Umag Poreč Pula Trst Palmanova Prvi Maj 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 31% za Putovanjr 1. Maj - Umag Poreč Pula Trst Palmanova autobusom!

Umag Poreč Pula Trst Palmanova Prvi Maj 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
31 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deset kupona na svoje ime ili poklon
  • Radno vreme: pon-pet 10-20h / subotom 10-15h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/407-86-36, 011/407-86-37
  • Rok iskoristivosti kupona 29.04.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije!
  • Uz ovaj kupon važe opšti uslovi putovanja agencije!
Beograd - Sunirse Travel

Obilićev Venac 18-20
TC City passage, lokal 3-5

011/407-86-36
011/407-86-37


Mapa
UMAG POREC, PULA, TRST, PALMANOVA
PRVOMAJSKI I USKRŠNJI PRAZNICI

TERMIN: 29.04. - 03.05.2016. (autobusom)
PROVEDITE PRAZNICNE DANE NA PRELEPOJ ISTRI SA DVA NOCENJA U UMAGU UZ FAKULTATIVNE OBILASKE TRSTA , PALMANOVE, PORECA I PULE.

CENA ARANŽMANA: 125 eura  
CENA UZ AUTENTIK KUPON: 75 eura

Doplata za sobu 1/1:  34 eura
Doplata za 1/1 iskljucivo na upit!

Istra  (ital. Istria, lat. Histria) ?? najvece jadransko poluostrvo površine 3.476 km², ???? s? nalati na    severoistocnoj obali Jadrana;  vecim delom u  Hrvatskoj (90%) i Sloveniji , dok se podrucje oko mesta Milje nalazi u Italiji. Položaj Istre izmedu Tršcanskog i Kvarnerskog zaliva,odnosno Jadranskog mora i srednje Evrope,omogucili su razvoj velikih gradova Trsta, Kopra, Pule,Rijeke, kao i brodogradilišta, intenzivnog saobracaja i stvaranja jedinstvenog  turistickog kompleksa.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN Polazak autobusa u 22:00 h iz Novog Beograda, sa parkinga prekoputa OTC  (buvljak). Nocna vožnja kroz Hrvatsku,sa pauzama za odmor i radi obavljanja granicnih formalnosti.
2.DAN Dolazak u Umag u jutarnjim satima i smeštaj u apartmane. U 12:00 casova fakultativni odlazak do Trsta i Palmanove.Obilazak Trsta uz strucnog vodica I slobodno vreme za uživanje , a zatim nastavak putovanja ka Palmanovi I slobodno vreme za  shopping.Ko ne zeli da ide u Palmanovu ima slobodno vreme u Trstu. Povratak u vecernjim satima. Putnici koji ne žele fakultativni izlet do Trsta i Palmanove  imaju slobodno vreme za odmor i šetnju po Umagu. Nocenje.
3.DAN Oko 10:00 casova planiran fakultativni odlazak do Pule (obilazak grada i Pulske arene) i Poreca (obilazak starog grada iIi slobodno vreme za uživanje u prelepom gradu). Povratak u Umag u vecernjim satima. Putnici koji ne žele fakultativni izlet do Pule i Poreca  imaju slobodno vreme za odmor i šetnju po Umagu. Nocenje.
4. DAN Napuštanje apartmana i odlaganje prtljaga u autobus. Slobodno vreme do polaska koji je planiran u 17:00 casova. Vožnja kroz Hrvatsku, sa pauzama za odmor i obavljanje granicnih formalnosti.
5.DAN Dolazak u Beograd u ranim  jutarnjim satima.Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* prevoz turistickim autobusom na navedenoj relaciji  od 48  do 99 sedišta(TV,DVD,klima)/ mesta se odreduju prema broju prijavljenih putnika.
* apartmanski smeštaj u objektima sa 3* po lokalnoj kategorizaciji na bazi dva nocenja.
* pratioca grupe za vreme celog boravka
* usluge lokalnog vodica za vreme obilaska Pule i Poreca

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* medunarodno zdravstveno osiguranje po danu: do 17 god 55 din, od 17 do 69 god 115 din, od 70 do 83 god 230 din;
* individualne troškove putnika i druge nepomenute usluge
* FAKULTATIVNI IZLETI

FAKULTATIVNI IZLETI:
odlazak u Trst i Palmanovu - cena 20 eura;  
obilazak Pule i Poreca - cena 20 eura

USLOVI I NACIN  PLACANJA:  u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Hypo Alpe Adria Banke na dan placanja.Prilikom rezervacije 30 % , ostatak 15 dana pred putovanje (mogucnost placanja na više mesecnih rata do polaska ).
 
OPIS SMEŠTAJA:

APARTMAN DIVA  3* Istra, Umag, Punta, apartman za 4 do 7 osoba, na prvom spratu, 200 m udaljen od mora, 300 m od prodavnice,
100 m do restorana, 1.5 km do centra Umaga, klimatizovan, internet, mašina za pranje rublja, velika terasa, parkiralište, ogradeno dvorište, terasa sa kaminom za koriš
enje. Nalazi se na odlicnoj poziciji nedaleko od poznatog ATP teniskog centra gde se godinama održava svetski poznat ATP  turnir Vegeta Croatia Open Umag.

APARTMANI FERLIN  3* Istra, Umag, Stella Maris, nalaze se na idealnom mestu za odmor, daleko od gradske buke i u isto vreme vrlo blizu poznatom turistickom naselju Sol Stella Maris. Udaljeni su samo 200 m od pešcane i oko 300 m od šljunkovite  plaže, 2 apartmana za 2-4 osobe i studio za 2 osobe, u istoj kuci, u prizemlju sa pogledom na dvorište. Ispred kuce nalazi se uredeno decije igralište. Prodavnica je samo 400 m udaljena od apartmana, do restorana 150 m, svi su apartmani klimatizovani, TV SAT, wi fi i garnituru za sedenje na terasi, privatno parkiralište. Nalazi se na odlicnoj poziciji nedaleko od poznatog ATP teniskog centra gde se godinama održava svetski poznati ATP turnir  Vegeta Croatia Open Umag.

REZIDENCA ELIO 3* Istra, Umag, Punta sa 11 apartmana i studia u Umagu, cca 250 m od plaže, sa bazenom, parkiralištem, spoljnim kaminom za koriš
enje, TV -Sat, internet wi fi, mogucnost dorucka uz doplatu. Apartmani za 2-6 osoba sa 1 ili 2 spavace sobe, dnevna sa kuhinjom i kaucem na razvlacenje,kupatilo, terasa, 4 studia, prizemno kraj bazena za po 2 osobe,kuhinja, kupatillo, terasa.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.           

Sunrise Travel zadržava pravo zamene ovog apartmanskog smeštaja slicnim apartmanima iste ili više kategorije.

NAPOMENE:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: preporucuje se, jer hrvatski carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Hrvatsku.
* ZA PUTOVANJE U HRVATSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).  
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SUNRISE TRAVEL
Organizator putovanja  SUNRISE TRAVEL, Licenca br.6/2015 od 25.02.2015.
Cenovnik br.01  važi od 01.01.2016
Turistička agencija Sunrise travel je nastala nakon dugogodišnjeg bavljenja prevozom putnika njenih osnivača, hiljada pređenih kilometara i obilaska mnogobrojnih gradova i turističkih atrakcija. To iskustvo je postalo potreba da se osnuje ogranak koji ce se baviti organizacijom putovanja. Poslujemo u okviru preduzeća Sunrise tours  DOO, i bavimo se organizacijom i posredovanjem u putovanjima, letovanjima, zimovanjima obilascima gradova, prihvatom stranih gostiju - incommingom, organizovanim prevozom  iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase. Takođe radimo i individualna putovanja po želji putnika. Nalazimo se u srcu grada, u pešačkoj zoni, na Obilićevom vencu 18-20, u Tržnom centru City  passage, lokal 3-5.Autentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija