Budimpešta Dan Zaljubljenih 2016 Popusti

tweeter baner
Kupovinom kupona od 200 dinara ostvarujete popust od 31% na Putovanje - Budimpešta Dan Zaljubljenih 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice!

Budimpešta Dan Zaljubljenih 2016 Popusti
Ponuda je uspela!
27 kupljenih kupona!
 Ponuda je istekla!
Važne Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti odmah
  • Možete kupiti najviše deste kupona na svoje ime ili na poklon
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h / subotom 10-14h / nedeljom ne radimo
  • Obavezno je zakazivanje unapred na 011/32-855-08
  • Rok iskoristivosti kupona 12.02.2016.
  • Pre nego što rezervištete kupon proverite sa Agencijom da li ima slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju kupona kontaktirati agenciju radi rezervacije
Beograd - Zeppelin Travel

T.C. MILENIUM, Knez Mihailova 21A, 1SPRAT, LOKAL 74
11000 Beograd


011/32-855-08Mapa
BUDIMPEŠTA - DAN ZALJUBLJENIH 2016.
(2 nocenja sa doruckom u hotelu 3* - autobusom)
12.02. – 15.02.2016.
POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

CENA ARANŽMANA: 65 EUR
CENA ARANŽMANA UZ AUTENTIK KUPON: 45 EUR
doplata za 1/1 sobu 20 EURA / jednokrevetna soba na upit


Budimpešta: spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naucni, privredni, trgovinski i saobracajni centar Madarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko cuvenu poslasticarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od cardi. Podite sa nama u grad koji je pun iznenadenja.

Program putovanja:
1.Dan – Sastanak putnika u 23:00 h, Novi Beograd, parking Otvorenog tržnog centra (buvljak), polazak u 23:30 casa. Iz Novog Sada u 00:45 h  sa parkinga kod Lokomotive. Nocna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti.
2.Dan – Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim casovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodicem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrdave, Brda Sv. Gelerta, Citadele. Slobodno vreme za šetnju Vaci ulicom do odlaska u hotel. Smeštaj u hotel oko 14:00 casova. Uvece (fakultativno) krstarenje Dunavom i nocno razgledanje  Budimpešte sa vodicem. Ko ne želi na fakultativni izlet ima slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Nocenje.
3.Dan - Dorucak. U 10:00 h  fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodicem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradicu, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.
4.Dan - Dorucak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Campone i Tropikarijuma, ili slobodno vreme u Budimpešti. U 18:00 h polazak za Srbiju iz centra grada. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja granicnih formalnosti. Dolazak u Novi Sad / Beograd u ranim jutarnjim casovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicnim prelazima). Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turisticke klase(tv,dvd,klima)solo ili dubble decker, od 16 do 87 mesta, na navedenoj relaciji  /  mesta se  odreduju prema prijavi;   
- smeštaj u hotelu  3* na bazi 2 N/D ( dorucak švedski sto) u 1/2 i 1/2 +1 sobama, po lokalnoj  kategorizaciji;
- panoramsko razgledanje Budimpešte sa strucnim vodicem;
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije);
- troškove organizacije putovanja.

Cene aranžmana ne obuhvata:
- fakultativne izlete (minimum 25 osoba);
- medunarodno zdravstveno osiguranje ;
- ostale neimenovane individualne troškove.

Nacin placanja:
-  u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate, 30% prilikom rezervacije,   
-  ostatak najkasnije 10  dana pred put
 
Cena fakultativnih izleta: ( neophodan minimum 25 putnika )
- krstarenje Dunavom 15 €
- tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum 15 €
- izlet do Sent Andreje    10 €

Mole se putnici koji idu iz Novog Sada da prilikom rezervacije obavezno napomenu da ulaze u Novom Sadu !

NAPOMENA:
* MEÐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporucuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskracen ulazak u R. Madarsku.
* ZA OVO PUTOVANJE JE OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA. Organizator putovanja nije ovlašcen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
* Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
* Maloletni putnici prilikom putovanja, ako nisu u pratnji roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
* Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
* Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predvidenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobracajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobracajnim kolapsom i slicno).
* U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Zeppelin travel-a nisu predvidene posete ni obilasci enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznaceno.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih   okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
* Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podredeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladnoi sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje medu putnicima i osecaj kolektivizma.
* Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
* Mole se putnici da vode racuna o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporucljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slucaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašcenih osiguravajucih kuca. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slucaju ovih nepredvidenih okolnosti.

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA:
Neki od hotela sa kojima saradjujemo su Berlin, Nap, Polush...Svi hoteli su po lokalnoj kategorizaciji ocenjeni sa 3*.Dorucak je švedski sto. Smeštaj u hotele je prvog dana boravka posle 14 casova (retko je moguc raniji ulazak) a izlazak iz hotela oko 09 casova ujutro.
Hotel Nap 3* na svega 15 minuta od centra Budimpešte,na liniji gradskog prevoza.Hotel nudi usluge na nivou tri zvezdice, u komfornim i potpuno opremljenim sobama, svaka soba ima kupatilo.Hotel ima restoran sa odvojenom salom, konferenciskom dvoranom, ostavom za prtljag, liftom,..Hotelske usluge su mnogobrojene od besplatnog WiFi, satelitska TV,r estoran, bar, recepcija koja radi non stop, frizersko/kozmeticki saloni, ...U blizini hotela su restorani i prodavnice, kao i TC.Dorucak – švedski sto. www.naphotel.hu

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih    objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smeštajnih objekata.
Zeppelin Travel zadržava pravo zamene ovog hotela slicnim hotelima iste ili više kategorije.

Napomena: ne ceka se na granici obrada papira za tax-free.
PROGRAM JE RAÐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 40 PUTNIKA.U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POCETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA ZEPPELIN TRAVEL-A
Organizator putovanja  ZEPPELIN  TRAVEL, Licenca br.66/2014
Dragi prijatelji i svi zaljubljenici u putovanja dobrodošli u Zeppelin travel, turističku agenciju koja je tu da vaše snove pretvori u uspomene!

Naša misija jeste da ulepšamo svako vaše putovanje. Želite avanturu? Može! Želimo da steknete najlepše uspomene, i da vaš album popunite novim fotografijama. Cilj je da unapredimo kvalitet vašeg odmora i da vam pomognemo da doživite iskustvo koje ste oduvek priželjkivali.

Mi ćemo svaku destinaciju učiniti uzbudljivom i drugačijom, gde ćete imati priliku da učestvujete u zabavnim i informativnim aktivnostima.

Naša vizija jeste da budemo ona agencija u koju ćete se stalno iznova vraćati i koje ćete se rado setiti. Mi postojimo radi naših klijenata i zato je zadovoljenje vaših očekivanja osnovni moto koji nas pokreće.

Da bi to postigli nudimo vam uvek zanimljive destinacije, aktuelne popuste i aranžmane. Naša vrata su širom otvorena za sve nove i stare avanturiste koji žele da ove sezone iskuse nezaboravna putovanja.

Pozivamo vas da se priključite Zeppelin avanturama i osvajanju sveta , korak po korak, jer što više putujete više ćete znati.

Vi znate gde- mi znamo kako!

Veliki pozdrav, vidimo se !!!

Agencija Zeppelin Travel d.o.o. je član YUTA udruženjaAutentik.netBgautentik.comPovoljnoputovanje.comNekonormalan.netBglinkovi.comRaskrsnica.comSajtovi.orgPrezentacije.netWebadresar.netFelix TravelEta TursFalcon TravelSelidbe BeogradGracia MedikaDetektivska AgencijaDr BabovićDakom StyleTime TravelTravel4youKombi Prevoz Robe

Copyright (C) Autentik.rs 2014. Grupni Popusti Beograd Srbija