Prag Dan Zaljubljenih 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona do 200 dinara ostvarujete popust od 37% za - Prag Dan Zaljubljenih autobusom 6 dana 3 noćenja!

Prag Dan Zaljubljenih 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-18h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/3285-717, 011/3282-905
  • Rok iskoristivosti kupona 12.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
Beograd - Eta Turs

Obilićev Venac 18-20
CITY PASSAGE
LOKAL 6.09
11000 Beograd


011/3285-717
011/3282-905Mapa
DAN ZALJUBLJENIH U PRAGU 2016.
Poklon za zaljubljene
12.02.2016. - 17.02.2016.
Autobusom
6 dana / 3 noci

CENA ARANŽMANA: 119€
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 65€!


PRAG – Najveci i glavni grad Ceške Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Cešku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag Evropska metropola, grad pun mogucnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi cuveno ceško pivo. Osetite sve njegove cari, sa Vama dragom osobom.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN 12.02.2016. – BEOGRAD
Skup putnika na parkingu preko puta OTC ”Buvljak” Polazak iz Beograda u 19h.  Nocna vožnja preko Novog Sada, Madarske, Slovacke i Ceške sa kracim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 13.02.2016. – PRAG 
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodicem, obilazak Hradcana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Ðordja...spusticemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)...Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod cuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na malenim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje misticnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Nocenje.

3.DAN 14.02.2016. PRAG –  DREZDEN
Dorucak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemacke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodicina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama...Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj  caroliji i uživate u romanticnim trenutcima na dan zaljubljenih... Povratak u Prag. Nocenje.

4.DAN 15.02.2016. PRAG – KARLOVE VARI
Dorucak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih cuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati cuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag. Nocenje.

5. DAN  16.02.2016.  PRAG
Dorucak. Napuštanje hotela. Celodnevni boravak u Pragu uz savet da  u  prelepom i bajkovitom ambijentu probate ceske specijalitete poput kolenica uz odlicno cesko pivo.Ziveli!! Polazak u predvecernjim casovima.    

6. DAN 17.02.2016. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim casovima.

- placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan placanja -

NACIN PLACANJA:
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
-Placanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogucnost placanja na šest rata bez kamate.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz konformnim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
- Smeštaj u hotelu 3*- na bazi 3 nocenja sa doruckom (kontinentalni dorucak),
- Panoramsko razgledanje po programu,
- Usluge predstavnika gaencije / vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete: Karlove Vari - 25 evra odrasli/15 deca, Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 deca
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu je na upit.
- fakultativno krstarenje rekom Vltavom

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Hotel  Krystal 3*  nalazi se u Pragu u širem centru grada,  odlicno je povezan javnim prevozom  sa centrom grada. Sobe su  1/2 i  1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom na bazi švedskog stola.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je raden na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Cenovnik broj 1.  od 15.12.2015.
Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapredujuci svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.

Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na cijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.

Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija