Rim Dan Zaljubljenih 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 300 dinara ostvarujete popust od 48% na Putovanje - Rim Dan Zaljubljenih februar 2016. autobusom 5 dana 2 noći!

Rim Dan Zaljubljenih 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
29 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 12.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
RIM DAN ZALJUBLJENIH
12.02.  - 16.02.2016.
AUTOBUSOM
5 dana / 2 noci

CENA ARANŽMANA: 189€
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 99€

 
Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. Godine p.n.e. „Vecni grad“, „ Grad sedam brezuljaka“, „Prestonica sveta“... Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espresso u Via Veneto... i obavezno bacite novcic u fontanu Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji ce Vam ostati u nezaboravnom secanju!
 
PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN. Sastanak grupe na parkingu kod Buvljaka u bloku 42. u 17:00. Polazak za Rim u 17:30h....Dnevna i nocna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraca usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.
2.DAN.Ocekivani dolazak u Rim u podnevnim casovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativna poslepodnevna šetnja, upoznajmo anticki Rim…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Campo di Fiori, Castel San Angelo…Individualni povratak u hotel. Nocenje.
3.DAN..Dorucak. Mogucnost fakultativne posete drevnom gradu Tivoliju i poseta cuvenoj vili d´Este koja je pod zaštitom UNESCO-a u kojoj cete uživati u predivnim vrtovima i fontanama (Fontana koja svira, 100 fontana, pecine, vodopadi…), takodje i obici vilu cuvenog Ippolita koji je sa svojih samo 10 godina postao kardinal…Nakon obilaska Tivolija povratak u Rim da bi iskoristili ostatak slobodnog vremena za uživanje i obilazak antickog Rima. Mogucnost organizovanja fakultativnog izleta „Rim nocu i boemska cetvrt Trastevere“. Nocenje.
4.DAN.Dorucak. Mogucnost fakultativne posete vatikanskim muzejima uz strucno vodenje lokalnog vodica. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogacuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznacajnije zbirke: zbirka antickih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Perudina, Boticelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelandelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud.
Potom se obilazi unutrašnjost najvece crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi cuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelandelovo delo. Obilazak se završava na trgu Svetog Petra ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznacajniji umetnik italijanskog baroka.
U kasnim vecernjim satima polazak za Srbiju. Nocna i dnevna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.
5.DAN.Dolazak u Beograd u popodnevnim casovima.

NACIN PLACANJA:
- Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan placanja
- Gotovinsko placanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre pocetka putovanja.
- Preko racuna: uz profakturu izdatu od strane TA ZEPPELIN TRAVEL-A.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turistickim autobusom prema programu putovanja (klima, tv, dvd),
- Smeštaj na bazi 2 nocenja sa doruckom u hotelima 3* i 4* u Rimu, u 1/2 i 1/3  sobama,
- Usluga predstavnika agencije /vodica,
- Troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA::
- Fakultativne izlete ( Tivoli – 25 eura odrasli/15 deca do 12g.; Rim nocu – 10 eura odrasli / 7 eura deca do 12g.; Vatikan – 40 eura odrasli / 30 eura deca do 12, .Upoznajmo Rim – 15 eura odrasli/ deca 10 eura ),
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu ( uvedena 01.01.2011., placa se na recepciji hotela za boravak u hotelima 2* I 3* - 4 eura po nocenju / po osobi , hotel 4* - 5 eura/osobi,
- Doplatu za jednokrevetnu sobu je na upit.

NAZIV I OPIS  SMEŠTAJA:
Hotel Cinecitta 3*nalazi se u širem centru Rima, u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe, sa TWC, TV-om , sefom, fenom, telefonom. Dorucak je kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 casova (postoji mogucnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 casova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator ce proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogucnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog dorucka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki dorucak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija  zadržava pravo zamene navedenih hotela slicnim hotelima, iste kategorije.

NAPOMENE:
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvodenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slucaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da private,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje vec prijavljenih putnika ne podleže povracaju uplacenih sredstava.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredvidenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobracaju, zatvaranje nekog od lokalitetam, radovi na putu...)
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima placanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- U slucaju promena na monetarnom tržištu ili neovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja
Aranžman je raden na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA ZEPPELIN TRAVEL-A
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija