Jesolo .Nocenje.

4.DAN 15.02.2016.LIDO DI JESOLO-PADOVA-VICENCA
Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet u Padovu i Vicencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa strucnim vodicem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska vecnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron). Slobodno vreme. Nastavak puta ka Vicenci, obilazak grada cuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen cuveni arhitekta Paladio. Slobodno vreme…u predvecernjim
asovima polazak za Beograd.

5. DAN 16.02.2016.BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

ARANZMAN OBUHVATA:
-Prevoz konfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd,
- Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini,
- Razgledanje prema programu putovanja,
- Usluga predstavnika agencije-vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete - obilazak Verone -20 eura,
- Fakultativni obilazak Padove i Vicence 20eura. Cena paketa je 35eura. (minimum 30 prijavljenih putnika),
- Povratnu kartu za brodic u Veneciji-15 eura,
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 evra na cenu aranžmana - rezervacija se radi iskljucivo na upit.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel Athene 3* nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 i  1/3 su sa tuš kabinom, tv-om, telefonom, Dorucak je kontinentalni švedski sto.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola.  Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.
Cenovnik broj 1.  od 11.01.2016.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija